بازیگر فیلم های سینمایی «نار و نی» و «شبح کژدم» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: اگر اشتباه و کاستی در حوزه عدم ترویج فرهنگ، سنن و آیین های ملی و دینی ما وجود دارد نتیجه مستقیم عدم اطلاع و نادانی و جهل سیاست گذاران آن حوزه است.
وی ادامه داد: آنچه در دنیای امروز مهم است بها دادن به ثروت های منطقه ای و ملی و جمعی برای گروه های سیاسی و فرهنگی و ملی و... است که راه های تحصیل آن هم متعدد است. فرهنگ مهمترین عنصر برای هر کشور و جامعه ای است اما افسوس که ما علیرغم دارا بودن فرهنگ غنی دینی و ملی آن را نادیده گرفته ایم و با اهمال کاری های مان اجازه داده ایم تا فرهنگ بیگانه وارد کشورمان شود.
الماسی با بیان اینکه در دنیای غرب بیشترین تبلیغات بر دانایی است اظهار داشت: یک زمانی کشور ما هم نقطه اوج و هدف دانایی بود. الآن اکابر سیاسی دانایی را حکم می کنند اما در حوزه فرهنگ مدیریت ها به جهت نقصی که در دانش مدیریتی دارند گمان می کنند در صورت نادانی و جهل بهتر می توانند منابع انسانی را کنترل کنند و از این رو هیچ تدبیری برای ترویج فرهنگ ندارند و در عوض آن تلاش می کنند با سطحی گری مردم را به سمت تماشای آثار نازل و سخیف جذب کنند و از آن ها پول دربیاورند.
کارگردان فیلم سینمایی «رنج و سرمستی» تصریح کرد: در واقع برخی مدیران فرهنگی مردم را وسیله ای برای چرخش اقتصاد حوزه فرهنگ و هنر تصور کرده اند و تلاش می کنند با ساخت یک سری لاطئالات آن ها را کوته بین و کوته فکر و کوته اندیش بار بیاورند.
این سینماگر در همین راستا متذکر شد: شما ببینید در هالیوود مثلاً روی کریستوفر نولان چه سرمایه گذاری شده و وضعیت ما چیست! آن ها تلاش می کنند با ساخت فیلم های مهیج و آنچنانی خود را به رخ دیگر کشورها بکشند و ما با این فرهنگ غنی تنها تصویری پست و حقیر از خودمان در فیلم های مان ارائه می کنیم.
وی تأکید کرد: ما باید میراث فرهنگی مان را زنده نگه داریم و بدانیم که بودیم و که هستیم؛ ما باید بدانیم مناسبات مان چیست؛ ما در کشورمان ۷ قوم اصلی و ۷ قوم فرعی هستیم. هر کدام از این ها زندگی های شان دارای جذابیت ویژه ای است که باید در فیلم ها و سریال ها این جذابیت ها به تصویر کشیده شود.
بازیگر سریال های تلویزیونی «کوچک جنگلی» و «سال های برف و بنفشه» خاطرنشان کرد: دنیای پست مدرن اجازه می دهد اقوام و ملیت ها و رنگ های مختلف به عنوان پدیده های زیبای انسانی حضور داشته باشند. مطالعات خوبی روی بشر شده و اصالت ها اسباب توسعه شده. مطالعات جدی در حوزه زندگی جمعی انسان ها وجود دارد و کسانی که برنامه ریزی می کنند اوج دانایی شان را به کار می گیرند که منافع بیشتر ببرند.
الماسی در پایان این گفتگو افزود: لیبرالیسم علیه کشور ما شمشیر کشیده و ما نباید تنها نظاره گر این اتفاق باشیم؛ ما باید مردم مان را آگاه کنیم چون ما با آگاه کردن و روشن کردن اذهان جوانان منافع آن ها را به خطر انداختیم و باید به این بحث فرهنگی بیشتر توجه داشته باشیم.
ارسال نظر