بازیگر فیلم های سینمایی «رسوایی» و «اخراجی ها» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: سینمای انقلاب و دفاع مقدس مظلوم ترین ژانر سینمای ایران و در عین حال قوی ترین و کاربردی ترین ژانر است که حوادث و وقایع متعدد آن می تواند دستمایه تولید هزاران فیلم و سریال قرار بگیرد.
همراه با بیان اینکه نزدیک به یک سوم محصولات سینمای هالیوود و اروپا در خصوص جنگ های جهانی است اظهار داشت: سینماگران غربی که قهرمان واقعی ندارند با قهرمانان پوشالی و دروغینی که زائیده اذهان شان است دست به تولید آثار انبوه جنگی می زنند اما ما که در کشورمان قهرمانان برجسته ملی داریم که حماسه ای ماندگار و اثرگذار در تاریخ ایران و جهان خلق کردند هیچ گام مثبتی برای تولید آثار ارزشمند در خصوص زندگی آن ها و تاریخ دفاع مقدس بر نمی داریم.
این سینماگر تأکید کرد: ژانر دفاع مقدس ژانری جهانی است نه بومی، این نکته ای است که مدیران سینمایی کشور از درک آن عاجز هستند. بنده معتقدم مدیران با سینمای دفاع مقدس عناد دارند که اگر اینطور نبود ما این چنین شاهد انحطاط و نابودی این سینمای ارزشمند و استراتژیک نبودیم.
وی تصریح کرد: مدیران سینمای روشنفکری و مبتذل را در کشور باب کرده اند و یکی از عواملی هستند که باعث مظلومیت بیش از پیش سینمای دفاع مقدس شده اند. آن ها دوست ندارند این سینما سر و سامان بگیرد چرا که با اهداف و آرمان های شان متفاوت است. آن ها نگرانند که اگر سینمای دفاع مقدس که سرشار از مفاهیم ملی و ارزشی است رونق بگیرد، سایر ژانرها را تحت الشعاع خود قرار دهد و مردم فهیم و آگاه دیگر از فیلم های سخیفی که آن ها از حمایت شان تولید می کنند استقبالی نداشته باشند.
همراه در همین راستا یادآور شد: مدیران سینمایی و دست های پشت پرده بعد از درخشش فیلم «اخراجی ها» به این نتیجه رسیدند که سینمای دفاع مقدس به هیچ عنوان نباید سر و شکل بگیرد و تمام تلاش خود را به کار بردند تا با کارشکنی برای سینماگران دغدغه مند آن ها را از پرداختن به این موضوعات دور کرده و مردم را به سمت فیلم های نازل و بی ارزش سوق دهند.
وی در پایان این گفتگو افزود: سینمای دفاع مقدس ظرفیت بسیار بالایی دارد و هر وقت هر فیلم خوبی در این ژانر تولید شده مردم به شدت از آن استقبال کرده اند و مدیران سینمایی از همین مسأله واهمه دارند و عزم خود را جزم کرده اند تا با عدم حمایت از تولید آثار ازشی مردم را از این فضا دور کنند.
ارسال نظر