یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۰

همزمان با دوبله شدن توسط «نصرالله مدقالچی» در تلویزیون؛

دوبله «آن‌شرلی» با مدیریت دوبلاژ «سعید شیخ زاده» در شبکه نمایش خانگی منتشر شد!

سریال «آن‌شرلی»

سینماپرس: در یک موازی‌کاری آشکار، دوبله سریال ژاپنی «آن‌شرلی» همزمان با آمده شدن آن با صدای ماندگار مریم شیرزاد در نقش آن‌شرلی و مدیریت دوبلاژ «نصرالله مدقالچی» در تلویزیون؛ به یکباره با مدیریت دوبلاژ «سعید شیخ زاده» در شبکه نمایش خانگی منتشر شد.

به گزارش سینماپرس، سریال «آنه شرلی» به کارگردانی هاناکو مورائوکا محصول امسال کشور ژاپن است که دوبله اختصاصی آن به تازگی در فیلیمو در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

این سریال با مدیریت دوبلاژ سعید شیخ زاده و با حضور گویندگانی چون مینا قیاسپور، علیرضا اوحدی، مهیار مهرتاش، محمدرضا فصیحی نیا، محسن بهرامی، فرزاد احمدی، مریم‌ اعتضادی، سارا گرجی، سارا جعفری و سعید میری در استدیو قرن ۲۱ دوبله و سپس منتشر شده است.

مریم صرافها ترجمه، مهدی بهزادپور صدابرداری، محمدرضا اوحدی میکس و سعید میری باند این دوبله را به عهده دارند.

داستان «آنه شرلی» در این سریال هم مثل آنچه در نسخه‌های قدیمی‌تر دیده‌ایم، درباره آنه، دختر یتیم یازده ساله‌ای با قدرت تخیل فوق‌العاده‌ای است که به اشتباه پیش خانواده کاتبرت که منتظر از راه رسیدن یک پسر بودند، فرستاده می‌شود. اما جاذبه و روح پرشور آنه دل آنها را نرم می کند و آنه پیش آنها ماندنی می شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.