مدیر فیلمبرداری فیلم های سینمایی «گیلانه» و «هیس، دخترها فریاد نمی زنند» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: مسئولان یا اطلاع کافی و جامعی از کل خانواده سینما دارند یا ندارند! اگر دارند و توجهی نمی کنند که نمی دانم چه باید بگویم اما اگر ندارند باید حالا که همه اهالی سینما یک پارچه از دردهای شان می گویند آگاه شوند و تدبیری برای رفع بحران مالی و معیشتی آن ها اندیشه کنند.
وی ادامه داد: بنده نوعی یک حقوق بخور و نمیر بازنشستگی از تلویزیون می گیرم و به همین علت شاید نتوانم درک کنم بچه های دستیار و فنی در صنوف مختلف چه می کشند چرا که آن ها حتی همین حقوق بخور و نمیر را هم ندارند.
پورصمدی تأکید کرد: این باعث تأسف است که اهالی سینما هیچ وقت دیده نمی شوند و به مشکلات شان پرداخته نمی شود. سینما به حال خود رها شده است و اهالی سینما نیز در این وانفسا سرگردان و حیران شده اند.
این سینماگر سپس با بیان اینکه برخی بی تدبیری ها باعث شده سینما جایگاه خودش را از دست بدهد و بخشی از بدنه سینما به کار در شبکه نمایش خانگی روی بیاورند اظهار داشت: اسامی آشنا را مدت ها است در عرصه فیلمسازی برای سینما نمی بینیم. از سوی دیگر خود بنده ۲-۳ فیلم آماده اکران دارم که بیش از ۴-۵ سال از زمان ساخت شان می گذرد و حتی پروانه نمایش هم دارند اما اکران نشده اند؛ همه این اتفاقات نشان از بحران و تشتت در سینما دارد.
این فیلمبردار پیشکسوت تأکید کرد: سینما به دلیل برخی نگرش های یک سویه جذابیت خود را برای بخشی از مردم از دست داده و همه این ها نکاتی است که مدیران سینمایی باید به آن توجه کنند. سینمای ایران امروزه عاجز و درمانده شده و در حالی که این هنر-صنعت رو به ورشکستگی می رود برخی مدیران سینمایی با اعلام ارقام بالای فروش تلاش می کنند اوضاع سینما را مناسب جلوه دهند.
وی در پایان این گفتگو افزود: بنده حتی به آمار فروش هم اعتمادی ندارم. با این وضعیت گرانی ها و دستمزدها یک فیلم باید حداقل ۲۵ میلیارد بفروشد تا هزینه ساختش صفر شود. کدام فیلم در سینمای ما اینقدر فروش دارد؟ ما باید با حقیقت کنار بیاییم و تدبیری داشته باشیم که سینما نجات پیدا کند.
ارسال نظر