چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹

غرفه ها اول اردیبهشت تحویل ناشران می‌شود/ شورای شهری‌ها در مصلی

نمایشگاه کتاب

سینماپرس: کمتر از چهارده روز تا آغاز نمایشگاه کتاب همه چیز مهیا می شود تا فضای اختصاص یافته ناشران بدون مشکل تا اول اردیبهشت به آنها تحویل داده شود از این روز روز گذشته اعضای شورای شهر به مصلی رفتند تا از روند اجرایی آگاه شوند.

بنابراین گزارش، طبق اعلام مطلب فوق، با توجه به اینکه کمتر از دو هفته تا آغاز برگزاری نمایشگاه کتاب باقی مانده است، شرایط آماده‌سازی از سوی مدیران اجرایی و مسئولان امر شتاب گرفته و به سرعت در حال پایان است هرچند برگزارکنندگان از روز دوم فروردین 93 کار را مجدد پیگیر شده‌اند تا به موقع یعنی در روز اول اردیبهشت ماه غرفه‌ها را به ناشران و کمیته‌های مربوطه تحویل دهند.

مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب در قیاس با نمایشگاه سال گذشته شتاب بیشتری به خود گرفته است و این امر در تجهیز چادرها و سازهای موقت و حتی مسقف به خوبی مشهود است، در این راستا سایر امور مربوط مثل برق، تلفن و کابل کشی‌ها مراحل پایانی را می‌گذراند.

این خوش قولی مسئولان امر زمانی به خوبی خود را نشان می‌دهد که ناشران را در مصلا می‌بینیم که برخی از آنها مثل ناشران کودک و نوجوان برای دریافت غرفه‌ها به مصلا آمده‌اند.

نکته حائز اهمیت بازدید مرتب و روزانه مسئولان اجرایی و کمیته‌های مربوط است تا آنچه لازم می‌نماید یادآوری کرده و با کمترین خسارت و آسیب نمایشگاه بیست و هفتم نیز به پایان برسد.

در فضای باز مصلی و با وجود حضور ناشران دانشگاهی، کودک و نوجوان و آموزشی و با بارش باران دو شب گذشته همه موارد ایمنی و نفوذ آب به خوبی آزمایش شد تا خسارتی به ناشران این بخش‌ها که در زیر سازه‌های موقت قرار دارند وارد نشود.

این گزارش تصریح می‌کند موارد یاد شده گویای آن است در زمینه مهیا ساختن نمایشگاه طی برنامه‌ریزی منسجم امور به خوبی در حال انجام است، اما باز هم باید سرعت آماده سازی بیشتر شود و در موعد مقرر ناشران مکان‌های استقرار را تحویل بگیرند.

غرفه بندی‌ها به اتمام رسیده است، احمد کمالی‌نژاد مدیر کمیته ناشران داخلی این رویداد، از پایان جانمایی ناشران عمومی در این بخش می‌گوید و توضیح می‌دهد که: اجرای غرفه بندی در بخش ناشران عمومی با پایان جانمایی، آغاز شد.

وی افزود: در این دوره از نمایشگاه بیش از 1280 ناشر در حدود 11 هزار و 206 مترمربع فضای شبستان، حاضر خواهند بود.

به گفته مدیر کمیته ناشران داخلی، در روزهای آینده به همه ناشران اعلام می‌شود در صورتی که نیاز به غرفه‌سازی و ایجاد سازه‌هایی خاص برای غرفه‌هایشان دارند، کار خود را آغاز کنند تا پیش از گشایش بیست‌وهفتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، غرفه‌هایشان آماده شود.

«حسین صفری» مدیر اجرایی بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب تهران که از دوم فروردین ماه به همراه گروه اجرایی کار را پیگیر بوده از چند و چون آماده سازی می‌گوید و اینکه کار را با تمام توان پیگیری می‌کنیم و بزودی همه چیز در موعد مقرر آماده می‌شود.

