سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:

بزرگترین مشکل برای برگزاری «نمایشگاه کتاب» بر سر «قیمت‌های زیاد» است

علی لاریجانی

سینماپرس: عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در حاشیه بازدید از سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، با تأکید بر تنوع آثار ارائه‌شده، گرانی کتاب را مهم‌ترین چالش پیش‌روی مخاطبان دانست.

به گزارش سینماپرس، علی لاریجانی، عصر روز سه‌شنبه (۲۳ خرداد) با حضور در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از بخش‌های مختلف این نمایشگاه بازدید کرد.

وی در پاسخ به سوال ایرنا درباره مهم‌ترین ویژگی‌های سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: حدود دو ساعت و سی دقیقه است که در نمایشگاه به گردش مشغولم و به نظرم فضای خوبی است، آثار متنوعی برای سلیقه‌های گوناگون عرضه شده است و کتاب‌های درخوری برای همه افراد وجود دارد.

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی، در پاسخ به این سوال که بزرگترین مشکل برای برگزاری نمایشگاه در چیست؟ گفت: کتاب‌ها گران است و مخاطبان علاقه‌مند هستند اما برای خرید کتاب پول کم دارند. مشکل بر سر قیمت‌های زیاد است.

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا کرده است.

این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در فضای مسقف نزدیک به ۷۵ هزار متر مربع در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود. در نمایشگاه کتاب سال جاری دو فضای دو هزار مترمربعی در دو سوی گنبدخانه مصلی برای بخش ناشران آموزشی تدارک‌ دیده‌ شده است. بخش کودک‌ونوجوان نیز در زیرزمین شبستان شرقی با فضایی بالغ بر ۲۰ هزارمترمربع برپا خواهد شد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.