سه‌شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵

«سردار محمد علی جعفری» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

نوع نظارت یا دخالت ما بر «سازمان هنری رسانه‌ای اوج» مثل گذشته است/ در «فضای گام دومی انقلاب» نیروها باید «آتش‌ به‌ اختیار» کار کنند

سردار جعفری

سینماپرس: « فرماهی قرارگاه فرهنگی_اجتماعی حضرت بقیة الله الاعظم عج الله تعالی فرجه» با اشاره به این موضوع که نوع نظارت یا دخالت ما بر «سازمان هنری رسانه‌ای اوج» مثل گذشته است بیان داشت: مدل کاری من هم این است که اختیارات را واگذار کنم، به‌ویژه در فضای گام دومی انقلاب که نیروها باید آتش‌به‌اختیار کار کنند. البته سیاست‌گذاری، خط‌مشی‌گذاری و ملاحظاتی داریم که این‌ها را قبلاً به آقای محمد حسنی گفته‌ایم و حالا هم به آقای هاشمی منتقل می‌کنیم تا اعمال شوند.

به گزارش سینماپرس، «سردار محمد علی جعفری» فرماهی قرارگاه فرهنگی_اجتماعی حضرت بقیة الله الاعظم عج الله تعالی فرجه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار سینماپرس و در پاسخ به این پرسش که آیا آثار تولید شده در دوره سازمان هنری و رسانه‌ای اوج مورد تایید شما هست بیان کرد: آثاری که در اوج ساخته شده است مورد تأیید است، البته نه همه آن‌ها. بعضی از آثار مورد تأیید هستند و بعضی نکاتی داشتند. هر سازمان تولیدی تولیداتی که می‌کند، قرار نیست همه تولیداتش عالی و بدون عیب باشد. به صورت طبیعی، سازمان اوج همین‌گونه بوده و در آینده هم همین‌طور خواهد بود. در آینده هم اگر اتفاقی بیفتد، باید به سمت بهتر شدن همه تولیدات حرکت کنیم،

ایشان افزودند: اما نوع نظارت یا دخالت ما بر «سازمان هنری رسانه‌ای اوج» مثل گذشته است و هیچ فرقی نمی‌کند. نیروهایی با اختیارات مشخص روی کار و تولید قرار می‌گیرند. مدل کاری من هم این است که اختیارات را واگذار کنم، به‌ویژه در فضای گام دومی انقلاب که نیروها باید آتش‌به‌اختیار کار کنند. البته سیاست‌گذاری، خط‌مشی‌گذاری و ملاحظاتی داریم که این‌ها را قبلاً به آقای محمد حسنی گفته‌ایم و حالا هم به آقای هاشمی منتقل می‌کنیم تا اعمال شوند.

«فرماهی قرارگاه حضرت بقیة الله الاعظم عج الله تعالی فرجه» همچنین در خصوص چرایی تولید آثار مجعولی همچون «ضد قهرمان» و مستندهای فمنیستی همانند «کیمیا» که با سرمایه گذاری سازمان اوج ساخته شده است و در هجدهمین دوره جشنواره مستند ایران «سینما حقیقت» به نمایش گذاشته شدند نیز اظهار داشت: من اطلاعی از این قضیه ندارم و قضاوتی نمی توانم بکنم. باید این آثار را ببینم.

فرمانده پیشین کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی سپس به پرسش صورت گرفته در مورد تاثیر هجمه رسانه ای و تهاجم فرهنگی، در رخ داد های اخیر منطقه و بالاخص تحولات سوریه اشاره و ابراز داشت: بخش عمده‌ای از این اتفاقات را نمی‌توان تنها به مسائل فرهنگی و رسانه‌ای نسبت داد. البته این عوامل نقش داشته‌اند، اما نمی‌توان گفت که دلیل اصلی آن‌ها هستند. در واقع، مسائلی پشت پرده وجود دارند که تأثیرگذارترند. یکی از این مسائل، وضعیت بشار اسد و تعاملات مربوط به اوست. تحریم‌ها تأثیر زیادی بر ارتش او و اوضاع سوریه گذاشته‌اند.

«سردار جعفری» در پایان این گفت و گو تصریح کرد: چیزی که مسلم است این است که تهاجم فرهنگی، اثرات فرهنگی یا کار هنری نمی‌توانند دلیل اصلی این شرایط باشند. فشارهای دشمن و اوضاع داخلی سوریه، نقش اصلی را ایفا کرده‌اند. به‌ویژه اراده و تصمیم بشار اسد در اداره کشور، امنیت و مقابله با این شرایط در سال‌های گذشته، نقشی مهم داشته که در برنامه‌ریزی‌های آن زمان به آن اشاره شده است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.