 شورای شهری‌ها به مصلا رفتند تا از مراحل آماده سازی نمایشگاه کتاب باخبر شوند

وی  ضمن اشاره به اینکه اعضای شورای شهر تهران صبح روز گذشته از نمایشگاه کتاب بازدید کرده و در جریان آخرین مراحل اماده سازی قرار گرفتند، گفت: پیرو جلسه اولی که در شورای شهر تهران داشتیم، برای نهادها و سازمان‌ها تقسیم کار صورت گرفت و برخی کمیته‌ها مثل کمیته حمل و نقل و ترافیک، کمیته خدمات عمرانی، کمیته ایمنی ایجاد شدند که همه بخش‌ها در قالب این کمیته‌ها قرار گرفتند و بر آن اساس قرار شد پس از آن جلسه امور تقسیم بندی و کارها انجام شود، جلسات متعدی را مجموعه ستاد اجرایی با شهردار منطقه 7 ، مدیر عامل زیبا سازی و مدیریت ستاد بحران شهر تهران و سازمان‌های همکار برگزار کرد، امروز قرار بود همه گزارش‌ها ارائه شود تا اگر اشکالاتی وجود دارد بررسی شود.

 بازدید شورای شهری ها از مصلا

وی در ادامه افزود: امروز اعضای شورای اسلامی شهر تهران از جمله حسین رضازاده، مرتضی طلایی، عبدالحسین مختاباد، حجت الاسلام ناصحی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر و مجتبی عبداللهی معاون خدمات شهری شهرداری تهران در نمایشگاه حضور یافتند و نشست خوبی برپا شد، در این دیدار همه اعضا به اهمیت نمایشگاه کتاب اذعان کردند.

به گفته مدیر اجرایی نمایشگاه کتاب، در حقیقت تمام دستگاه‌های همکار در این جلسه که از دانشگاه شهید بهشتی، آتش نشانی، پست و... آمادگی کامل خود را برای برپایی نمایشگاه کتاب اعلام کردند. موضوع زیبا سازی بحث جدی جلسه بود، بحث نحوه امکانات رفاهی و خدمات رفاهی که به مردم ارائه می‌شود، همچنین مواد غذایی یک مسئله مهمی بود که در جلسه مطرح شد چون بخش تبلیغات مواد غذایی تحت امر مدیریت مصلا است اما ما هم نظارت داریم و این همکاری میان مجموعه ستاد و مصلای امام خمینی وجود دارد تا خدمات بهتری ارائه دهیم.

 125 هزار متر فضای نمایشگاهی/ 75 هزار متر فضای باز

وی در ادامه  افزود: تاکیدات ویژه‌ای شد تا مجموعه شهرداری و سازمان‌ها نکات ایمنی را در دستور کار قرار دهند، چون بخشی از آنها در سال‌های گذشته به شکل دستورالعمل در آمده و به ناشران ابلاغ شده است، به اذعان اعضای شورای شهر سال به سال امور بهتر می‌شود.

صفری با تاکید بر اینکه 125 هزار متر مربع فعالیت نمایشگاهی داریم، عنوان کرد: از فضای اعلام شده حدود 75 هزار متر مربع فضای باز را شامل می‌شود که سالن سازی در آن صورت می‌گیرد. در حقیقت نشر بین الملل، نشر الکترونیک، دانشگاهی، کودک و نوجوان در فضای باز برگزار می‌شود و بخش عمومی بازار جهانی و کشورها و سرای اهل قلم تنها در شبستان برپا می‌شود. همه اینها باید طوری برنامه ریزی شود که نکات ایمنی سالن‌ها از همه نظر مثل باد و باران و زیر ساخت‌ها قدرتمند باشد.

 50 هزار متر فضای مسقف/ تهویه در داخل شبستان و فضای باز مورد تاکید است

 

این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین برق و مخابرات فعالیتی نفس گیر است، چرا که 70 کیلومتر کابل کشی مخابراتی داریم باید همه دستگاه‌های کارت‌خوان فعال باشند، البته بیش از 3300دستگاه کارتخوان در مجموعه نمایشگاه دایر می‌شود که تهیه زیر ساخت آن از موارد مهم است، برق هم به همین صورت است، نزدیک 7 کیلومتر کابل کشی فشار قوی داریم که بسیار امری خطیر است، دوستان در وزارت نیرو پیگیر امر هستند، برق نمایشگاه هم نهایی شده و همین روزها وصل می‌شود.

