چهارشنبه ۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ارشاد:

در شرایط فعلی باید توجه بیشتری به «پدافند غیرعامل» داشت/ برای تمام فعالیت‌های دولتی و فرهنگی «برنامه جایگزینی» برای «شرایط ویژه» تدوین کرد

حسین انتظامی

سینماپرس: معاون توسعه مدیریت و منابع وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از تدوین نظام رتبه‌بندی مدیران استانی وزارت فرهنگ خبر داد و گفت: مهم‌ترین شاخص ارزیابی عملکرد مدیران خواهد بود.

به گزارش سینماپرس، حسین انتظامی در نود و هفتمین همایش سراسری مدیران کل استانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: با توجه به این نکته که برگزاری رویداد یکی از فعالیت‌های پربسامد وزارت فرهنگ است باید بیلان‌ دقیق همه رویدادها به صورت کاملا شفاف منتشر شود و در دسترس همه مردم کشور قرار گیرد.

وی در خصوص پژوهش‌هایی که با حمایت‌های مالی وزارت فرهنگ انجام می‌شود اظهار داشت: فایل کامل و خلاصه تمام پژوهش‌هایی که انجام می‌شود باید در اختیار همه مردم و مخصوصا پژوهشگران قرار گیرد تا بتوانند بهترین استفاده را از آن داشته باشند.

معاون توسعه منابع و مدیریت وزیر فرهنگ در خصوص اهمیت پدافند غیرعامل در شرایط ویژه تصریح کرد: در شرایط فعلی کشور ما باید توجه بیشتری به پدافند غیرعامل داشت و برای تمام فعالیت‌های دولتی و فرهنگی برنامه جایگزینی برای شرایط ویژه تدوین کرد و در همه روابط و زیر ساخت‌ها ملاحظات پدافند غیرعامل را مدنظر قرار داد.

انتظامی ادامه داد: ما باید بسترهای لازم برای گسترش و پیشرفت حوزه‌های نوپدید مانند پویانمایی و بازی‌های رایانه‌ای تلاش بسیاری کنیم و این حوزه‌ها می‌توانند ارزش افزوده بسیاری برای کشور ایجاد کند.

معاون توسعه منابع و مدیریت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مورد اهمیت شفاف سازی در عملکرد وزارت فرهنگ تصریح کرد: بنده تاکید دارم که نظام رتبه بندی مدیران کل استانی وزارتخانه هرچه سریعتر باید تدوین شود و یکی از شاخص‌های بسیار با اهمیت در رتبه بندی مدیران است.

پنل تخصصی معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح دومین روز همایش سراسری مدیران کل استانی و پنل دبیرخانه ها و موسسات مستقل عصر روز دوم همایش با حضور حسین انتظامی، معاون توسعه مدیریت و منابع، احمدرضا احسانی مدیرکل خدمات رفاهی وپشتیبانی، سیدمجید پوراحمدی مدیرعامل صندوق اعتباری هنر، عباس عظیمی مدیرعامل موسسه هنرمندان پیشکسوت، ناصر جاهدنیا مدیرعامل بنیاد پویانمایی، محمد حاجی‌میرزایی مدیرعامل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای، سعید پور ابوالقاسم رئیس دفتر نوسازی و سید سعید سرابی رئیس امور استان‌های معاونت حقوقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

نود و هفتمین همایش سراسری مدیران کل استانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از تاریخ ۳۰ تیرماه لغایت ۲ مرداد در حال برگزاری است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.