چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۸

با حضور مدیران استانی کرمان؛

از سردیس «روح‌الله خالقی» در کرمان رونمایی شد

سردیس «روح‌الله خالقی»

سینماپرس: شامگاه ۲۰ آبان و با حضور استاندار، معاون سیاسی اجتماعی استانداری، شهردار کرمان، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و جمعی از هنرمندان، مراسم نکوداشت روح‌الله خالقی موسیقی‌دان و آهنگساز فقید در تالار فرهنگ و هنر کرمان برگزار شد.

به گزارش سینماپرس، استاندار کرمان در این مراسم که با عنوان شب‌های «فرهنگ و رسانه کرمان» برگزار شد، گفت: جای خوشحالی است که شهرداری پیشقدم برگزاری شب‌های فرهنگ و رسانه شده و مطمئنیم که اگر همه دستگاه‌های فرهنگی استان دست به دست هم دهند و اتاق فکر قوی پشت این برنامه باشد، با آمادگی که شهرداری و شورای شهر برای برگزاری اینگونه نشست‌ها دارند، در سال‌های آینده خواهیم دید این شب‌های فرهنگ و رسانه چه اتفاقات مبارکی در حوزه فرهنگی استان رقم زده است.

محمدعلی طالبی با اشاره به زندگی هنری روح‌الله خالقی افزود: افتخار دارم در استانی خدمت می‌کنم که چنین شخصیت‌های بزرگ و اثرگذاری در کشور پرورش داده است.

طالبی درباره روح‌الله خالقی نیز گفت: خالقی موسیقی را از سنت به زبان امروز رساند و تأثیرگذاری بسیار خوبی داشت. او از دل تار و سه‌تار صدای ایران را شنید و میخواست موسیقی را زبان مشترک فرهنگ ایران بکند بدون اینکه در سنت بماند و اسیر غرب‌زدگی شود.

به گزارش ایسنا، شهردار کرمان نیز در این مراسم از اهمیت توجه به ابعاد شخصیتی مفاخر استان سخن گفت و بیان کرد: رسالت ما در شهرداری، بسترسازی برای معرفی شخصیت‌ها و مفاخر کرمان است.

محسن تویسرکانی ادامه داد: امشب اولین پرده از برنامه شب‌های «فرهنگ و رسانه کرمان» رقم می‌خورد و در مرحله بعد شاهد افتتاح فرهنگسرای رسانه کرمان خواهیم بود.

به گزارش ایسنا، استاد روح‌الله خالقی موسیقیدان و آهنگساز برجسته متولد ۱۲۸۵ در شهر ماهان از توابع شهرستان کرمان و خالق سرود «ای ایران، ای مرز پرگهر» است.

بنابراین گزارش، در پایان مراسم و با حضور مسئولان از سردیس روح‌الله خالقی که در ورودی تالار فرهنگ و هنر کرمان جانمایی شده است، رونمایی شد.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.