سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰

با حضور «رئیس شورای شهر تهران»؛

از «سردیس شهید جمهور» در «میدان پاستور تهران» رونمایی شد

سردیس شهیدجمهور

سینماپرس: سردیس شهیدجمهور امروز طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان در خیابان شهید رئیسی -حوالی میدان پاستور - تهران رونمایی شد.

به گزارش سینماپرس، در این مراسم شخصیت‌هایی همچون برادر شهید رئیسی، مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران، اسماعیلی وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی و جمعی از مدیران و مسئولان شهری حضور داشتند.

چمران در این مراسم در سخنانی با اشاره به نامگذاری خیابانی در حوالی خیابان پاستور به نام شهید رئیسی، گفت: این خیابان از میدان پاستور تا محل کار شهید رئیسی به نام این بزرگوار نامگذاری شده و علاوه بر آن، بخش قابل توجهی از بزرگراه بعثت که به میدان خراسان و مسیر مشهد می‌رسد نیز به نام این شهید والامقام ثبت شده است. در آن مسیر هم تندیسی نصب شده و امروز نیز با همت دوستان در منطقه ۱۱، این تندیس در ابتدای خیابان شهید رئیسی جانمایی شد تا یادآور خدمات ارزشمند این بزرگوار باشد.

سردیس شهید رئیسی به ارتفاع ۱.۵ متر و از جنس کامپوزیت توسط علی نوری یکی از هنرمندان برجسته کشور طراحی و ساخته شده است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.