دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۷

«مدرسه عالی سینما»؛ همچنان بلاتکلیف

حجت اله ایوبی در اختتامیه سومین جشنواره فیلم و عکس فناوری و صنعتی

تسنیم:«کلاسهای مدرسه عالی سینما قرار نبود از اردیبهشت ماه شروع شود»، این اظهارات ایوبی رئیس سازمان سینمایی درحالی‌است که فروردین ماه امسال گفته بود: اردیبهشت ماه امسال شش کارگاه خوب خواهیم داشت و چند جوان در عرصه سی جی آی به خارج می فرستیم.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، «کلاسهای مدرسه عالی سینما قرار نبود از اردیبهشت ماه شروع شود» این جمله ای است که حجت الله ایوبی رئیس سازمان سینمایی دو روز قبل در جمع خبرنگاران و در پاسخ به آخرین وضعیت راه اندازی این مرکز آموزشی گفت.

البته باید یادآور شویم که فروردین ماه امسال حجت الله ایوبی رییس سازمان سینمایی در دیدار نوروزی با سینماگران با اشاره به راه اندازی مدرسه عالی سینما اظهار داشت: مدرسه ملی راه افتاده است. آقای جنتی اساسنامه مدرسه عالی سینما را شخصا بررسی کردند و در اردیبهشت ماه شش کارگاه خوب خواهیم داشت و در عرصه سی جی آی چند جوان را به دیگر کشورها می فرستیم تا سینمای ایران را به استانداردها نزدیک کنیم و مدرسه سینما نیز به این مهم کمک می کند.

ایوبی همچنین در جمع خبرنگاران گفت: مدرسه ملی سینما با کارگاه‌ها کارش را از اردیبهشت ماه آغاز می‌کند و مانند مدارس ملی دنیا خواهد بود. تفاوت این مدرسه با دانشگاه این است که ترمی نیست اما مثل همه مدارس ملی دنیا استاد و شاگردی است و بزرگان سینما در مدرسه به افراد علاقه‌مند آموزش خواهند داد.

با این شرایط که گفته شد مدرسه عالی سینما همچنان وضعیتی بلاتکلیف دارد.

البته دو روز قبل ایوبی اضافه کرد: هفته گذشته 3 شب پیاپی جلسات کارشناسانه‌ای را با حضور بزرگان سینمای کشور داشتیم و برنامه‌های آن بزودی اعلام می‌شود.

به گزارش تسنیم، هنرجویـان علاقه منـد به تحصیــل در مدرسه عالی سینما در مقـطع تحصیلات تکمیـلـی آمـوزش می بینند. این مدرسه تحــت نظــارت کامــل و مستقیم وزارت فرهنـگ و ارشـاد اســلامی فعالیـت می‌کند و متولی و مجری ایــن نظــارت هــم ســازمان ســینمایی کشــور است.

نخستین جلسه هیات امنای مدرسه ملی سینمای ایران دی‌ماه 93 با حضور حجت الله ایوبی به عنوان رئیس سازمان سینمایی  و رئیس هیات امنای این مدرسه برگزار شد.

«تاسیس مدرسه عالی سینما» دومین طرح مورد تاکید رئیس سازمان سینمایی پس از طرح «گروه سینمای هنروتجربه»، است. ایوبی معتقد است که الگوی تاسیس این مدرسه ترکیبی از نظام حوزه ودانشگاه و بر اساس الگوی ایرانی «استاد – شاگردی» است که بر خلاف  روند جاری دانشگاه ها، قرار است کارگاه محور باشد.

هیات موسس این مدرسه را علی جنتی، حجت الله ایوبی و مجید مجیدی تشکیل می دهند و اعضای هیات مدیره آن نیز روح الله حسینی، لیلا حاتمی و سعید‌ پوراسماعیلی هستند.

همچنین با حکم حجت الله ایوبی مجید مجیدی، مجتبی راعی، ناصر تقوایی، یونس شکرخواه، لیلا حاتمی، محمدباقر قهرمانی، مجید شیخ انصاری و رمضانعلی حیدری خلیلی به عنوان هیات امنای مدرسه ملی سینمای ایران منصوب شدند.

تأسیس این مدرسه عالی، از جهات مختلف حائز اهمیت است؛ نخست اینکه این نهاد، علاوه بر مباحث نظری، که غالباً در مراکز دانشگاهی آموزش داده می شوند، عمده توجه خود را به شیوههای کاربردی و عملی آموزش سینما معطوف می‌دارد و در مسائل نظری و عملی، آموزش‌های این مدرسه می‌تواند بر تازه‌ترین و پیشرفته‌ترین فناوری‌های روز سینما مبتنی باشد.  ویژگی دوم «مدرسه عالی سینما» توجه به تمامی رشته‌ها و حرفه‌های موجود در هنر و صنعت سینماست؛ به عبارت دیگر، رشته هایی همچون طراحی صِحنه و لباس و تهیه کنندگی که آموزش نظری و عملی آن‌ها، در دانشگاه‌ها یا آموزشگاه‌ها و مؤسسات جایی ندارد، در این مدرسه مورد توجه خواهند بود.

نظرات

  • خانم نجیب ۱۳۹۴/۰۵/۱۲ - ۱۱:۵۸
    0 0
    رمضانعلی حیدری خلیلی نیست آقای تابش به عنوان رئیس بنیاد فارابی در هیات امنای مدرسه ملی سینما حضور دارند. اصلاح کنید لطفا
    پاسخ سایت: با تشکر از تذکرتون. خبر متعلق به خبرگزاری تسنیم هست و سینماپرس از دخالت در متن اون معذوره دوست عزیز
  • ۱۳۹۴/۰۵/۱۷ - ۱۸:۴۲
    0 0
    مدرسه سینما هم چنان بلاتکلیف خواهد ماند. آقای ایوبی تخصص علوم سیاسی دارد نه سینما

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.