کل اخبار:3800
-
۱۴۰۲-۱۰-۲۴ ۱۰:۴۱
«محمدتقی پاک سیما» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
بسیاری از اهالی سینما مشکلات جدی معیشتی دارند/ برای هیچ مدیر و مسئولی درد سینماگران مهم نیست
سینماپرس: محمدتقی پاک سیما فیلمبردار پیشکسوت در خصوص وضعیت وخیم معیشتی سینماگران گفت: مدیران سینمایی و مسئولان خانه سینما اگر اندکی دغدغه رفع بحران از زندگی سینماگران را داشتند باید از سال های دور تمهیداتی اندیشه می کردند تا سینماگران در دوران بازنشستگی و پیری شان دچار آسیب های متعدد نشوند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۲۴ ۱۰:۴۰
«ریاست انجمن قلم ایران» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«شادی آفرینی» برای جامعه خوب است اما جلوی «مستهجنگویی» در «فیلمهای کمدی» باید گرفته شود
سینماپرس: راضیه تجار نویسنده مطرح و مدرس خانه داستان فرهنگسرای انقلاب در خصوص ضعف مشهود فیلمنامه در سینمای کشور و عدم تنوع ژانر در تولیدات سینمایی گفت: زمانی فیلمفارسی ها یک فرمول ثابت داشتند و خزعبلاتی شبیه هم ساخته می شدند و جماعتی را به سینما می کشاندند که عاری از تفکر و اندیشه بودند و متأسفانه الآن هم این چنین شده است.
-
۱۴۰۲-۱۰-۲۳ ۱۰:۵۸
رئیس انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم:
جامعهای که فعالیت فرهنگی و هنری نداشته باشد جامعهای مرده است/ تأمین بیمه و مسکن هنرمندان باید جزو وظایف اولیه مدیران باشد
سینماپرس: ژرژ پطروسی رئیس انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم در خصوص وضعیت وخیم معیشتی سینماگران گفت: مدیران چه حمایت ویژه ای از هنرمندان می کنند که آن ها به فکر مهاجرت نیفتند؟ مسئولان فرهنگی باید گنجینه های جامعه که هنرمندان هستند را حفاظت کنند، باید به آن ها رسیدگی کنند، باید فضایی درست کنند که این ها بتوانند کار و فعالیت کنند اما افسوس و دریغ که رسما آن ها را به فراموشی سپرده اند و تدبیری برای رفع معضلات شان ندارند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۲۰ ۱۰:۵۸
«محمد قهرمانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
متأسفانه این روزها بسیاری از اهالی سینما به ویژه هنرمندان انقلابی و متعهد سرخورده شدهاند!
سینماپرس: محمد قهرمانی تهیه کننده سینما همزمان با اتمام دومین سال حضور مدیران سینمایی جدید در خصوص وضعیت امروز سینمای کشور گفت: مدیران حرکت جهادی ندارند و به همین دلیل همان فونداسیون نجس و فاسد سینمای دوران پهلوی حفظ شده است و هیچ فردی حاضر نیست هزینه تخریب این فونداسیون نامناسب را پرداخت کند و هنرهفتم را نجات داده و آن را در مسیر انسانی و اسلامی به پیش ببرد.
-
۱۴۰۲-۱۰-۲۰ ۱۰:۵۷
«بابک کایدان» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
عدم اتصال «سینمای ایران» به بازارهای جهانی باعث محدود شدن «ژانر» در «تولیدات سینمایی» شده است
سینماپرس: بابک کایدان فیلمنامه نویس سینما و تلویزیون در خصوص ضعف مشهود فیلمنامه در سینمای کشور و عدم تنوع ژانر در تولیدات سینمایی گفت: ما نباید فراموش کنیم که تعداد مخاطبان سینما در کشورمان بسیار کم است و مردم عملاً سینما را از سبد فرهنگی خود حذف کرده اند و آن چند نفر معدودی هم که به سینما می روند فقط می خواهند بخندند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۹ ۱۰:۴۴
خودسیانی در گفتگو با سینماپرس:
«سینما» به سمت دلقک بازی رفته/ افرادی به اسم «فیلمنامه نویس» در «سینما» جولان میدهند که نه تبحری دارند و نه تخصصی!
