سه‌شنبه ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳

در جلسه امضای تفاهمنامه مطرح شد؛

نگذاریم پول کثیف وارد رسانه شود

سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)

سینماپرس: مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و شرکت فرابورس ایران دوشنبه شب برگزار شد.

به گزارش سینماپرس، محمد صادق امامیان رئیس ساترا در مراسم امضای تفاهمنامه همکاری بین سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و شرکت فرابورس ایران که روز گذشته ۲۸ بهمن ماه برگزار شد، گفت: صنعت رسانه به شدت در حال رشد است و رشد و تنوع در رسانه مبتنی بر تامین مالی است. اگر ما نتوانیم رسانه های کشور را تامین مالی کنیم میدان رقابت را به رسانه های خارجی واگذار می کنیم.

وی ادامه داد: به وجود آمدن رسانه های بزرگ ولی محدود اتفاق دیگری است که ممکن است رخ دهد. ما در خیلی جاها بحث انحصار را داریم که بسیار خطرناک است. رسانه باید بتواند به شکل رقابتی در حوزه خصوصی کار کند. از سال ۹۴ گفته شده که رسانه های خصوصی می توانند بر بستر اینترنت ایجاد شوند و این یک فرصت است.

امامیان اظهار کرد: قدرت رسانه را عدد مالی که پشت آن است نشان می دهد، نزدیک به ۳۲ میلیارد یورو بودجه ۶۴ رسانه اروپایی است.

وی افزود: حاکمیت باید به دنبال توسعه رسانه های کشور باشد و به دنبال محدود سازی نباشیم. دوم اینکه باید از صنعت رسانه استفاده کنیم و نگذاریم یک تعداد غول رسانه ای که وابستگی اقتصادی یا سیاسی خاص دارند راس بیایند. ما باید نظام مند باشیم و در صنعت رسانه تنوع ایجاد کنیم. تفاهم نامه امروز به مقابله با تسلط رسانه های خارجی و انحصار کارتل های مالی در حوزه رسانه، از طریق همکاری با فرابورس و حمایت از جمعسپاری مالی و مشارکت مردمی منجر می شود.

رئیس ساترا گفت: همچنین نباید بگذاریم پول های کثیف در صنعت رسانه بیاید. زیرا رسانه شکل دهنده افکار و سبک زندگی مردم است.

امامیان در ادامه با اشاره اهمیت سهم محتوای داخلی بیان کرد: ما باید توجه ویژه به رسانه ملی داشته باشیم چون هر گاه رسانه ملی ضربه خورده فرهنگ عمومی هم ضربه خورده است. در جلسه ای که شنبه در شورای عالی فضای مجازی  برگزار شد مقرر شد هر سرویس داخلی باید حد اقل ۴۰ درصد محتوای آن داخلی باشد. دوم اینکه سهم اقتصاد دیجیتال به ۱۰ درصد رسید و ما تلاش می کنیم این اقتصاد دیجیتال خلاق و محتوا محور باشد. سلایق مردم می تواند در رسانه تبلور پیدا کند. امیدواریم همکاری ما با فرابورس به اینجا محدود نشود و  سبب رشد و شفافیت بیشتر اقدامات شود. تامین مالی پروژه های فرهنگی در قالب کراد فاندینگ یا شرکت هایی که بزرگ شده اند این قابلیت را ایحاد می کند که بتوانیم در قالب اوراق بهادار، سهام خود را عرضه کنیم.

هامونی مدیر شرکت فرابورس در ادامه نشست، یادآور شد: در حال حاضر بالغ بر ۶۰۰ هزار میلیارد تومان ثروت مردم در فرا بورس معامله می شود که در قالب ۱۰ بازار مختلف فعال است.

وی ادامه داد: بالغ بر ۵۰۰ نماد و ۴۰۰ صنعت از طریق ۶ کارگزاری مخاطب ۱۱ میلیون نفره را تامین می کند. بیشتر از این که فرا بورس راه نیفتد ما به شکل سنتی سهام داشتیم اما فرابورس محیط و اقلیم سرمایه را متنوع کرده است و سعی کرده به تامین های بخش های مختلف کمک کند. از دولت و بنگاه های متوسط و حتی اشخاص و خانوارها  این تامین ما انجام شده است.

هامونی عنوان کرد: در صنعت صوت و تصویر فراگیر تفاهم نامه امضا می کنیم که همکاری بین ما و ساترا برقرار شود تا به تامین مالی این صنعت کمک کنیم.

در انتهای این مراسم نیز رونمایی از اپلیکیشن «سلیما»، با حضور محمد صادق امامیان رییس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا) و دکتر هامونی مدیرعامل فرابورس ایران رونمایی شد.

این پلتفرم بستری برای تأمین مالی جمعی (کراود فاند) و جمع سپاری (کراد سورس) پیرامون پروژه‌های حوزه صنایع فرهنگی مرتبط با شخصیت سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی است که در آن کاربران می‌توانند در پیش‌برد پروژه‌ها، انواع مشارکت مالی و غیرمالی داشته باشند.

هامونی مدیرعامل فرابورس در پایان اعلام کرد: علاوه بر پلتفرم کرودفاند در حوزه صنایع فرهنگی و تولید فیلم و سریال، در نظر داریم در قالب یک «صندوق بین المللی» در ابعاد دیگر مرتبط با «مدافعان حرم» به ویژه حمایت از خانواده های شهدای مدافع حرم نیز به جذب مشارکت مالی علاقه مندان آن سردار تهیه در سراسر دنیا بپردازیم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.