شنبه ۲۳ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۰

مسافرآستانه در گفتگو با سینماپرس:

متأسفم که در تولیدات سالانه سینمای کشور نشانی از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی نیست/ نیاز به سیاست گذاری های جدید در حوزه سینما داریم

نسبت جشنواره فیلم فجر با انقلاب اسلامی/۴

حسین مسافر آستانه

سینماپرس: حسین مسافرآستانه کارشناس فرهنگی در آستانه برگزاری سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در رابطه نسبت این جشنواره با انقلاب اسلامی گفت: متأسفم که در تولیدات سالانه سینمای کشور نشانی از اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی نیست و از آنجا که جشنواره فیلم فجر گلچین تولیدات یک سال از سینما را به نمایش می گذارد بدیهی است که فیلم های ارزشی و انقلابی به دلیل فقدان تولید جایی در آن ندارند.

مدیرعامل سابق موسسه رسانه های تصویری در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: تردیدی نیست که در جشنواره فیلم فجر که به عنوان جشن بزرگ سینمای ایران برای پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی همه ساله برگزار می شود باید نام و نشانی از انقلاب اسلامی وجود داشته باشد اما متأسفانه به دلایل متعدد از جمله دلایل اقتصادی و فرهنگی ما سال ها است که چندان تولیداتی در این زمینه نداشته ایم و هیچ مدیری هم برای ریشه یابی چنین موضوعاتی پیش قدم نشده است و همین امر باعث شده تا سینما و جشنواره فیلم فجر عاری از نام و نشان انقلابی باشند.

وی ادامه داد: من نمی دانم چرا سیاست های مدیران سینمایی و فرهنگی تغییر کرده و آنها هم همانند بخش خصوصی سینما که همواره به دنبال کسب سرمایه و درآمد هستند توجهی به تولیدات مذهبی، انقلابی و ارزشی ندارند و دغدغه ای برای رونق دوباره سینمای انقلاب اسلامی از خود نشان نمی دهند. از این رو معتقدم ما برای رفع مشکلات در حوزه سینمای انقلاب اسلامی نیاز به سیاست گذاری های جدید در حوزه سینما داریم و باید در سیاست های جدید همه مسئولان فرهنگی و سینمایی و هنرمندان و سینماگران موظف شوند تا تولیداتی در خصوص انقلاب شکوهمند اسلامی داشته باشند.

مسافرآستانه خاطرنشان کرد: از آنجا که جشنواره فیلم فجر جشنواره انقلاب اسلامی است و در ایام الله دهه فجر برگزار می گردد بایستی محتوای آثارش در راستای اهداف ارزشی و فرهنگی باشد تا ما بتوانیم به جشنواره ارزشمند و مستقل خود در دنیا ببالیم.

دبیر سابق جشنواره فیلم یاس سپس با تأکید بر اینکه ما برای برگزاری باشکوه جشنواره فیلم فجر نیاز به همدلی و رسیدن به زبان و درک مشترک داریم گفت: معتقدم برای رسیدن به اهداف والای ارزشی در این جشنواره نیاز به تدوین قانون جامع برگزاری جشنواره ها داریم که این امر تنها با گردهم آمدن عقلا و کارشناسان حوزه سینما که طی این سال ها به بهترین شکل ممکن از پس مسئولیت هایشان برآمده اند ممکن می گردد.

این کارشناس فرهنگی در خاتمه این گفتگو متذکر شد: جشنواره فیلم فجر نیاز به راهبردی هدفمند و دراز مدت دارد و مهمتر از همه اینکه بایستی زیربناهای ساختاری جشنواره تغییر کند؛ من شخصاً از تمامی هنرمندان، مدیران و متولیان امر می خواهم که تنها به فکر رشد و ارتقای اعتبار جشنواره فیلم فجر و سینمای ایران باشند و برای برگزاری این رویداد ارزشمند و مهم تمامی دیدگاه های شخصی شان را حذف کرده و بر اساس منافع جمعی برگزاری این جشنواره را به پیش ببرند.

اخبار مرتبط

نظرات

  • احمد ۱۳۹۶/۱۰/۲۳ - ۲۲:۲۵
    0 0
    پس فیلم هایی مثل به وقت شام و تنگه ابوغریب و امپراتور جهنم چی هستن نصف فیلم های جشنواره فیلم های انقلابی هستن
    • محمد ۱۳۹۶/۱۰/۲۴ - ۱۱:۱۴
      0 0
      داداش من کدوم فیلمای انقلابی! سر کارت گذاشتن! 22 فیلم راه دادن تو جشنواره که فیلمای مزخرفی که ساخته شده را من و شما نفهمیم بعد تو سال اکرانش کنن و انقلاب رو نابود کنن! بعد کدوم یکی از این فیلمایی که گفتی تولید سازمان سینمایی بوده؟

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.