مدیریت فرهنگی

کل اخبار:62

  • صدا و سیما ۱۳۹۹-۱۰-۰۲ ۱۶:۰۶

    معضل سیما در برنامه‌سازی مناسبتی؛

    از «خالی بودن اتاق‌های فکر» تا دست‌پاچگی مدیریان و «تدارک دقیقه نودی»

    سینماپرس: تلویزیون شب یلدای شلوغ، پرترافیک اما کمتر با ایده و خلاقیتی را پشت سر گذاشت. به نظر می‌رسد با واکاویِ ضعف‌ها و قوت‌هایش، مهیای مناسبت‌های پیش‌رو بشود.

  • امرالله احمدجو ۱۳۹۹-۱۰-۰۲ ۱۳:۲۶

    امرالله احمدجو:

    بهتر است به فیلمسازی درست و استفاده از کاربلدها بیندیشیم تا حرمت تماشاچی و مخاطب نگه داشته شود

    سینماپرس: کارگردان «روزی روزگاری» در کنار اشاره به ناگفته‌هایی درباره این سریال، گفت: حتماً به خود برگشتن می‌تواند ما را در عرصه ساخت برنامه و سریال، جلو بیندازد.

  • سیدمجتبی یاسینی ۱۳۹۹-۰۹-۲۸ ۰۹:۰۴

    گلایه «سیدمجتبی یاسینی» از مدیران تلویزیون:

    به من گفتند «پول نداریم» راست هم می‌گویند ندارند؛ اما برای ما! برای بعضی‌ها همیشه دارند!

    سینماپرس: کارگردان سریال "طفلان مسلم" می‌خواهد سریالی برای "چتر خدا" و "حبیب‌بن مظاهر" بسازد اما به او گفته‌اند که اسپانسر بیاورد.

  • بهرام عظیمی* ۱۳۹۹-۰۹-۱۱ ۱۰:۱۲

    بهرام عظیمی:

    مدیر دولتی ترجیح می‌دهد که بهره برداری از پروژه‌ای که روی آن سرمایه‌گذاری کرده است در همان دوران مدیریت خود باشد

    سینماپرس: بهرام عظیمی با تأکید بر اینکه انیمیشن هیچگاه در سینمای ایران در اولویت نبوده است، از نگاه به تولیدات این حوزه به‌عنوان یک کالای لوکس انتقاد کرد.

  • سید جلال‌الدین دری ۱۳۹۹-۰۹-۰۹ ۱۳:۲۷

    جلال‌الدین دری:

    سطح مدیریت فرهنگی ما پایین است/فرهنگ‌سازی با فیلم بسیار مهجور است

    سینماپرس: کارگردان «نرگس مست» می‌گوید تا زمانی که مدیریت سینمایی کشور ما دلسوز واقعی نباشد و سطح خود را ارتقا ندهد نمی‌توان انتظاری برای فرهنگ‌سازی با فیلم‌ و سینما داشت.

  • برزخی ها ۱۳۹۹-۰۷-۲۲ ۱۰:۳۴

    لیبرالیست‌های امروز، شلاق‌زنان دیروز؛

    محمد خاتمی: هنرپیشه‌های قبل از انقلاب اگر نماز هم بخوانند، نمازشان قبول نیست!

    سینماپرس: این مرور اجمالی ضروری است تا روشن گردد که «دیکتاتورصفتی» امروز جریان اصلاحات که در زرورق «حقوق بشر» و «آزادی‌خواهی» پوشانده شده، ریشه در چه سابقه و عقبه‌ای دارد.

  • روز ملی سینما ۱۳۹۹-۰۶-۱۹ ۱۲:۳۴

    چند کلام به مناسبت فرا رسیدن روز ملی سینما

    وقتی روزگار بنفش سینما بسر خواهد شد

    سینماپرس: امسال در شرایطی به موعد ۲۱ شهریورماه می رسیم که متاسفانه ولنگاری در عرصه فرهنگ و بالاخص سینمایی کشور آنچنان گسترده و عمیق شده است که حتی رهبر معظم انقلاب را به صراحت بیان واداشت و سبب شد تا معظم له در فرمایشات اخیر خود از غفلت متولیان فرهنگی و سینمایی کشور به عنوان عامل اصلی هجمه به نظام جمهوری اسلامی تعبیر فرمایند.