سینماپرس: علی خودسیانی فیلمنامه نویس سینما و تلویزیون در خصوص ضعف مشهود فیلمنامه در سینمای کشور و عدم تنوع ژانر در تولیدات سینمایی گفت: فیلمنامه نویسان خوب و درجه یک تمایلی ندارند که نام شان و اعتبارشان خدشه دار شود و به همین علت هم در سینما کار نمی کنند؛ شما امروزه چند فیلمنامه نویس درجه یک می شناسید که حاضر باشد با این شرایط در سینما کار کند؟
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۸ ۱۰:۱۳
«ستاره اسکندری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
ما موظفیم در راستای فرهنگسازی گام برداریم/ نباید اجازه دهیم در «سونامی ابتذال» جریانات فرهنگی از بین برود!
سینماپرس: ستاره اسکندری بازیگر سینما که این روزها فیلم سینمایی «خورشید آن ماه» را در مقام کارگردان روی پرده دارد گفت: رئیس سازمان سینمایی و وزیر ارشاد و مدیر اداره نظارت نباید اصل کار خود را فراموش کنند. آن ها نباید اجازه دهند ابتذال در سینما بیش از این رواج پیدا کند؛ از طرف دیگر این رسالت منتقدان، اهالی مطبوعات و فرهنگیان و هنرمندان است که مرتب این جریان را گوشزد کرده و از مسئولان فرهنگی مطالبه بهبود وضعیت فرهنگی و هنری کشور را داشته باشند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۸ ۱۰:۱۲
«حجت الله سیفی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
سینمای ما مانند «شترمرغ» شده/ همه فقط دنبال «پول» هستند و همین مسأله باعث ایجاد «بحران کیفیت» در «سینما» شده است
سینماپرس: حجت الله سیفی کارگردان سینما در خصوص علل کاهش کیفیت فیلمسازی در سینمای ایران گفت: باید جلوی ورود بی رویه جوان ها به سینما را بگیریم! نباید جوانان بیایند و فیلم هایی بسازند که در آن طرف آب ها علیه کشورمان از فیلم های شان سوءاستفاده شود. مگر دکان سبزی فروشی است که هر سال کلی فیلمساز به سینمای نحیف کشورمان اضافه می شود؟ این حضور بی رویه خود به خود افت کیفی تولیدات سینمایی را به همراه خواهد داشت و بایستی تدبیری عاجل در این موضوع نیز از سوی مسئولان ذی ربط اندیشه شود.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۸ ۱۰:۱۱
«مصطفی بافرونی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
حفظ شأنیت هنرمندان بر عهده «وزارت ارشاد» است/ مسئولان فرهنگی و سینمایی موظفاند به اقشار ضعیف «سینما» کمک کنند
سینماپرس: مصطفی بافرونی در خصوص وضعیت وخیم معیشتی سینماگران گفت: الآن یک کارگر ساده که در کارخانه کار می کند سنوات می گیرد و بعد از بازنشستگی آن را به زخم زندگی می زند اما هنرمندان همین را هم ندارند. باید بازنشسته ها که عمری برای اعتلای فرهنگ و هنر وقت گذاشته اند حمایت شوند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۱۰:۴۱
نویسنده «مرداب» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«سینما» بدل به تجارتخانه شده است/ مسئولان با مردم چه کرده اند که آن ها راضی می شوند این محصولات فرهنگی را ببینند!
سینماپرس: افشین صادقی فیلمنامه نویس، تهیه کننده و کارگردان سینما در خصوص ضعف مشهود فیلمنامه در سینمای کشور و عدم تنوع ژانر در تولیدات سینمایی گفت: صیانت و پاسداری از فرهنگ و هنر کشور همه جوک است، حرف است، وعده و شعار است. البته من نمی خواهم منکر این بشوم که ما در سینما بچه ها و مدیران دلسوز هم داریم اما آن ها یا نمی توانند یا نمی خواهند و یا نمی شود که کاری کنند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۱۰:۳۹
«ابراهیم فروزش» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
جای ۹۰ درصد مردم در سینما خالی است/ مسئولان اجازه ندهند سرمایه گذاری در سینما تنها مختص فیلمهای فاقد اندیشه و سطحینگر شود
سینماپرس: ابراهیم فروزش کارگردان سینما در خصوص وضعیت سرمایه گذاری در سینما و مدیریت بودجه های سینمایی گفت: اینکه برخی افراد عنوان می کنند امروزه مردم رو به سینمای کمدی آورده اند جمله نادرستی است چرا که ما وقتی از عموم مردم می گوییم باید توده ای عظیم را شامل شود؛ اما آیا تمام مردم همین تعدادی هستند که به تماشای فیلم های کمدی می روند؟
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۷ ۱۰:۳۸
«بابک اعطا» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مسئولان وقتی عنوان «کمک به معیشت سینماگران» را میشنوند فکر میکنند به آن ها باید «صدقه» دهند!
