به گزارش سینماپرس، اتفاقاتی در هفته گذشته در حوزه ادبیات رخ داد. در اینجا به مهمترین رویدادهای ادبی هفته اشاره می کنیم.
شعار نمایشگاه کتاب انتخاب شد
«خواندن، توانستن است» به عنوان شعار سی و دومین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران برگزیده شد.
استقرار کارگروه نظارت بخش خارجی در نمایشگاه کتاب تهران
علی فریدونی درباره نظارت محتوایی آثار خارجی در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: با تلاشهای انجام شده، نظارتهای اولیه به پایان رسیده است و از روز چهاشنبه کارگروه نظارت در گمرک نمایشگاه مستقر خواهد شد.
وی ادامه داد: محمولههایی از کشور چین و چند کشور عربی به کشور وارد شده است و پس از ورود به گمرک نمایشگاه اقدامات نظارتی انجام خواهد شد.
فراخوان دومین مجمع عمومی انجمنهای ادبی کشور منتشر شد
کارگروه امور انجمنهای ادبی از دبیران انجمنهای شناسهدار برای حضور در دومین مجمع عمومی انجمنهای ادبی کشور دعوت کرد.
بر پایه این فراخوان، دبیران انجمنهایی که موفق به دریافت شناسه از سامانه امور انجمنهای ادبی شدهاند، میتوانند در این مجمع حاضر شوند.
دستور کار دومین مجمع عمومی انجمنهای ادبی کشور که قرار است روزهای ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت سال جاری در تهران برگزار شود، انتخاب دبیر مجمع عمومی و نیز دبیران استانی به رای دبیران انجمنهای ادبی دارای شناسه سراسر کشور خواهد بود.
اعلام برنامههای مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
احمد شاکری مدیر بخش بینالملل سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با اشاره به حضور مقامات چینی در افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران گفت: طبق اعلام طرف چینی، هیاتی در سطح معاون وزیر با همراهان در برنامه افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران حضور خواهد داشت و از غرفه این کشور بازدید خواهد کرد.
شاکری ادامه داد: پس از حضور کشورمان در نمایشگاه کتاب پکن بهعنوان مهمان ویژه، امسال غرفه چین به عنوان مهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران میزبان چهار هزار عنوان کتاب از بیش از ۷۸ ناشر چینی است. همچنین ۱۰ نویسنده، مترجم و تصویرگر نیز در این غرفه حضور خواهند داشت و نزدیک به ۳۰ برنامه نیز از سوی این کشور در نمایشگاه کتاب تهران برگزار خواهد شد.
فراخوان شیوه انجام تبلیغات داخل بخشهای نمایشگاه کتاب تهران
کمیسیون معاملات سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با انتشار فراخوانی، ۲۲ فروردین ماه را آخرین فرصت برای ارائه پیشنهادها جهت مشارکت در تبلیغات سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران اعلام کرد.
در متن این فراخوان آمده است:
بدینوسیله از کلیه انجمنهای فرهنگی، شرکتهای تعاونی (مرتبط با کتاب)، همچنین کانونهای فرهنگی و تبلیغاتی و شرکتهایی که اجازه کار تبلیغاتی دارند، دعوت میشود که پیشنهاد خود را در خصوص تبلیغات بخشهای عمومی، آموزشی، دانشگاهی، کودک و نوجوان، بینالملل (عربی و لاتین) و الکترونیک با در نظر گرفتن شرایط ذیل تا تاریخ ۹۸/۰۱/۲۲ به دبیرخانه کمیسیون معاملات سی ودومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به آدرس: تهران خیابان انقلاب بین فلسطین و صبا پلاک ۱۰۸۰ موسسه نمایشگاههای فرهنگی ایران تحویل نمایند.
زمان ثبتنام بن خرید کتاب اساتید حوزه و دانشگاه اعلام شد
ایوب دهقانکار سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران گفت: بن خرید کتاب اساتید دانشگاه در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران، ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است و به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان رسیده است.
وی ادامه داد: بر این اساس سهم اساتید ۲۰۰ هزار تومان و سهم معاونت امور فرهنگی ۲۰۰ هزار تومان خواهد بود.
سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران درباره زمان ثبت نام نیز گفت: ثبتنام بن خرید کتاب اساتید حوزه و دانشگاه از روز سهشنبه (۲۰ فروردین ماه) آغاز خواهد شد و تا پایان روز شنبه (۲۴ فروردین ماه) ادامه خواهد داشت.
اعضای جدید هیئت امنای پژوهشگاه هنر و ارتباطات منصوب شدند
دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بنا بر پیشنهاد دکتر عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با صدور احکامی محسن جوادی، عبدالهادی فقهیزاده، حجتالاسلام و المسلمین سیدسعیدرضا عاملی، علی منتظری و احمد مسجدجامعی را به مدت ۴ سال به عنوان اعضای جدید هیات امنای پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات منصوب نمود.
در متن احکام صادره آمده است: در اجرای تبصره ماده ۶ قانون تشکیل هیأتهای امنای دانشگاهها و مؤسسات عالی و پژوهشی و به استناد تبصره ۲ ماده ۶ اساسنامه مؤسسه پژوهشی فرهنگ، هنر و ارتباطات (وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) به موجب این حکم به مدت ۴ سال به عضویت هیأت امنای آن مؤسسه منصوب میشوید.
نامزدهای نهایی «چهره سال هنر انقلاب» معرفی شدند
نشست رسانهای هفته هنر انقلاب اسلامی و یازدهمین جشنواره شعر و داستان انقلاب، با حضور مجدالدین معلمی معاون هنری و دبیر هفته هنر انقلاب و محمد زرویی نصرآباد مدیر عامل سپهر سوره هنر صبح امروز (دوشنبه ۱۹ فروردین) در حوزه هنری برگزار شد.
در این مراسم علاوه بر معرفی ۵ نامزد نهایی چهره سال انقلاب در عرصه فرهنگ و هنر، اعلام شد از علی معلم (شاعر پیشکسوت) و محمد علی گودینی (نویسنده) در مراسم اختتامیه تجلیل می شود.
ارسال نظر