صفری در پاسخ به این سوال که برای تهویه هوا در فضای مسقف چه تدبیری اندیشیده‌اید متذکر شد، باید گازوئیل تهویه بخش شبستان را تامین کنیم، که دنبال آن هستیم تا از طریق فرمانداری تهران این موضوع انجام شود، بزودی و طی امروز و فردا کار تهویه شبستان نهایی می‌شود؛ در فضای باز و در چادرها و سازهای موقت با توجه به شرایط خاص نمی‌توانیم به تاسیسات بیفزاییم اما تدبیری دیگر اندیشیده شده است.

وی در ادامه تصریح کرد: برای بخش باز مصلا طراحی‌هایی صورت گرفت، تا با طراحی در سقف بتوانیم گردش هوا را داشته باشیم، کارشناسان برش‌هایی در سقف ایجاد کرده‌اند تا گردش هوا را داشته باشیم در بخشی از سالن‌ها سقف سومی بالاتر از سقف عمومی در نظر گرفته شده تا تهویه صورت گیرد.

وی اضافه کرد: کارهای فنی که از تضرر ناشران به لحاظ باد و باران جلوگیری می‌کند متفاوت از سال‌های گذشته بوده و امنیت بهتری دارد.

مدیر اجرایی نمایشگاه کتاب بیان کرد: 50 هزار متر مربع فضای مسقف برای نمایشگاه کتاب در اختیار داریم که یک بخشی هم ساختمان اداری را شامل می‌شود.

 همه ناشران 5 اردیبهشت در مصلا باشند کارتخوان تحویل بگیرند

این مسئول نمایشگاه کتاب در پاسخ به اینکه معمولا ناشران از تحویل دیرهنگام دستگاه‌های کارت‌خوان گلایه می‌کنند و یا در زمان برپایی نمایشگاه کتاب از قطع بودن آنها ناراحت هستند چه تدابیری برای برطرف شدن این گلایه و شکایات اندیشیده‌اید، افزود: اتفاقا در خصوص این مهم در ستاد اجرایی نمایشگاه تدبیری شده است. با توجه به اینکه امسال سالن‌ها زودتر از موعد آماده می‌شود از اول اردیبهشت ناشران می‌توانند به مصلا مراجعه کنند چه بسا اینکه در بخش کودک برخی ناشران مراجعه کرده‌اند. قرار است در مورخ 5 اردیبهشت ماه تمام تشکل‌ها حضور داشته باشند تا دستگاه‌های کارتخوان را همان روز تست کنیم، بخش دیتا و مخابرات شامل 4 هزار خط تلفن است، 600 تلفن شهری و 3400 تلفن دیتا برای دستگاه‌های کارتخوان در نظر گرفته‌ایم که به نمایشگاه رسیده و آماده بهره برداری است. 5 اردیبهشت ماه تاریخی است که دستگاه‌های کارتخوان را در اختیار ناشران قرار خواهیم داد، این مهم مستلزم آن است که ناشران همت کنند و در این تاریخ در مصلا حضور یابند.

 اینترنت پرسرعت برای خبرنگاران/ بن کارت دانشجویی با تمهیدات لازم

وی در مورد اینترنت پرسرعت پرس‌سنتر یا بخش خبرنگاران و تدابیر اتخاذ شده اعلام کرد: این موضوع دغدغه مهم ما هم بود و هماهنگی با مخابرات استان تهران انجام داده‌ایم علاوه بر آن شرکت‌های دیگر هم اعلام آمادگی کرده‌اند، همه موارد در دست بررسی است؛ امسال فکر نمی‌کنم در بخش خبرنگاران و اینترنت مشکلی داشته باشیم.

بنابراین گزارش، بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 10 تا 20 اردیبهشت ماه 93 در مصلای امام خمینی برگزار می‌شود.

 

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.