شنبه ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۰۶

به کارگردانی «محسن عنایتی»؛

«رویاشهر» دو روزه میلیاردر شد

انیمیشن سینمایی «رویاشهر»

سینماپرس: انیمیشن سینمایی «رویاشهر» باگذشت ۲ روز از آغاز اکران به باشگاه میلیاردی‌ها پیوست.

به گزارش سینماپرس، انیمیشن سینمایی «رویاشهر» به کارگردانی محسن عنایتی و تهیه‌کنندگی مصطفی حسن‌آبادی که از ۳ اردیبهشت روانه پرده سینماهای سراسر کشور شده است، در ۲ روز اول اکران با جذب نزدیک به ۱۱ هزار مخاطب، میلیاردی شد و در میان آثار اکران شده کودک و نوجوان از ابتدای سال ۱۴۰۴ در همین بازه زمانی، در جایگاه اول ایستاد.

همچنین جشن افتتاحیه یک هزار نفری این اثر، با حضور بچه‌ها و خانواده‌هایشان روز گذشته ۵ اردیبهشت در باغ کتاب تهران با حضور ننه نقلی و احسان مهدی و همچنین کاراکترهای انیمیشن سینمایی «رویاشهر» و عوامل آن در میان استقبال مخاطبان برگزار شد.

این انیمیشن سینمایی قصه نوجوانی به نام «آرات» است که رؤیای قهرمانی در سَر دارد و در سفری ماجراجویانه همراه با دوستانش برای رسیدن به شهر رویایی خود، واقعیت‌های تازه‌ای را کشف می‌کند ….

مدیریت دوبلاژ «رویاشهر» برعهده امیرهوشنگ زند بوده است و میرطاهر مظلومی، زنده‌یاد منوچهر والی‌زاده، منوچهر زنده‌دل، نگین کیانفر، اردشیر منظم، لیلا کوهسار، آرزو آفری و ارسلان جولایی از صداپیشگان آن هستند.

«رویاشهر» محصول مشترک مرکز انیمیشن سوره، مرکز پویانمایی مهوا، اداره کل فرهنگی شهرداری تهران و استودیو آینده‌نگار است و مؤسسه بهمن سبز پخش آن را برعهده دارد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.