مجتبی فرآورده در گفت و گو با خبرنگارخبرگزاری سینمای ایران درباره اکران فیلم سینمایی "ملک سلیمان" در سینماهای کشور گفت: آغاز اکران این فیلم به دلیل درخواست سازندگان فیلمهای در حال اکران مبنی بر تمدید یک هفته ای نمایش این فیلمها در سینماهای کشور به 14مهر موکول شد.
ابتدا قرار بود اکران فیلم "ملک سلیمان" 7مهر آغاز شود اما همانطور که اشاره کردم تهیه کنندگان فیلمهای در حال اکران از معاونت سینمایی درخواست کرده بودند به مدت یک هفته مهلت نمایش فیلمهایشان تمدید شود که مورد موافقت قرار گرفت و به همین علت اکران "ملک سلیمان" یک هفته به تعویق افتاد.
وی در رابطه با سرگروه نمایش دهنده این فیلم نیز بیان داشت: "ملک سلیمان" قرار است در گروه سینما استقلال به نمایش در آید.
مجتبی فراورده در پایان در ارتباط با افتتاحیه اکران "ملک سلیمان" خاطر نشان ساخت: برای افتتاحیه اکران این فیلم مراسم خاصی نداریم و در اصل فعالیت خودمان را از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان آغاز کرده ایم.
انتهای پیام/اط/ح/ج
سهشنبه ۶ مهر ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۸
ارسال نظر