دوشنبه ۳ مهر ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۴

«پایان نگهبانی» پرفروش‌ترین فیلم سینماهای آمریکای شمالی شد

پایان نگهبانی

سینما پرس-گروه سینما/ فیلم سینمایی «پایان نگهبانی» با فروشی برابر با 13 میلیون دلار عنوان پرفروش‌ترین فیلم این هفته سینماهای 2 کشور آمریکا و کانادا را به خود اختصاص داد.

به گزارش سینما پرس، فیلم سینمایی «پایان نگهبانی» (End of Watch) به نویسندگی و کارگردانی دیوید آیر در نخستین هفته اکران خود توانست با فروشی برابر با 13 میلیون دلار عنوان پرفروش ترین فیلم گیشه این هفته سینماهای 2 کشور آمریکا و کانادا را به خود اختصاص دهد.

جیک گیلنهال، مایکل پنا و آنا کندریک در «پایان نگهبانی» ایفای نقش کرده اند و این فیلم سینمایی داستان 2 مامور پلیس جوان را به تصویر می کشد که پس از مصادره کردن مقداری پول از یک جنایتکار بزرگ، جانشان به خطر می افتد.

بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی هالیوود ریپورتر، فیلم سینمایی «خانه‌ای در انتهای خیابان» (House at the of the Street) به کارگردانی مارک تاندرای نیز در نخستین هفته اکران خود توانست با فروشی برابر با 12.9 میلیون دلار در رتبه دوم پرفروش ترین فیلم های این هفته گیشه سینماهای آمریکای شمالی قرار بگیرد.

دیوید اوکا براساس داستانی از جاناتان مستو فیلمنامه «خانه‌ای در انتهای خیابان» را نوشته است و این فیلم ترسناک داستان مادر و دختری را به تصویر می کشد که وارد یک شهر جدید می شوند و در آنجا منزلی را اجاره می کنند. اما پس از مدتی متوجه می شوند که روبروی آن ها دختری زندگی می کند که خانواده خود را به قتل رسانده است.

جنیفر لاورنس، الیزابت شو و مکس تریوت از جمله بازیگرانی فیلم سینمایی «خانه‌ای در انتهای خیابان» هستند.

فیلم سینمایی «مشکل با کرو» (Trouble with the Curve) به کارگردانی رابرت لورنز نیز در نخسین هفته اکران خود توانست با فروشی برابر با 12.7 میلیون دلار در رتبه سوم پرفروش ترین فیلم های این هفته گیشه سینماهای آمریکای شمالی بایستد.

کلینت ایستوود، امی آدامز، جاد گوودمن و جاستین تیمبرلیک در «مشکل با کرو» ایفای نقش کرده اند و این فیلم درام داستان یک بازنشسته ورزش بیسبال را به تصویر می کشد که تصمیم می گیرد برای بهبود روابطش با تنها فرزندش به همراه او به مسافرت برود، اما در حین مسافرت برای آن ها اتفاقاتی پیش می آید.

انیمیشن استودیو «والت دیزنی» به نام «در جستجوی نمو» (Finding Nemo) که پس از 8 سال دوباره به صورت سه بعدی اکران شده است نیز توانست در دومین هفته اکران خود با فروشی برابر با 9.4 میلیون دلار در رتبه چهارم پرفروش ترین فیلم های این هفته سینماهای آمریکای شمالی قرار بگیرد.

اندرو استانتون به همراه لی آنکریچ کارگردان «در جستجوی نمو» هستند و این انیمیشن ماجرای یک دلقک ماهی را به تصویر می کشد که پس از ربوده شدن فرزندش، برای پیدا کردن او سفر دریایی خود را به استرالیا آغاز می کند.

جدیدترین قسمت از مجموعه فیلم‌های اکشن فانتزی «شیطان مقیم» به نام «شیطان مقیم؛ مجازات» (Resident Evil: Retribution) در دومین هفته اکران خود با فروشی برابر با 6.7 میلیون دلار، عنوان پنجمین فیلم پرفروش‌ این هفته گیشه سینماهای 2 کشور آمریکا و کانادا را به خود اختصاص داده است.

پائول دبلیو اس اندرسون کارگردانی و نویسندگی فیلمنامه «شیطان مقیم؛ مجازات» را برعهده دارد و در این قسمت «آلیس» به همراه یک جنبش مقاومت به مقابله با شرکت «آمبرلا» و ارواح می پردازد. همچنین میلا جووویچ، سینا گالوری و میشل رودریگز از جمله بازیگرانی هستند که در این فیلم سینمایی ایفای نقش کرده اند.

