دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱

به سمت آزادی؛

آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در تهران

سبک زندگی؛ انقلاب اسلامی؛ 22 بهمن

سینماپرس: راهپیمایی سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی با حضور قشرهای مختلف مردم تهران از مسیرهای ۱۳ گانه به سمت میدان آزادی آغاز شد.

به گزارش سینماپرس، مردم تهران از ساعت‌های اولیه صبح امروز (دوشنبه)، چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را جشن گرفته و با حضور در مسیرهای تعیین شده راهپیمایی ۲۲ بهمن ضمن تجدید پیمان با آرمان های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران و رهبر معظم انقلاب بر ادامه راه شهیدان تا پیروزی نهایی بر دشمنان اسلام تاکید و همچنین با مظلومان جهان به ویژه مردم غزه و داغدیدگان جنایت های آمریکا اظهار همدردی کردند.

سیل راهپیمایان از مسیرهای ۱۳ گانه ای که آغاز آن از مساجد است و به میدان آزادی ختم می شود، با شعارهای «مرگ بر آمریکا»، «مرگ بر اسرائیل»، «هیهات مناالذله» و «ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند» را طی کرده و کودکان و نوجوانان پا به پای بزرگترها با مشت های گره کرده، یاد و خاطره شهیدان را گرامی می دارند.

قرار است سه هزار هنرمند جوان عکاس در راهپیمایی امروز به ثبت لحظات شیرین «جشن حضور تا ظهور» بپردازند و بیش از دو هزار غرفه فرهنگی، هنری، خبری، امدادی و پذیرایی در مسیرهای راهپیمایی توسط تشکل‌های مردمی، سازمان‌ها و نهادها به مردم خدمت رسانی می کنند.

همچنین غرفه هایی ویژه محصولات تولیدی- صنعتی شرکت های ایرانی به عنوان دستاوردهای انقلاب، جلوه ای از خودکفایی و توانایی ایرانیان و بخشی از تجلی «جهش تولید با مشارکت مردم» را به نمایش می گذارد.

بیش از ۲۰۰ خبرنگار و تصویربردار رسانه های خارجی مقیم و بیش از هفت هزار نفر از عوامل رسانه ای داخلی حضور عزتمندانه مردم را مخابره می کنند. همچنین بیش از ۳۵۰ گروه خبری صدا و سیما و تمام شبکه های استانی کشور در مسیرهای راهپیمایی، مراسم ۲۲ بهمن را به صورت مستقیم پوشش خبری و تصویری می دهند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.