  • سید عباس صالحی ۱۳۹۹-۰۶-۱۱ ۱۵:۵۵

    ادعای جالب وزیر ارشاد برای توجیه غفلت و کم کاری؛

    در حوزه هنر دچار فقر نظریه هستیم و باید با تشریک مساعی آن را پیش ببریم!

    سینماپرس: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در حوزه هنر، نظریه تولیدی زیادی نداریم، تاکید کرد: باید فقر در این بخش را جدی بگیریم و در نظریه‌پردازی آن سرمایه‌گذاری کنیم.

  • امام خمینی ۱۳۹۹-۰۳-۱۴ ۱۰:۱۸

    به مناسبت سی و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)

    مدیران سه دهه سینما و برخود نامناسب با جمله تاریخی «ما با سینما مخالف نیستیم با فحشا مخالفیم»

    سینماپرس: مدیریت فرهنگی امری اجتناب نا پذیر است؛ با غلظت دانش و حُسن مدیریت، ارتقای فرهنگی، امری قابل تحقق است و در این میان مطالبات و انتظارات نظام جمهوری اسلامی ایران، تعطیل پذیر نیست زیرا فرهنگ، مطالبه بردار است و همین مرور اندک بر بیانات امامان امت اسلامی، حاکی از همین مسئله است.

  • فلسطین ۱۳۹۹-۰۳-۰۱ ۱۱:۴۹

    خود فراموشی به سبک مدیران سینما و تلویزیون

    توجیهات شبکه نفوذ برای کم‌کاری در تصویرسازی از آرمان قدس و دفاع از مظلومان جهان

    سینماپرس: عمده تولیدات و آثار هنرهای نمایشی و به خصوص فیلم‌ها و سریال‌های ایران فاقد دیدگاه استراتژیک است. این بدان معنا نیست که استراتژی عموما وجود ندارد. بلکه مساله آنجاست که استراتژی ملی و اسلامی وجود ندارد.

  • پرچم ایران ۱۳۹۸-۱۱-۳۰ ۱۰:۳۰

    مجلس یازدهم و ضرورت توجه ویژه به حوزه فرهنگ

    پیشنهاد ده اولویت فرهنگی به آنان که به بهارستان می‌روند

    سینماپرس: ضعف عملکرد مجلس در عرصه فرهنگی کشور سبب شد تا حجم قابل توجهی از تولیدات فرهنگی و بالاخص سینمایی کشور در روزگار بنفش ملت ایران به صورت های مختلف غیرت ملی، ایمان و وحدت و همبستگی را در جامعه اسلامی ایران نشانه رفته و نشاط و ابتکار در خلق تولیدات فرهنگی و بویژه سینمایی را نه بر مدار منافع ملی، بلکه بعضا در جهت مقابل با آن سامان بخشند.

  • تئاتر ۱۳۹۸-۰۹-۱۷ ۱۰:۱۰

    اسم این را هم جذب بگذاریم؟!

    اسم و رسم مهم است یا عملکرد؛ مسئله این است!

    سینماپرس: کارگردان نمایش‌های موزیکال و بی‌خاصیت دست‌کم یک دهه است که نه تنها نسبتی با تئاتر موسوم به ارزشی یا مذهبی ندارد بلکه ترویج کننده جدی نوعی نازل و ضعیف از تئاتر است.

  • تسخیر لانه جاسوسی ۱۳۹۸-۰۸-۱۴ ۱۲:۱۶

    چهل سال پس از ۱۳ آبان ۵۸

    آیا لانه‌های فرهنگی آمریکا هم تسخیر می‌شود؟!

    سینماپرس: باید انقلابی دیگر رقم زد و این بار به تسخیر سفارت ایالات متحده آمریکا در عمق وجود برخی کارگزاران و متولیان فرهنگی کشور مبادرت ورزید و از این مسیر مانع نفوذ اقدامات سازمان‌یافته در تولیدات فرهنگی همچون هنر، سینما، کتاب و تئاتر شد. انقلابی فراگیر که به معنی بستن فضای فرهنگی کشور نبوده و رویکرد اصلی آن مواجهه با ولنگاری فرهنگی و صیانت از حقوق فرهنگی ملت مسلمان ایران است.

