شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۴

در آیین تجلیل از عوامل «ماه عسل ۹۷» مطرح شد؛

فروغی: عموم برنامه‌هایی که روی آنتن می‌رود سلبریتی زده است/ علیخانی: گفتند حقت است اگر حواشی دامنت را بگیرد

آیین تجلیل از عوامل «ماه عسل ۹۷»

سینماپرس: آیین تجلیل از عوامل برنامه «ماه عسل ۹۷» با حضور رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، قائم‌مقام سیما، مدیر شبکه سه، رییس سازمان زندان‌های کشور و مدیران فرهنگی روز گذشته ۲۲ تیرماه در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

به گزارش سینماپرس، آیین تجلیل از عوامل برنامه «ماه عسل ۹۷» با حضور سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، رضا پورحسین قائم‌مقام سیما، علی فروغی مدیر و ناصر کریمان مدیر گروه اجتماعی شبکه سه، اصغر جهانگیر رییس سازمان زندان‌های کشور، شهربانو امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران و چهره‌ها و مدیران فرهنگی جمعه ۲۲ تیرماه در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد.

سعید اوحدی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این نشست بیان کرد: برنامه «ماه عسل» و احسان علیخانی نیازی به این تجلیل ندارند چرا که در نظرسنجی صدا و سیما این برنامه به عنوان پرمخاطب‌ترین برنامه ماه رمضان انتخاب شده و در واقع مردم اصلی‌ترین تجلیل را انجام داده‌اند.

وی بیان کرد: ورود به مسایل اجتماعی به قدری حساس است که اگر دقت کافی انجام نشود، استمرار برنامه غیرممکن می‌شود.

رضا پورحسین قائم‌مقام معاون سیما یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود که با اشاره به رسالت رسانه گفت: احسان علیخانی به تنهایی یک رسانه است. وظیفه رسانه انتقال معنا و انتقال پیام درست و سالم به مخاطبان است و علیخانی این رسالت را به خوبی و در اوج انجام می‌دهد.

وی در ادامه درباره راز موفقیت علیخانی گفت: «ماه عسل» بازگشت به فطرت است. آدم‌ها و سرگذشت‌هایی که هر سال در «ماه عسل» مطرح می‌شوند کسانی هستند که راهی را به اشتباه رفته‌اند و با جرقه‌ای به اصل وجود خویش بازگشته‌اند. مهم‌ترین نکته این است که خیلی از این افراد شاید در شرایط عادی هرگز نخواهند سرگذشت خود را نقل کنند اما در این برنامه با اصرار می‌خواهند داستان زندگی خود را بگویند چرا که به این بستر اعتماد دارند و می‌اندیشند که می‌توانند راهگشا باشند.

پورحسین افزود: دلیل دیگر موفقیت این تیم در گروه اجتماعی شبکه ۳، تحقیقی بودن و پژوهشی بودن آنهاست. گروه «ماه عسل» در طول سال زمینه‌یابی می‌کند و به اقصی نقاط کشور سفر می‌کند، مسایل و مشکلات مردم را از نزدیک می‌بیند و می‌شنود و بعد آنها را گزینش می‌کند.

قائم مقام معاون سینما تاکید کرد: اما اگر هر برنامه‌ای این انرژی پژوهش را داشته باشد نمی‌توان با تاکید گفت که آن برنامه موفق خواهد بود. این پژوهش و انرژی بدون باور قلبی مجری، تهیه‌کننده و تولید کنندگان کار کمترین تاثیری بر تاثیرگذاری بر مردم ندارد. آنچه «ماه عسل» را موفق می‌کند این است که احسان علیخانی به کاری که می‌کند سخت باور دارد و این اعمال از شخصیت و ریشه مذهبی‌اش می آید. او از جان و احساس می‌گذارد و با نیت خالص برنامه‌اش را برگزار می‌کند و لاجرم بر دل هم می‌نشیند.  

وی در پایان سخنان خود گفت: البته در تمام این سال‌ها این برنامه با انتقاداتی هم همراه بوده که برخی از آنها درست است و باید باشد اما این نقد که «کام ما را دم افطار تلخ می‌کند» من، نه به عنوان یک مدیر رسانه که به عنوان یک شهروند قبول ندارم. «ماه عسل» برای مخاطب بهجت می‌آورد و بهجت الزاما شادی آفرین نیست. بهترین و عمیق‌ترین نشاطی که ما تجربه می‌کنیم اشک شوق است و خنده نیست. «ماه عسل» مایه بهجت درونی است که عین شادی است.