«شیطان مقیم»، «شیطان مقیم؛ آخرالزمان» (Resident Evil: Apocalypse)، «شیطان مقیم؛ انهدام» (Resident Evil: Extinction) و «شیطان مقیم؛ پس از زندگی» (Resident Evil: Afterlife) عناوین قسمت های پیشین این مجموعه فیلم های اکشن فانتزی هستند که به ترتیب در سال های 2002، 2004،2007 و 2010 میلادی روی پرده سینماهای سراسر جهان رفته اند.

فیلم سینمایی «درد» (Dredd) به کارگردانی پیتی تراویس که به صورت سه بعدی اکران شده است نیز در نخستین هفته اکران خود توانست با فروشی برابر با 6.3 میلیون دلار در رتبه ششم جدول پرفروش ترین فیلم های این هفته سینماهای آمریکای شمالی قرار بگیرد.

کارلوس ازکوئرا و الکس گارلند فیلمنامه «درد» را نوشته اند و این فیلم اکشن تخیلی داستان خشونت آمیز درگیری ماموران پلیس با یک گروه قاچاقچیان را به تصویر می کشد که در آینده اتفاق می افتد.

فیلم سینمایی «استاد» (The Master) به نویسندگی پائول توماس اندرسون که چندی پیش توانست با حضور در شصت و نهمین دوره جشنواره فیلم ونیز 2 جایزه بهترین کارگردان و بهترین بازیگر مرد (فیلیپ سیمور هافمن و خواکیم فونیکس) این جشنواره ایتالیایی را به خود اختصاص دهد نیز در دومین هفته اکران خود توانست با فروشی برابر با 5 میلیون دلار عنوان هفتمین فیلم پرفروش این هفته سینماهای آمریکای شمالی را به خود اختصاص دهد.

فیلم سینمایی «تصرف» (The Possession) به کارگردانی اولی بورندال نیز در چهارمین هفته اکران خود توانست با فروشی برابر با 2.3 میلیون دلار عنوان هشتمین فیلم پرفروش این هفته سینماهای 2 کشور آمریکا و کانادا را به خود اختصاص دهد.

ژولیت اسنودن و استایل وایت فیلمنامه «تصرف» را نوشته اند و این فیلم ترسناک و هیجان‌انگیز داستان دختر جوانی را به تصویر می کشد که یک صندوقچه عتیقه را از شخصی خریداری می کند، اما پس از آوردن آن به خانه متوجه می شود که یک روح خرابکار در درون صندوقچه حضور دارد و روح او را نفرین می کند. سپس پدر و مادر او تلاش می کنند تا بتوانند دخترشان را از نفرین روح آزاد کنند.

«یاغی» (Lawless) به کارگردانی جان هیلکوت که چهارمین هفته اکران خود را تجربه می کند نیز با فروشی برابر با 2.2 میلیون دلار در رتبه نهم پرفروش ترین فیلم های این هفته سینماهای آمریکای شمالی قرار گرفته است.

نیک کیو براساس رمانی از مت بوندارانت فیلمنامه «یاغی» را نوشته است و تام هاردی، شیل لبوف و گای پیرس از جمله بازیگران جوان هالیوودی هستند که در فیلم جنایی «یاغی» ایفای نقش کرده اند.

انیمیشن سینمایی «پارانورمن» (Paranorman) به کارگردانی کریس باتلر و سم فل نیز در ششمین هفته اکران خود با فروشی برابر با 2.1 میلیون دلار توانست در رتبه دهم جدول پرفروش ‌ترین فیلم های این هفته سینماهای آمریکای شمالی قرار بگیرد.

باتلر علاوه بر کارگردانی، فیلمنامه «پارانورمن» را نیز نوشته است و این انیمیشن سینمایی داستان پسر بچه ای به نام نورمن را به تصویر می کشد که با استفاده از توانایی خود در حرف زدن با مرده ها، برای نجات شهری که در آن زندگی می کند از یک نفرین صد ساله، ارواح و زامبی ها را به خدمت می گیرد.

همچنین فروش کلی این آثار در سینماهای آمریکای شمالی تا به امروز به شرح زیر است:

«پایان نگهبانی»، یک هفته اکران، 13 میلیون دلار.

«خانه‌ای در انتهای خیابان»، یک هفته اکران، 13 میلیون دلار.

«مشکل با کرو»، یک هفته اکران، 12.7 میلیون دلار.

«در جستجوی نمو سه بعدی»، 2 هفته اکران، 30 میلیون دلار.

«شیطان مقیم؛ مجازات»، 2 هفته اکران، 33.5 میلیون دلار.

«درد سه بعدی»، یک هفته اکران، 6.3 میلیون دلار.

«استاد»، 2 هفته اکران، 6 میلیون دلار.

«تصرف»، 4 هفته اکران، 45.3 میلیون دلار.

«یاغی»، 4 هفته اکران، 34.5 میلیون دلار.

«پارانورمن»، 6 هفته اکران، 52.6 میلیون دلار.

انتهای پیام/ع.م/ن.ف

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.