سینماپرس: بابک اعطا دستیار کارگردان و برنامه ریز باسابقه سینما در خصوص وضعیت وخیم معیشتی سینماگران گفت: زندگی بنده مدت ها است به دلیل بیکاری با معضلات جدی روبرو شده اما افسوس که هیچ یک از سازمان ها و نهادهای مرتبط با سینما هیچ اقدام مثبتی در راستای بهبود این وضعیت اسفبار انجام نمیدهند!
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۶ ۱۱:۱۹
کارگردان «جشن تولد» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
سینمای امروز بدتر از «فیلمفارسی» است چون این سینما عنوان «سینمای جمهوری اسلامی ایران» را به یدک میکشد!
سینماپرس: عباس لاجوردی کارگردان سینما در خصوص چرایی عدم تولید آثار فیلم و سینمای استراتژیک گفت: چون این سینما عنوان سینمای جمهوری اسلامی ایران را به یدک می کشد بسیار بدتر از سینمایی است که ما در دوران طاغوت شاهدش بودیم! ما این سینما را زیبنده ایران نمی دانیم. مگر سینمای فیلمفارسی زیبنده بود؟ وقتی می توانستیم «گاو» بسازیم آیا فیلم های فیلمفارسی زیبنده بود؟ این محصولاتی که می بینیم همه فیلمفارسی هستند اما با روکش امروزی!
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۳ ۱۰:۳۷
کارگردان «در پناه نیزار» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
وضعیت «سینما» خوب نیست و باید برای رفع معضلات آن تدبیری عاجل داشت
سینماپرس: سیدمحسن وزیری تهیه کننده سینما در خصوص وضعیت سرمایه گذاری در سینما و مدیریت بودجه های سینمایی گفت: شما وقتی الآن به سینما نگاه می کنید می بینید که همه سالن ها در اختیار تعداد خاصی فیلم است. الآن شما نگاه کنید فقط ۴-۵ فیلم می فروشد. به این ارقام فروش بالا نباید نگاه کرد. مردم باید بدانند این ارقام بالا تقسیم بر ۳ می شود تا به تهیه کننده برسد. بخش کثیری از فیلم ها حتی هزینه ساخت اولیه شان را در اکران در نمی آورند. وضعیت سینما خوب نیست و باید برای رفع معضلات آن تدبیری عاجل داشت.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۳ ۱۰:۳۶
«داریوش ارجمند» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
تولید «فیلم استراتژیک» آدم «استراتژیست» میخواهد/ اگر مدیران دارای استراتژی باشند میتوانند «سینمای استراتژیک» را خلق کنند
سینماپرس: داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص چرایی عدم تولید آثار فیلم و سینمای استراتژیک گفت: تولید فیلم استراتژیک آدم استراتژیست میخواهد! اگر مدیران و هنرمندان دارای استراتژی باشند میتوانند سینمای استراتژیک را خلق کنند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۳ ۱۰:۳۵
«امان الله قرایی مقدم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
از وظایف کوچک «سینما» پر کردن اوقات فراغت است/ وظیفه «هنر» بالا بردن بینش و میزان درک و فهم و عقل است
سینماپرس: دکتر امان الله قرایی مقدم در خصوص چرایی عدم تولید آثار فیلم و سینمای استراتژیک گفت: متأسفانه در آثار سینمایی ما اصلاً اقدامی برای تولید فیلم هایی که باعث همبستگی اعضای خانواده ها شود صورت نمی گیرد. ما این روزها عموماً در سینما لوده گری و مسخره بازی می بینیم!
