به گزارش خبرنگار سینماپرس، هاشم میرزاخانی مدیرعامل سابق انجمن سینمای جوانان با حکم مدیر عامل بنیاد روایت جایگزین محمدحسین نیرومند در «انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس» شد.
حضور هاشم میزراخانی به عنوان یکی از ارکان جبهه فرهنگی انقلاب و مدیر ارشد فرهنگی در حوزه هنر می تواند بارقه امیدی در چشمان هنرمندان و سینماگران دلبسته به نظام و انقلاب به وجود آورد که این روزها بنا به کم لطفی بسیاری از مدیران سینمایی دولت یازدهم از دایره حمایتهای مادی و معنوی کنار زده شده اند.
گفتنی است انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس از جمله تشکل های سینمایی است که از بدو راه اندازی، مدیریت های مختلفی از میان سینماگران متعهد و انقلابی را تجربه کرده و در ادوار گذشته همواره حامی مالی و معنوی بسیاری از تولیدات سینمای دفاع مقدس و رویدادهایی چون جشنواره فیلم دفاع مقدس و یا همان «مقاومت» بوده است.
میرزاخانی فارغ التحصیل رشته کارگردانی از دانشکده صداوسیما است. وی رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران بوده و همچنین مشاور ویژه رئیس سازمان سینمایی و سمعی و بصری کشور، عضو شورای پروانه نمایش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده تام الاختیار سازمان سینمایی در شورای حقوق مالکیت معنوی آثار هنری، عضو شورای فیلم نامه و برآورد موسسه رسانه های تصویری، عضو هیات امنای موسسه سینما شهر، عضو هیات موسس و مدیر موسسه راوی فیلم را نیز درکارنامه خود دارد. تهیه و تولید چندین مجموعه تلویزیونی مستند و کوتاه نیز از دیگر فعالیتهای اوست.
میرزاخانی همچنین دبیری چهار دوره جشنواره بین المللی فیلم کوتاه تهران (دوره های ۲۷ تا ۳۰)، نخستین جشنواره فیلم وحدت اسلامی، قائم مقام دبیر در بیست و نهمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر و همچنین ریاست شورای سیاستگذاری جشنواره های ملی نماز و نیایش (دو دوره)، و تسنیم – فیلمهای قرآنی -، جشنواره منطقه ای سینمای جوان (۱۳ دوره) و دبیری بخش فیلم جشنواره جوان برتر ایرانی - حضرت علی اکبر(ع) - را برعهده داشته است.
وی به عنوان موسس و دبیر دو دوره جشن فارغ التحصیلی و جشنواره فیلم اولی های سینمای جوان، موسس و دبیر سه دوره جشنواره ملی عکس ایران فعالیت نموده و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره های کودک و نوجوان (دو دوره) و جشنواره بین المللی فیلم فجر(چهار دوره) و جشنواره مدو لباس ایرانی، بوده است.
در زمینه نشر نیز وی به عنوان مدیرمسئول و ناشر بیش از ۲۰ مجموعه کتاب از جمله، چهار دوره منتخب فیلمنامه های فیلم کوتاه با عناوین مشق خیال، رباعی سینما، فیلم نوشت ۱و۲، هنرو عکاسی، مدیریت تولید در سینما و تلویزیون، اصول صدابرداری در سینما، نقد و تحلیل فیلم، نگاهی اجمالی به تاریخ سینمای ایران را می توان برشمرد.
بنابراین گزارش این تغییر مدیریتی روز شنبه ۱۳ خرداد روی داده است.
ارسال نظر