  • ابتذال در سینما 4 ۱۳۹۷-۱۱-۰۳ ۱۱:۵۵

    ابتذال در سینمای ایران (۴)

    تجدید بنای ابتذال در سایه مدیریت مرموز فرهنگی/ از بسط ابتذال فکری تا شکل گیری ابتذال تصویری

    سینماپرس: پوست اندازی عناصری که اوایل انقلاب به عنوان نیروهای خط امامی بر پیاده سازی تفکرات التقاطی سوسیالیستیِ چپ اصرار می ورزیدند، با حفظ ظاهر خود، در دهه دوم انقلاب به سرعت شکل گرفت و این موضوع در عرصه ی فرهنگ و هنر کشور با عملکرد جریان مرموز فرهنگی در بهمن ۱۳۶۹ هجری شمسی بروز یافت تا کیفیت و کمیت آثار سینمایی مبتذل در جشنواره فجر همان سال به وضوح قابل مشاهده باشد.

  • نعل وارانه در کارنامه مدیران بنفش ۱۳۹۷-۱۰-۱۹ ۱۱:۲۷

    جشنواره فیلم فجر، نعل وارونه در کارنامه مدیران بنفش/ وقتی باید مقابل مارموزبازی در دوران ولنگاری فرهنگی ایستاد!

    سینماپرس: در شرایطی وارد روزشمار برپایی سی  و هفتمین جشن سینمای ایران می شویم که با عدم سیاست گذاری های صحیح تشویقی، این رویداد ملی تبدیل به محفلی گل خانه ایی برای مدبران بنفش پوش شده است؛ مدیران محافظه کاری که بر عملکرد خویش در بسط ولنگاری فرهنگی در شرایط حال حاضر کشور واقف بوده و بیم آن را دارند تا این جشنواره به مجالی برای بررسی اقدامات فرهنگی و سینمایی ایشان بدل گردد.

  • 9 دی ۱۳۹۷-۱۰-۰۹ ۱۰:۵۶

    ۹ دی و مدیریت نابینای فرهنگی کشور

    رسانه‌های منفعل و براندازی نرمی که همچنان دیده نمی شود

    سینماپرس: یکی از سوالات اصلی و اساسی آیندگان، از هنرمندان امروز ایران زمین و بالاخص متولیان فرهنگ و هنر کشور این خواهد بود که به راستی چرا جوانب مختلف فتنه ی ۱۳۸۸، مورد نگاه داشت تاریخی قرار نگرفت و چرا حماسه ۹ دی با زبان هنر و بالاخص فیلم و سریال، به عنوان میراث فرهنگی ملت ایران ثبت و ضبط نگردید.

  • ابتذال در سینمای ایران 3 ۱۳۹۷-۱۰-۰۵ ۱۱:۳۸

    ابتذال در سینمای ایران (۳)

    یک چمدان ابتذال در سینمای ایران/ وقتی مدیریت فرهنگی، سینمای مبتذل را وجاهت می‌بخشد

    سینماپرس: مرور مجموعه تولیدات سینمای موج نو به وضوح موید وجاهت بصری ابتذال در اینگونه آثار  می باشد؛ تولیداتی که به مراتب بدتر از محصولات فیلمفارسی بوده و در فُرمی واقع گرایانه و به تبع آن باورپذیرتر، برای مخاطبان خود اقدام  به ترسیم بدون حد و مرز ابتذال بر پرده نقره ای سینماهای ایران می‌نمود.

  • سینمای مقاومت ۱۳۹۷-۰۹-۱۴ ۱۱:۱۸

    به بهانه پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت

    نقش استراتژیک سینمای مقاومت در عرصه جنگ نرم/ نگاهی به بایکوت آثار فاخر تا ترویج وادی خطرناک وهم انگاری در مدیریت سینما

    سینماپرس: جشنواره بین المللی مقاومت در بستر خود حجم گسترده ای از موقعیت ها و فرصت ها را در حمایت از جبهه بین المللی مقاومت فراهم خواهد آورد که از شاخص ترین و مهمترین این فرصت ها می توان به موضوع شکستن انحصار رسانه ای غرب در تصویر پردازی از چهره بین المللی مقاومت و القای آن به اذهان عمومی جهان اشاره نمود.

  • اندر احوال جشنواره فیلم کوتاه 2 ۱۳۹۷-۰۸-۳۰ ۱۱:۵۴

    اندر احوال سی و پنجمین جشنواره فیلم کوتاه تهران (۲)

    عبور از سیاه نمایی و ترسیم فلاکت برای تمامی نسل‌ها/ وقتی سینمای جوان در برهوت جنگ نرم رها می شود!

