یکشنبه ۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۱

آنچه امروز در سینما می‌بینیم، سلیقه پخش کنندگان است!

انتقاد تند مسعود جعفری جوزانی از مافیای پخش در سینمای ایران

مسعود جعفری جوزانی در نشست خبری فیلم سینمای «پشت دیوار سکوت»

سینماپرس: مافیای پخش فیلم در سینمای ایران که درحال حاضر سال‌هاست صدای شماری از معتبرترین فعالان سینمای ایران را درآورده، ‌سال‌به‌سال بر نفوذش بر سینمای ایران می‌افزاید.

به‌خصوص اتفاقات سال‌های اخیر که به باقی‌ماندن تنها چهار دفتر پخش فیلم فعال انجامیده، بر دامنه گستردگی و فراگیری اعتراضات افزوده است. یکی از جدیدترین معترضان این قضیه مسعود جعفری‌جوزانی است که البته خود نیز مدیرعامل یکی از دفاتر پخش فیلم‌های سینمایی است.

او دراین‌باره می‌گوید: برخی از افراد با زدوبند ٢٨ دفتر سینمایی را تعطیل کردند و امروز فقط چهار دفتر سینمایی وجود دارد که همه چیز در حوزه سینما را در دست گرفته‌اند. اینها که با لابی خود در سینماها هم شریک شده و همه چیز را در دست گرفته‌اند، پا را حتی فراتر هم نهاده و تولیدکنندگان را تهدید می‌کنند تا آنچه آنها می‌گویند را تولید کنند؛ وگرنه با سیستم پخشی که در دست دارند، جلوی اکران موفق فیلم را می‌گیرند.

جوزانی که در کارنامه‌اش فیلم‌هایی چون «شیرسنگی»، «بلوغ» و «ایران برگر» را دارد، درباره آثار جدی که در این مدت همواره به حاشیه رانده شده‌اند، می‌گوید که مردم این‌گونه آثار را دوست دارند، اما این آثار متاسفانه در سال‌های اخیر قربانی برخی سودجویان شده‌اند: آنچه امروز در سینما می‌بینیم، سلیقه این افراد است که با دیدگاه‌های خود سفارش می‌دهند و با هر نوع دیگری از سینما مقابله می‌کنند.

جوزانی اعتقاد دارد که با ادامه این روند وضع سینما روزبه‌روز بدتر خواهد شد.

* شهروند

نظرات

  • هاشم اقایی ۱۳۹۶/۰۵/۰۲ - ۱۵:۰۰
    0 0
    درست میگویند در غرب بعد از ماجرای مرداک قانونی تصویب کرده اند تا در حوزه های اینچنینی یک فرد یا شرکت نتواند تمام فرایند را در اختیار بگیرد هم تولید را هم فرایند را هم‌پخش را اما اینجا طرف تهیه کننده پخش کننده و سینما دار است این‌انحصار در دراز مدت ویران‌کننده خواهد بود جالب است بدانید برخی سینماها در شهرستانهایی که چند سینما دارند مورد غضب این اقایان قرار میگیرند و فیلمهای پرفروشی که اختصاصا در اختیار انهاست را به این سینماها نمیدهند و انها را دچار رکود و تعطیلی میکنند معتقدند مثلا ما در فلان‌شهرستان دو سینما داریم که با ما کار میکند برایمان کافی است وجود سالنهای دیگر و تقویت شدن انها یعنی خارج شدن انحصار اکران از دست ما و تقویت رقیب پس بهتر است که دچار رکود و درنهایت تعطیلی و نیمه تعطیلی شوند ایا سازمان سینمایی در خواب است؟یا شاید خود را به خواب زده است

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.