وی ادامه داد:«در تمامی ادوار تاریخ ما شاهد تاثیر هنر و هنرمندان بر زندگی مردم و جامعه و حتی آداب سنن و فرهنگ ها بوده ایم .»
بازیگر فیلم «بانی چاو» گفت:«اینکه یک هنرمند چگونه زندگی می کند، چگونه فکر می کند و چگونه در مسیر زندگی اش حرکت می کند همواره برای مردم جذاب بوده و از ایشان الگو پذیری داشته اند. همین امر موجب می شود ما هنرمندان احساس وظیفه ای سنگین در قبال جامعه و مردم داشته باشیم. »
افکاری افزود:« ما هنرمندان الگوی مردم هستیم و بسیاری از مردم هنرمندان را دوست دارند و سعی می کنند شبیه به هنرمندان زندگی کنند، فکر کنند و حتی شبیه به هنرمندان مورد علاقه شان لباش بپوشند. این تاثیر گذاری مستقیمی که هنرمندان وبخصوص سینماگران روی مردم دارند به اعتقاد من نعمتی است که خداوند به ما داده و مسئولیتی که بر دوش ماست هم سخت است و هم شیرین.»
بازیگر سریال «در مسیر زاینده رود» گفت:« بنظر من وظیفه و مسئولیت هنرمند در قبال جامعه مانند وظیفه مادر بودن، فرزند بودن و از همه مهم تر انسان بودن، بدیهی و دشوار و جذاب است. اگر ما کار هنری انجام می دهیم موظف هستیم بسیاری از کارها را که شاید یک غیر هنرمند بر خود واجب نمی داند انجام دهیم و در مقابل بسیاری از اعمال را انجام ندهیم. هنرمند به واسطه شغلی که انتخاب کرده همیشه در مرکز توجه است و این در محوریت قرار گرفتن می تواند به ایشان در جهت فرهنگ سازی و طرح نیازهای مردم و جامعه کمک کند.»
افکاری در پایان اظهار داشت:« بنظرم بزرگترین وظیفه هنرمند این است که رفتار و وجهه مناسبی از خود به ارائه کند که اگر اینطور باشد قطعا تاثیر آن در جامعه هم به شکل محسوسی رویت خواهد شد. مثل زمانی که هنرمندان برای کمک به زلزله زده ها و یا موسسات خیریه پیشتاز و داوطلب می شوند و عده ای از طرفداران و دوستدارانشان را نیز به چنین کاری ترغیب می کنند. »
ارسال نظر