    سینماپرس: سی و پنجمین جشنواره فیلم کوتاه تهران در حالی به پایان رسید که فضای عمومی آثار به نمایش درآمده را تلخی اجتماعی فرا گرفته بود؛ تلخی مفرط و شدیدی که نه تنها مخاطب را به پذیرش فضای سیاه جامعه می رساند، بلکه تلخی حاکمیت این فضا را بر عمق وجود بیننده القاء می نمود و هیچ آینده روشن و امیدبخشی را از برای مخاطبان خویش متصور نمی ساخت!

  • احوالات جشنواره فیلم کوتاه ۱۳۹۷-۰۸-۲۸ ۱۰:۱۴

    اندر احوال سی و پنجمین جشنواره فیلم کوتاه تهران (۱)

    فقر شدید محتوا در حصار فرم گرایی/ وقتی از سینمای جوان آبی برای سینمای انقلاب گرم نمی شود!

    سینماپرس: مرور مجموع آثار سی و پنجمین جشنواره فیلم کوتاه تهران به وضوح نشان می دهد که حجم قابل توجهی از این آثار با فقر محتوا روبرو بوده و از تنظیم پیام نامناسب و بعضا نا همگون و حتی در تقابل با سبک زندگی اسلامی و ایرانی برخوردار می باشد و این همه در حالی است که شاکله اصلی یک فیلم کوتاه را پیام و محتوای سازنده آن تشکیل می دهد.

  • درماندگی صدا و سیمای بدون راهبرد در چهل سالگی انقلاب ۱۳۹۷-۰۸-۰۹ ۱۱:۱۳

    رسانه مجری محور و حضور مِیلی سلبریتی ها

    درماندگی صدا و سیمای بدون راهبرد در چهل سالگی انقلاب

    سینماپرس: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، بجای تمرکز بر قدرتمند کردن سلبریتی هایی که هیچ عُلقه ای به آرمان های این سازمان ندارند می بایست شروع به تربیت و پرورش نیروهای جوان و با استعداد در حوزه اجرا کند و با در اختیار دادن برنامه های مهم تلویزیون به آن ها و البته کنترل مداوم آن ها با تهیه کنندگان با سابقه تلویزیونی، فصل تازه ای را در سیاست های نامربوط خود پیش بگیرد.

  • سیدمهدی شجاعی ۱۳۹۷-۰۸-۰۲ ۱۳:۳۴

    سیدمهدی شجاعی:

    روزبه‌روز شاهد کوتوله‌تر شدن مدیران فرهنگی‌مان هستیم

    سینماپرس: سیدمهدی شجاعی در مراسم رونمایی از داستان های کوتاه انتشارات نیستان گفت: «کسی کاری نمی‌کند، نباید به کسی امید داشته باشیم و خود اهالی فرهنگ و هنر و علاقه‌مندان تلاش کنند که کار را به صورت جدی جلو ببرد.»

  • چهل سال مدیریت سینما ۱۳۹۷-۰۸-۰۲ ۱۰:۱۰

    جایگاه سینما در چهل سالگی انقلاب اسلامی (۲)

    چهار دهه مدیریت سینما؛ بلاهت یا خیانت، مسئله این است!

    سینماپرس: پس از انقلاب عده‌ای با رانت و روابط خود توانستند وارد عرصه فیلم‌سازی شوند و در حال حاضر همین افراد با تاسیس پردیس‌های سینمایی عملا چرخه‌ی صنعتی سینما را از آن خود کرده‌اند و برای اطمینان از بازگشت سرمایه وکسب سود بیشتر به ساخت آثار کمدی سطحی، سخیف و با درون‌مایه‌های اروتیک و سکسی اهتمام می ورزند.

  • جایگاه سینما در چهل سالگی انقلاب اسلامی ۱۳۹۷-۰۷-۲۵ ۱۱:۵۳

    جایگاه سینما در چهل سالگی انقلاب اسلامی (۱)

    چهل سال مدیریت با آزمون و خطا در عرصه فرهنگ و هنر

    سینماپرس: با پیروزی انقلاب اسلامی قرار بود تحول و انقلاب در همه ساختارها و شئون‌ها رخ دهد و این تغییر و تحول اساسی به صورت مشخص در عرصه فرهنگ، تحت عنوان انقلاب فرهنگی مطرح و نامیده شد؛ با این همه این تحول و انقلاب اگر چه در همه شئون فرهنگ از جمله دانشگاه، سینما، کتاب، مجلات، موسیقی و... فراگیر شد و کم و بیش اثر خود را گذاشت، اما فی الواقع جهت گیری مطلوب و در راستای اهداف انقلاب اسلامی حلقه مفقوده در این تغییرات بود.