علی فروغی مدیر شبکه سه سیما نیز در این مراسم عنوان کرد: «ماه عسل» یک برنامه مردمی است و به همین دلیل بعد از ۱۲ سال هنوز تازه است. موضوع، مهمان، انتخاب‌ کنندگان و حتی قهرمانان آن مردمند که قهرمان اول و آخر کشورند.  

وی افزود: دلیل دیگر موفقیت «ماه عسل» تهران گریزی است. ۸۷ درصد از مهمانان این برنامه غیرتهرانی بودند و از این بین ۲۴ درصد برای اولین بار به تهران می‌آمدند. این موضوع در بستری قابل اهمیت است که عموم برنامه‌هایی که روی آنتن می‌رود سلبریتی زده است و کمتر برنامه‌سازی این ریسک را می‌کند که محور برنامه را روی مردم بگذارد آن هم مردم عادی و غیر معروف.  

مدیر شبکه سه سیما در پایان گفت: برنامه امسال «ماه عسل» در یکی دو مساله موجب هجمه بسیاری قرار گرفت که من از آن بسیار متعجب شدم چرا که زحمتی که این گروه می‌کشید را از نزدیک شاهد بودم که شاید بزرگترین گواه آن همین ۳۲ میلیاردی بود که به همت مردم در این برنامه جمع شد. توجه ویژه این برنامه به زندانیان جرایم نقدی و حل شدن درصد قابل توجهی از مشکلات آنها، آن قدر موضوع پررنگی است که همه ما را در کنار این برنامه قرار می‌دهد. حل شدن کامل مشکلات زندانیان جرائم نقدی، وعده ما در شبکه ۳ است.

اصغر جهانگیر رییس سازمان زندان ها نیز تصریح کرد: «ماه عسل» تلاش کرد تا مشکلات را با دید جدیدی ببیند و دست یاری به نیازمندان دراز کند. کمک های نقدی «ماه عسل» فقط بر زندگی زندانیان تاثیر نمی‌گذارد بلکه ما با حدود ۲ میلیون نفر خانواده این زندانیان در ارتباطیم.

وی در پایان سخنان خود گفت: به کمک این برنامه و دستان پر سخاوت مردم در ماه مبارک امسال، ۳۲ میلیارد تومان جمع آوری شد و ما نیز به ازای کمک مردم، مددکارانمان را بسیج کردیم تا شکات هم بخشی از طلبشان را گذشت کنند تا افراد بیشتری آزاد شوند و شکات نیز ۳۰ میلیارد تومان از حق خودشان را گذشت کردند تا بتوانیم بالای ۲ هزار نفر را به کمک مردم و این برنامه و گذشت شکات به آغوش خانواده بازگردانیم.

احسان علیخانی تهیه‌کننده و مجری برنامه «ماه عسل» نیز در این مراسم بیان کرد: از همکارانم در برنامه «ماه عسل» و خانواده‌هایشان تشکر می‌کنم و مدیونشان هستم. اگر چند سال قبل بود، شاید کلی پز می‌دادم که ما چه کارهایی کردیم ولی امسال لا به لای حواشی، یک عزیزی به من زنگ زد که برایم خیلی نازنین است. طبق روال برایش حرف زدم و گفتم که مهمانان ما اینها بودند و اینجا یک گرهی باز شد و او جمله‌ای که برایم تکان‌دهنده بود، به زبان آورد و گفت «پس حقت است اگر حواشی دامنت را بگیرد. » گفتم «چرا؟ » گفت «چون داری این خیرها را می‌شماری. اگر برای رضای خدا و مردم باشد، شمردن ندارد. سرت را بینداز پایین و مسیرت را ادامه بده. » 

وی عنوان کرد: اگر کاری کرده‌ایم و خیری رسانده‌ایم، وظیفه‌مان بوده است. اگر نقد و حاشیه‌ای وجود دارد نیز نشان‌دهنده پویایی و جریان‌سازی برنامه است. پس از ۱۷ سال کار در فضای تلویزیون، معتقدم وقتی از برنامه‌ای حرفی زده نمی‌شود حتماً در حدی نیست که به خوبی دیده شود. یکی از دلایل استمرار «ماه عسل» توجه کردن به جذابیت بصری و ایجاد یک بستر برای انتقال پیام است؛ اتفاقی که خیلی جاها نمی‌افتد و بدون ایجاد جذابیت، سعی در ارایه پیام به مردم داریم.

در پایان این برنامه عوامل برنامه تلویزیونی «ماه عسل۹۷» تجلیل شدند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.