به گزارش خبرنگار سینماپرس، در عرصه فرهنگ و هنر این دیار تا بخواهید می توانید اتفاقاتی بیابید که به جای اصل وقایع هنری از فرط دراماتیک بودن و گاه مضحکانه بودن می توانند سوژه های مطلوبی برای رسانه ها و یا سینماگران فعال بوده و فراتر از جایگاه حاشیه و فرامتن به متن توجهات وارد شوند. مثلا مسئولی جوان و تازه کار در عرصه مدیریتی با وجود این که «غایب» هر نوع تصمیم گیری در حوزه فعالیت خود است، ناگهان و بعد از پایان یافتن غائله طی یادداشتی اعلام وجود می کند و خود را دخیل در بازگشت مقتدرانه سیمرغ فیلم کوتاه به سبد جشنواره فجر می داند و سوار بر بال سیمرغ به دنبال رسیدن به سرزمین سعادت می شود!
مدیر عامل انجمن سینمای جوانان در حالی طی پیامی برای اضافه شدن سیمرغ فیلم کوتاه از دبیر جشنواره فجر تشکر کرد که دبیر جشنواره فجر حتی در نشست های هم اندیشی برای تصمیم گیری این بخش از حضور وی امتناع کرده و عملا این مدیر محبوب مدیر معزول سینمایی اجازه هیچ اظهارنظری در این خصوص پیدا نکرد و به نظر می رسد فقط قصد داشته با این پیام ضعف مدیریتی سازمان متبوعه اش را لاپوشانی کند و خود را در این اتفاق سهیم بداند.
نکته جالب توجه آنجاست که سال گذشته نیز حجت الله ایوبی بعد از عزل عجیب فرید فرخنده کیش از انجمن سینمای جوانان برای ایجاد محبوبیت مدیر جدیدش در بین فیلمسازان کوتاه با تصمیم شخصی خودش و بدون هیچ مشورتی با کارشناسان به یکباره تصمیم به دادن یک سیمرغ به بهترین فیلم کوتاه گرفت در صورتی که هیچ فیلمی نمایش داده نشد و فیلمی هم حتی کاندید و داوری نشد که به گواه منتقدان این تصمیم خودسر و عجولانه رئیس سابق سازمان سینمایی را امتیازی برای انتخاب مهره جدیدش که هیچ سابقه مدیریتی قبل از آن نداشت می دانستند.
این همه غفلت ورزی و بی تاثیری «مدیر جوان و پُرسمت» وقتی بیشتر سنگینی می کند که مشاهده شود بعد از ماه ها عدم عکس العمل و ارائه خبری رسانه ای از سوی «سید صادق موسوی»، حالا که قرار بر این شد که تندیس سیمرغ بر دستان سینماگری از اهالی فیلم کوتاه در جشنواره سی و ششم فجر بنشیند، ناگهان مدیر انجمن از تخم سکوت درآمده و خود را در نقش یک قهرمان سینمای کوتاه مطرح کرده است.
اینکه دبیر جشنواره فجر ترجیح داده به جای جلسه و حداقل همفکری با مدیرعامل انجمن سینمای جوان با یک نهاد صنفی در خانه سینما جلسه بگذارد، شاید به نوعی ابراز نارضایتی از عملکرد این مدیر سینمایی تلقی شود. اساساً سید صادق موسوی از زمان روی کارآمدنش بسیار کماثر و کمفروغ ظاهر شده و تا اینجای کار عملکرد چشمگیری در حوزه فیلم کوتاه نداشته است. مدیری که ظاهرا بیشتر از اینکه به دنبال ارتقای سطح کیفی و کمی فیلم کوتاه باشد دنبال شیک کردن و هزینه سازی برای اتاق مدیرتی اش است.
برخی از رسانه ها نیز جشنواره فیلم کوتاه تهران را آخرین روزهای حضور سید صادق موسوی در صندلی مدیریتی انجمن سینمای جوانان پیش بینی کردند و از تصمیم حیدریان برای انتخاب جایگزین وی خبر دادند.
متن یادداشت سیدصادق موسوی، مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران به شرح ذیل است:
کمتر از یک سال پیش زمانی که قرار شد سیمرغ بلورین فیلم کوتاه پس از ۷ سال غیبت بیدلیل به جشنواره فیلم فجر بازگردد، گفتگوها و یادداشتهای بسیاری دراین باره منتشر شد اما عدهای از دوستان گمان میکردند این بازگشت، نمایشی بیش نیست و سال بعد دوباره همه چیز فراموش میشود. اگر چه در یکی دوماه گذشته بارها و بارها خانواده بزرگ فیلم کوتاه نگرانی خود را از غیبت دوباره سیمرغ فیلم کوتاه ابراز کرده بودند اما بنده یقین داشتم پس از گفتگوی مفصل با دبیر محترم جشنواره فجر و با درایت ایشان و شورای محترم سیاستگذاری جشنواره، تلاش چند ساله خانواده فیلم کوتاه برای حقی که از آنها دریغ شده بود، بیثمر نخواهد بود و سیمرغ فیلم کوتاه برای همیشه در جشنواره فیلم فجر باقی خواهد ماند.
به نوبه خودم از آقای دکتر داروغهزاده دبیر محترم جشنواره فیلم فجر سپاسگزارم و امیدوارم این جشنواره باشکوه هر چه بیشتر برگزار شود.
نظرات