  • هزارپاهایی که آفت فرهنگ جامعه اند ۱۳۹۷-۰۵-۱۰ ۱۱:۲۳

    هزارپاهایی که آفت فرهنگ جامعه اند/ وقتی ولنگاری در سایه ناکارآمدی مدیران به اضمحلال فرهنگی می رسد!

    سینماپرس: بخشی هایی از جامعه به طنزهای لوده و سخیف معتاد شده اند، چون جامعه ای که به علت ناتوانی مدیران فرهنگی امنیت روانی اش توسط سینما و تلویزیون مخدوش شده و با مفاهیمی چون نشاط، بهجت، امید و توکل ناآشناست، در زمان بروز دشواری های اقتصادی چاره ای جز پناه بردن به فیلم های سخیف روی پرده ندارد؛ اما سوال بی پاسخ آن است که مدیران سینمایی چطور می توانند از کارنامه و عملکرد خویش دفاع کنند؟

  • مرتضی میر باقری در دیدار رئیس مجلس با رئیس صداوسیما و جمعی از کارگردانان ۱۳۹۷-۰۴-۲۵ ۱۰:۵۰

    انتخاب مدیران زیر ۵۰ سال

    سیاست صداوسیما در تغییرات مدیریتی اخیر

    سینماپرس: معاون سیمای رسانه ملی درباره تغییرات مدیریتی جدید صورت گرفته در این سازمان گفت: «سیاست ما این است که از این پس مدیرانی که برای شبکه ها منصوب می شوند زیر ۵۰ سال باشند.»

  • برنامه تلویزیونی ۱۳۹۷-۰۴-۰۵ ۲۲:۱۲

    با هزینه چقدر می توان کارشناس صدا و سیما شد؟!

    فرهیختگان: مجری یک برنامه تلویزیونی، فارغ‌التحصیل دامپزشکی است و در عین حال که مدیریت یک کلینیک پوست و زیبایی را بر عهده دارد، یک پزشک بیهوشی را به برنامه آورده که درباره کاشت مو به مردم مشاوره دهد!

  • کوروش زارعی در رونمایی از منشور مستند انقلاب اسلامی ۱۳۹۷-۰۳-۲۸ ۱۷:۴۷

    بازیگر سریال «یوسف پیامبر»:

    تیمی چیدن در سینمای ایران دو دهه سابقه دارد / دولت تئاتر را به حال خود رها کرده

    سینماپرس: کوروش زارعی گفت: «یکی از کارهایی که بیشترین برکات را در زندگی من داشت، سریال «یوسف پیامبر» بود. واقعا سینمای ایران یک فرج‌الله سلحشور داشت و فکر نمی‌کنم دیگر کسی مانند او را داشته باشد، مرد ایمان و اخلاق که وقتی کار می‌کرد با همه وجود و عشقش کار می‌کرد.»

  • شهاب اسفندیاری در اختتامیه سیزدهمین جشنواره فیلم کوتاه نهال ۱۳۹۷-۰۳-۲۱ ۱۹:۳۵

    سخنان رئیس دانشگاه صداوسیما در دیدار با رهبر انقلاب

    سینماپرس: رئیس دانشگاه صدا و سیما گفت: مدیر فرهنگی برای آنکه آثار فرهنگی و هنری نو و بدیع و خلاق تولید شود باید خطر کند. باید جسارت کند. در این حرفه هیچ تضمین و مهر استانداردی هم وجود ندارد. چون با انسان خلاق سر و کار داریم نه با ماشین.

  • آرم سازمان سینمایی ۱۳۹۷-۰۱-۰۱ ۱۷:۳۷

    مروری بر گزارش های دولتی سینما در پایان سال

    سوالاتی که سازمان سینمایی باید پاسخ دهد/ از شفاف سازی مبهم هزینه های جشنواره فجر تا میلیاردها تومان کمک بی قاعده

    سینماپرس: خبر و گزارش های منتشر شده از سوی سه نهاد دولتی در پایان سال ۹۶ نشان می دهد برآورد سینمای ایران در دهه جاری که به جشنواره فجر ۳۶ ختم شده، سینمایی سیاه نما و خلاف مصالح فرهنگی است، سینمایی که طی ۷ سال قریب ۸۴ میلیارد تومان تنها از یک نهاد دولتی کمک دریافت کرده است.