"پسر آدم دختر حوا" ؛ دومین فیلم پرفروش سال

"پسر آدم دختر حوا" ساخته رامبد جوان پس از شش هفته با عبور از "تسویه حساب" تهمینه میلانی به رده دوم جدول فروش سال صعود کرد.

افت 20 درصدی فروش فیلم ها با شروع ماه مبارک رمضان

افت 20 درصدی فروش فیلم ها با شروع ماه مبارک رمضان

با شروع ماه مبارک رمضان، فروش فیلمها در سینماهای تهران با افت 20 درصدی همراه بود.

شروع ناامید کننده

شروع ناامید کننده "ناسپاس" و "مقلد شیطان" / "پسر آدم دختر حوا" 500 میلیونی شد

"مقلد شیطان" ساخته افشین صادقی که همزمان با "ناسپاس" در سینماهای تهران به روی پرده رفت در چهار روز آخر هفته تنها 8 میلیون فروخت و مجموع فروشش پس از 6 روز به رقم 11.4 میلیون تومان رسید، "پسر آدم دختر حوا" ساخته رامبد جوان هم موفق شد پس از 27 روز نمایش 500 میلیون تومان بفروشد و برای سومین هفته پیاپی در صدر جدول فروش بایستد.

آرشیو
کد خبر: 1272       زمان مخابره: 18/12/1388 -- 15:19

موزه ماتسی در اقدام جدید نمایشی ، آثار نقاشی رابرت دنیرو بزرگ ، پدر رابرت دیروی بازیگر ، هنرپیشه مشهور هالیوودی را در معرض دید علاقه مندان قرار می دهد.

به گزارش سینماپرس به نقل از آرت دیلی _ این موزه که بیشتر اثار ماتسی ، نقاش مشهور قرن بیستم را به نمایش می گذارد ، این بار پذیرای آثار هنری رابرت دنیروی بزرگ ، پدر هنرپیشه مشهور هالیوودی شده است.

در آثار دنیرو (1922-1993) ،تاثیراتی که او از آثار ماتسی درآثارش گرفته به خوبی مشهود است . این نقاش که در سن 71 سالگی از دنیا رفته است،خالق آثار بیادماندنی زیادی است .او در اغلب آثارش ارتباط بین ترکیب های گرافیکی و تکنیک های نقاشی را به تصویر کشیده است.

گفتنی است این نمایشگاه با نمایش تصاویری از نقاش ،رابرت دنیرو بزرگ ،در استودیویی در نیویورک اغاز می شود. تابلو های انتخاب شده برای نمایش ، با توجه به شاخصه های مشترک دنیرو با ماتسی و تاثیرات این دو هنرمند از یکدیگر در تابلوهایشان گزینش شده اند.

گفتنی است در کنفرانس خبری که پیرامون برپایی نمایشگاه در نیویورک برگزار شد، رابرت دنیرو پسر، به ایراد سخنرانی پرداخت.//انتهای پیام.

انتهای خبر / خبرگزاری سینمای ایران/ کد خبر 1272

کليه حقوق اين سايت متعلق به خبرگزاری سینمای ایران می باشد و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است

هایپر مدیا مرکز جامع خدمات رسانه ها / نگارش اطلاع رسانی