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۲۳
«علی مهام» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
این باور در بین مدیران سینمایی به وجود آمده که تنها «فیلمهای کمدی» میتوانند «اقتصاد سینما» را به گردش درآورند
سینماپرس: علی مهام تهیه کننده سینما و تلویزیون در خصوص علل کاهش کیفیت فیلمسازی در سینمای ایران گفت: بچه های مذهبی رسما از دولت قبل بیکارتر شده اند. پرسش بنده از مسئولان این است که چرا فقط یک تهیه کننده مدام کار میکند؟ چرا صنعت فیلمسازی دست ۳-۴ نفر است؟ آیا سایر هنرمندان به ویژه هنرمندان انقلابی از این سینما سهمی ندارند؟
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۲ ۱۱:۲۲
«حسین سلطان محمدی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
نهادهای سینمایی ملزم و موظف هستند که محصولات ماندگار و بر اساس محتوای اعتقادی و اصولی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تولید و عرضه کنند
سینماپرس: حسین سلطان محمدی منتقد پیشکسوت سینما در خصوص اهمیت تولید آثار فاخر و استراتژیک در سینمای کشور گفت: آثاری با مبنای استکبارستیزی باید جزو ذات و هویت اصلی حوزه فرهنگ و هنر جمهوری اسلامی ایران باشد. کسانی که مسئولیت های مهم فرهنگی و هنری می گیرند باید این قبیل آثار را به هنرمندان سفارش دهند، از تولید این آثار حمایت کرده و روی آن سرمایه گذاری کنند. نهادهایی مانند سازمان اوج و حوزه هنری و بنیاد سینمایی فارابی که بودجه حاکمیتی دارند باید این قبیل آثار را به هنرمندان متعهد و ولایتمدار سفارش دهند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۲ ۰۸:۴۳
«حامد اصلانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
افسردگی، یأس و ناامیدی در میان فیلمسازان کوتاه بیداد میکند/ پول و امکانات تنها در اختیار برخی عزیز دردانهها و نورچشمیها قرار میگیرد!
سینماپرس: حامد اصلانی طراح صحنه و کارگردان فیلم کوتاه در خصوص وضعیت بحران زده حوزه فیلم کوتاه گفت: افسردگی، یأس و ناامیدی در میان فیلمسازان کوتاه بیداد می کند و همه این ها به خاطر سیاست های غلط، رفتارها و عملکرد مدیران سینمایی و فرهنگی است!
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۱ ۱۱:۳۶
«محسن روزبهانی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
سناریو خوب در حوزه «سینمای استراتژیک» وجود ندارد/ چرا نهادهای سینمایی اینقدر دنبال «کمیت» هستند و «کیفیت» را فدا میکنند؟
سینماپرس: محسن روزبهانی طراح جلوه های ویژه سینما در خصوص چرایی عدم تولید آثار فیلم و سینمای استراتژیک گفت: من خودم سال گذشته در جشنواره فجر دو فیلم داشتم که واقعا کارهای بدی بودند! چرا باید این فیلم ها ساخته شوند؟ چرا نهادهای سینمایی اینقدر دنبال کمیت هستند و کیفیت را فدای کمیت می کنند؟
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۱ ۱۱:۳۶
«نوید فرح مرزی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
از هر سو در حوزه فرهنگ و هنر کشورمان دچار ضعف شدهایم/ فضای هنری کشور «فرهنگ سازی» نمیکند
سینماپرس: نوید فرح مرزی عضو انجمن «چهره پردازان» و «طراحان فنی و مجریان صحنه» در خصوص وضعیت وخیم معیشتی سینماگران گفت: وقتی در دفاتر تولید روابط فامیلی و رفاقتی ارجح تر از شایستگی افراد است بدیهی است که زندگی های بسیاری از هنرمندان متلاشی شود! طبیعی است که بخشی از هنرمندان برای جبران هزینه تحصیل فرزندشان به هر شغل سخیفی دست بیندازند تا تأمین مایحتاج و ضروریات اولیه زندگی خود را داشته باشند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۱ ۱۱:۳۵
«پویا امینی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
تا زمانی که سندیکایی واقعی برای رسیدگی به امور هنرمندان وجود نداشته باشد نمیتوان امیدی به بهبود اوضاع داشت!
سینماپرس: پویا امینی بازیگر سینما در خصوص وضعیت وخیم معیشتی سینماگران گفت: کار به جایی رسیده که یک هنرمند حتی اگر یک روز هم بیکار باشد نتواند از پس مخارج زندگی خود برآید چه برسد به آنکه بخواهد ماه ها و یا سال ها بیکار بماند!
