وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حضور 7 تا 10 روحانی در مراکز تصمیمگیری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاونتها و ادارهکلهای این وزارتخانه، گفت: حضور این عزیزان تا حد زیادی میتواند از هرگونه ناهنجاری در عرصه کاری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی جلوگیری کند.
حسینی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: حتی در بحث سینما بسیاری از فیلمنامههایی که ارسال میشود تایید نمیشود و یا موارد اصلاحی شامل آن میشود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سؤالی در مورد حمایت از بحث تشکلهای مرتبط با عفاف و حجاب گفت: ما هر زمان که مطلع شویم تشکلی در این خصوص در حال فعالیت است از آن حمایت میکنیم و خیلی کارها هماکنون با تابلوی وزارت ارشاد انجام نمیشود.
حسینی در ادامه سخنان خود با اشاره به پروژههای مختلف سینمایی در خصوص شخصیتهای مطرح گفت: هماکنون در مورد بسیاری از علما و همچنین شهیدان و شخصیتهای بزرگ انقلاب اسلامی فیلمهای بسیار مناسبی در حال ساخت است.
با تاکید بر اینکه باید ریشههای ترویجکننده فرهنگ غرب را دریافت و با آن مقابله کرد، ادامه داد: برخی فیلمها و سریالها مروج برخی اعتقادات هستند که ما با آنها برخورد میکنیم.
وزیر ارشاد خاطرنشان کرد: افرادی در سینما حضور دارند که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون فیلمهایی را بر اساس اعتقادات خود ساخته و اکران کردهاند، مطمئنا حمایت ما از آن دسته از سینماگرانی است که ترویجکننده ریشههای انقلاب هستند و با افرادی که در جهت خلاف آن حرکت میکنند برخورد خواهیم کرد. تلاش ما بر این است که جوانهای متدین وارد سینما شوند که در این راه نیاز به حمایت داریم.
وی تصریح کرد: در این بین برخی افراد در سینما با استفاده از بیتالمال مسلمانان از ابتدای انقلاب تاکنون هر کاری خواستهاند کردند و برخلاف آرمانهای انقلاب کارهای هنری داشتهاند و هیچ کسی نتوانست جلوی آنها را بگیرد، یک جایی باید کار آنها متوقف شود تا دیگر استمرار نداشته باشد.
حسینی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه سینمای کشور روند رو به بهبودی را سپری میکند، ادامه داد: منظور این است که آنچه که در حال حاضر در عرصه سینما وجود دارد و آنچه در گذشته اتفاق افتاده قابل دفاع است. تاکید ما بر این است که تلاش کنیم که سینماهای ارزشی و با اساس فرهنگ کشور ساخته شود.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه در حال حاضر در شهر خوزستان سه فیلم دفاع مقدس در مرحله تولید میباشد،گفت: از 15 شعبان فیلم «شهید چمران» کلید میخورد، اکنون نیز فیلم «شور و شیرین» در مورد شهید کاوه اکران شده که از همه درخواست داریم این فیلم را ببینند.
حسینی دربارهی روال دریافت مجوز برای اکران و تولید فیلمها گفت: نباید این تصور ایجاد شود که وزارت ارشاد به تمامی فیلمها مجوز میدهد، همچنین فیلمهایی که در جشنوارهها نمایش داده میشود همگی در سینماها اکران پیدا نمیکنند. بسیاری از فیلمها وجود دارند که با وجود تولید آن توسط کارگردانی دارای چهره انقلابی، مجوز اکران نگرفته و توقیف شدهاند.
وی افزود: بسیاری از فیلمها نیز در حالی در جشنوارهها به نمایش در میآید که اصلاحات بسیاری در آن انجام گرفته به طور مثال یکی از فیلمها که این روزها جنجالهای بسیاری در مورد آن ایجاد شده، حداقل 17 مورد اصلاحیه داشته است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با اشاره به دیگر فعالیتهای وزارت ارشاد گفت: فعالیتهای قرآنی برای ما اصل و اساس است و این معاونت انشاءالله میتواند بسیار فعال باشد و انشاءالله یک هفته قبل از پایان ماه مبارک رمضان نمایشگاه قرآن در مصلی آغاز خواهد شد و شما میتوانید ببینید که ما چه فعالیتهای قرآنی وسیعی در اختیار داریم که میتواند مایه مباهات جهانی اسلام باشد.
حسینی گفت: این نمایشگاه یک ماه در مصلی تهران دایر است و فضای تهران را عطرآگین میکند. علاوه بر آن ما جشنوارههای قرآنی نیز داریم که شامل استفاده از مضامین قرآنی در هنرهای مختلف است. خوشبختانه در سال گذشته 200 میلیون تومان اعتبار به فعالیتهای قرآنی اختصاص پیدا کرد که امیدواریم نتیجه آن را امسال شاهد باشیم. در بحث دیگر فعالیتهای دینی بزرگداشت علما و احیای آثار آنها است که در دستور کار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار دارد.
وی افزود: در بحث شعر مردم ما علاقه ویژهای به آن دارند ما شعر آئینی را به آن رونق دادیم و از شعر علوی و عاشورایی حمایت لازم را انجام دادیم. در بحث فناوریهای نوین ما هماکنون 300 خانه فرهنگ دیجیتال داریم که شامل محیطهای پاک اینترنتی است که در اختیار جوانان قرار دارد. در شبکه فرهنگ دیجیتالی 500 خانه دیجیتال خواهیم داشت. ما نیاز به بازیهای یارانهای داریم تا جوانان ما نگاهشان به آن سو باشد از بازیهای داخلی استفاده کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: در بحث کتاب، ما 69 هزار عنوان انتشار کتاب داشتیم که رتبه اول خاورمیانه را در اختیار ما قرار داد و هیچ کشور اسلامی در بحث کتاب رشد و پیشرفت نداشته است. در کنار این ما نمایشگاههای مختلفی همچون نمایشگاه بینالمللی کتاب و دهها نمایشگاه کوچکتر داریم.
حسینی با اشاره به توسعه کتابخانهها در دولت نهم و دهم گفت: این توسعه نه تنها بینظیر بلکه کمنظیر بوده است.
انتهای پیام/ن.ف
سهشنبه ۱۳ تیر ۱۳۹۱ - ۱۴:۱۶
وزیر ارشاد در خصوص وضعیت سینما،فرهنگ و هنر به نمایندگان توضیح داد/
نباید این تصور ایجاد شود که وزارت ارشاد به تمامی فیلمها مجوز میدهد
سینماپرس-گروه سینما/ سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز با حضور در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت حاکم بر سینما و فرهنگ و هنر به نمایندگان ملت توضیح داد.
اخبار مرتبط
-
گزارش سینماپرس از مراسم افتتاحیه جشنواره بینالمللی فیلم ویدیوئی تهران/1
وزیر ارشاد: انتظار داریم در تمامی برنامه ها صداوسیما حامی آثار سینمایی باشد
-
گزارشی از حواشی اکران/
تلاش وزیر ارشاد برای برقراری آرامش،اصرار حوزه هنری بر استقلال
-
گزارش سینماپرس از تقدیر عوامل فیلم سینمایی «قلادههای طلا»/1
وزیر ارشاد: منفینگرها کمی انصاف داشته باشند
-
کاوش درگفتوگو با سینماپرس:
به درخواست وزیر ارشاد به سینماهای حوزه هنری حواله اکران میدهیم
-
توضیحات «جواد شمقدری» در خصوص دیدار حجت الاسلام خاموشی و وزیر ارشاد در خصوص معضل اکران
ارسال نظر