این عضو انجمن روزنامه نگاران مسلمان در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: به تعبیر بنده پس از انقلاب اسلامی و وقوع جنگ تحمیلی تجلی سینمای ملی ما در سینمای دفاع مقدس بود. ریشه فرهنگی مردم ایران بر مبنای قهرمانی و قهرمان پروری استوار است. از دیرباز مردم ما با حماسه و پهلوانی پیوند خجسته دارند. رشادت و دفاع از وطن، آیین و پرچم در جای جای تاریخ ما روشن و مبین است.
پوریامین ادامه داد: به همین جهت سینمای دفاع مقدس بخش مهمی از سینمای ملی ما است. ما قهرمانان و پهلوانان خود را دوست داریم و آن ها را ارج می نهیم. سینما تجلی بخش مهمی از زندگی ما است و سهم دفاع مقدس در سینمای ملی ما مبین و روشن است.
وی با بیان اینکه از میان فیلم های خاطره ساز در فرهنگ کشور ما فیلم های دفاع مقدسی همچون «دیده بان»، «خداحافظ رفیق»، «از کرخه تا راین» و «اخراجی ها» و... دیده می شوند اظهار داشت: اما چرا این ژانر آنچنان که باید در حوزه تولید نمی درخشد، حقیقت این است که استقبال مردم شاید برخی خفتگان گمشده در کوره ذهن تاریخ به طمع انداخت که با ساخت آثار ضد جنگ، زشتی و پلشتی افکار خود را به نام سینمای جنگ به تماشا بیاورند.
این کارشناس فرهنگی خاطرنشان کرد: دنیای سیاه و زشت آثار این سازندگان کام مخاطبان سینمای جنگ را تلخ و مردم را دلزده کرد. سینمای دفاع مقدس امروزه نیازمند تدبیر، درایت و دغدغه مندی مدیرانی است که به یاری اش بشتابند و آن را از وضعیت انفعالی نجات دهند.
ارسال نظر