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۰ ۱۲:۱۹
«محمدتقی فهیم» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
عجیب است که برای پول درآوردن پرچم «تولیدات مبتذل» را برافراشته میکنیم/ میشود در سینما «فیلم خوب» ساخت و «پول» درآورد
سینماپرس: محمدتقی فهیم منتقد پیشکسوت سینما در خصوص علل کاهش کیفیت فیلمسازی در سینمای ایران گفت: بدیهی است که نباید آرمان ها و هنر فدا شود و افراد فقط به فکر پول باشند. آیا با هنر خوب نمی شود پول درآورد؟
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۰ ۱۱:۱۶
تهیه کننده «اتاقک گلی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
موضوع «استکبارستیزی» باید در سینمای کشور هویت پیدا کند
سینماپرس: داود صبوری تهیه کننده سینما در خصوص اهمیت استکبارستیزی در سینمای کشور گفت: وضوع استکبارستیزی باید در سینمای کشور هویت پیدا کند؛ اگر موضوع استکبارستیزی در سینمای ما هویت پیدا کند دیگر مهم نیست چه دولتی با چه گرایش سیاسی سر کار است و همه دولت ها زین پس مجبور می شوند از این سینما حمایت ویژه داشته باشند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۱۰ ۱۱:۱۶
«زهره صفوی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
به پیشکسوتان سینما حتی به اندازه یک هنرور هم توجه نمیشود/ هزینههای هنگفت زندگی را نمیدانیم باید از کجا و چگونه تأمین کنیم!
سینماپرس: زهره صفوی بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون در خصوص وضعیت وخیم معیشتی سینماگران گفت: مسئولان در زمان حیات هنرمندان توجهی به آن ها ندارند و تنها پس از مرگ شان به یاد آن ها می افتند و آه و افسوس سر داده و برای فقدان شان بیانیه می دهند!
-
۱۴۰۲-۱۰-۰۹ ۱۱:۴۳
کارگردان «هفت بهار نارنج» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
تمام توجهات امروزه به «فیلمهای بندِتُنبانی» معطوف شده است/ چنین فیلمهایی روی «فیلمفارسی» را سفید کردهاند!
سینماپرس: فرشاد گل سفیدی کارگردان و فیلمبردار سینما در خصوص وضعیت سرمایه گذاری در سینما و مدیریت بودجه های سینمایی گفت: تمام توجهات امروزه به فیلم های بندِتُنبانی و زیرشکمی معطوف شده است! من همین روز جمعه گذشته که فیلم «هتل» را در سینما دیدم از بچه ۱۲ ساله خودم خجالت کشیدم چرا که در این فیلم جمله ای گفته می شد و حرکتی با دست نشان داده می شد که هر کسی مفهوم کمر به پایینش را متوجه می شد!
-
۱۴۰۲-۱۰-۰۹ ۱۱:۳۴
تهیه کننده «شماره ۱۰» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
«۹ دی» مهمترین روز تاریخ ایران بود/ این روز درک و فهم و بصیرت جامعه ایرانی را به تمامی جهانیان نشان داد
سینماپرس: ابراهیم اصغری تهیه کننده سینما در خصوص اهمیت استکبارستیزی در سینمای کشور گفت: بخشی از سینماگران دغدغه پرداختن به موضوعات استراتژیک را داشتند اما به اندازه سینماگران مدیریت فرهنگی و سینمایی کشور دغدغه نداشته و این موضوعات مغفول واقع شده و به آن ها کم پرداخته شده است.
-
۱۴۰۲-۱۰-۰۶ ۱۰:۵۸
«اسماعیل فلاحپور» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
برخی مسئولان چهره سینمای کشور را پست کردند/ «سینما» عملاً «ضدفرهنگ» عمل میکند
سینماپرس: اسماعیل فلاح پور کارگردان سینما در خصوص علل کاهش کیفیت فیلمسازی در سینمای ایران گفت: سینما روز به روز در حال سخیف تر شدن است و عملاً ضدفرهنگ عمل می کند؛ مسئولان چهره سینمای کشور را پست کردند و سینما را به نابودی کشاندند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۰۶ ۱۰:۵۷
کارگردان «نفوذی» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
برخی افراد حاضر در شوراهای مختلف فرهنگی و هنری دیدگاه شان «اسلام ناب آمریکایی» است
سینماپرس: مهدی فیوضی کارگردان سینما در آستانه سالروز ۹ دی در خصوص اهمیت استکبارستیزی در سینمای کشور گفت: گلوگاه های تصمیم ساز از پایین دست برای مدیران بالادستی تصمیم سازی می کنند.
-
۱۴۰۲-۱۰-۰۵ ۱۲:۰۶
«حسین مسافرآستانه» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:
مدیران ما دچار روزمرگی شدند/ نگاه مناسبتی در جامعه و دنیای امروز دیگر آن اثرگذاری لازم را که باید داشته باشد نخواهد داشت
سینماپرس: حسین مسافرآستانه در آستانه سالروز ۹ دی در خصوص اهمیت استکبارستیزی در سینمای کشور گفت: افسوس که مدیران ما دچار روزمرگی شدند و برنامه مدونی را در زمینه تولیدات ضداستکباری ندارند.