سه‌شنبه ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۸

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی:

باید به همت «هیئتی‌ها» کار متفاوت هنری رسانه‌ای با گستره وسیع‌تری در موضوع «غزه» و «مقاومت» شکل بگیرد

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی در آیین تکریم و معارفه معاونت هنری حوزه هنری

سینماپرس: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: باید به همت هیئتی‌ها کار متفاوت هنری رسانه‌ای با گستره وسیع‌تری در موضوع غزه و مقاومت شکل بگیرد.

به گزارش سینماپرس، حجت الاسلام محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در نخستین نشست بین‌المللی «مهرواره هوای نو» که امروز سه‌شنبه ۲۶ فروردین برگزار شد گفت: امروز اگر سخنرانی شهید مطهری درباره فلسطین را بعد این همه سال بدون اضافه‌ای، مبنا بگیریم به این نتیجه می‌رسیم که برای هیئت و هیئتی و کسی که تعلق خاطر به سیدالشهدا دارد موضوع غزه باید بیش از هر گروه و قشر دیگری اولویتش باشد و برای آن فریاد بزند.

وی با تاکید بر فرمایشات رهبر انقلاب که هیئت را کانون و پایگاه جهاد تبیین می‌دانند تصریح کرد: این پایگاه اجتماعی که گره مردم را باز می‌کند و خدمات اجتماعی دارد باید نسبت به آنچه سیدالشهدا برای آن قیام کرده پیش برود.

قمی در ادامه افزود: این اتفاق خوب هوای نو که نگاهی فرامرزی دارد اگر می‌خواهد در قالب هیئت و به عنوان اجتماع مومنانه فریادی بلند کند باید منجر به خیزش مجدد مردمی بشود و پای مظلومیت سیدالشهدا بایستد. باید به همت هیئتی‌ها و پرچم‌داران هیئتی که آرمان سیدالشهدا را به دست می‌گیرند کار متفاوت هنری رسانه‌ای با گستره وسیع‌تری در موضوع غزه و مقاومت شکل بگیرد.

وی در پایان بیان کرد: ما باید حتی سید حسن نصرالله را جور دیگری روایت و به سبد کار هیئتی اضافه کنیم.

امام با احیای مکتب جمع انقلاب اسلامی را به پیروزی رساند

وحید جلیلی قائم مقام سازمان صدا و سیما نیز در این نشست با اشاره به حرکت‌های تاریخی شکل گرفته در کشور گفت: حرکت‌های دینی در تاریخ ایران محدود به انقلاب اسلامی نیست و مردم ایران در طول ۱۰۰ سال چندبار انقلاب کردند و شکست‌هایی نیز خوردند. انقلاب مشروطه فرجام تلخی داشت که با روحانیت آغاز شد ولی به سرنوشت شومی رسید. چند سال بعد نهضت ملی صنعت نفت به وجود آمد که رهبران دینی انگیزه مبارزه را شکل دادند، اما باز هم طی چند سال با کودتای ۲۸ مرداد پایانی بر آن نهاده شد. انقلاب سال ۵۷ هم از سال ۴۲ کلید خورد و بعد ۱۵ سال به نتیجه رسید. یکی از موفقیت‌های امام این بود که اگرچه دشمنان ایران فکر می‌کردند می‌دانند چگونه ایرانیان را شکست دهند و چگونه آنان را منحرف کنند، اما با اتکا به مردم توانست انقلاب را به پیش ببرد.

وی افزود: امام خمینی با توجه به خاطره تلخ انقلاب‌های دیگر، کاری کرد که انقلاب اسلامی نه تنها از بین نرفت بلکه تکثیر هم شد. رویکرد و نگاه ایشان به ما کمک می‌کند تا امکان تکرارش را در جاهای دیگر هم بفهمیم.

جلیلی بیان داشت: یکی از مهمترین ویژگی‌های حضرت امام جامع بودن ایشان بود. ما اگر می‌خواهیم جمعی درست کنیم و آن را گسترش دهیم تا به آرمان قرآنی برسد این اجتماعات و فراهم شدن شرایط برای کارهای بزرگ ابتدا تفکری روشن می‌خواهد.

قائم مقام سازمان صدا و سیما تصریح کرد: امام استادی به نام استاد شاه‌آبادی داشتند که همیشه تصور ما این بود علاقه امام به مرحوم شاه آبادی به خاطر روحیه لطیف ایشان است، اما وقتی کتاب شذرات ایشان را که می‌خوانیم می‌بینیم گویی ایشان مصلح اجتماعی و فعال سیاسی است. ایشان در کتاب خود در موضوع آسیب شناسی جوامع دینی به اسلام انفرادی حمله کرده و به شدت نفی می‌کند.

وی با بیان این نکته که امام قرآن را شرحه‌شرحه نمی‌کرد و با جمع گروه‌ها انقلاب اسلامی و مکتب انقلاب اسلامی را شکل داد افزود: حاصل این انقلاب ظهور قاسم سلیمانی‌ها و سید حسن نصرالله‌ها است. این از بزرگترین نعمت‌های زمانه ماست که از امامی برخورداریم که الگویی عینی و واقعی از نوع دینداری اهل بیت به ما نشان می‌دهد که در حالی که دعای عرفه را دارد هل من ناصر ینصرنی هم دارد. امام کار جدید نکرد بلکه تلاش کرد مکتب جمع را احیا کند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.