شنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵

در یادداشتی عنوان کرد:

دبیر جدید جشنواره فیلم فجر: نیازمند جلسات هم اندیشی با اهالی سینما و رسانه هستیم

محمد حیدری

سینماپرس: دبیر سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر،در اولین اقدام پس از انتصاب خود یادداشتی را در رسانه ها منتشر کرد.

به گزارش سینماپرس، حیدری که به تازگی برای دبیری جشنواره‌ی فیلم فجر از ایوبی حکم گرفته است در یادداشت خود خطاب به اهالی سینما و رسانه آورده است:

«پیش از هر چیز،لازم می‌دانم مراتب سپاس خود را از اعتمادی که دکتر "حجت الله ایوبی" رئیس محترم سازمان سینمایی به اینجانب روا داشته و مسولیت سی و چهارمین جشنواره فیلم فجر را به من سپرده ، ابراز دارم.

در عین حال ضروری است از ابراز لطف طیف‌های مختلف سینمایی طی روزهای گذشته قدردانی کنم و برای برادر بزرگوار خود - جناب آقای علیرضا رضا داد- که در برپایی شایسته و درخور دوره‌های سی و دوم و سی و سوم جشنواره فیلم فجر زحمات بی‌دریغی کشیدند ،آرزوی توفیق روز افزون و بهروزی دارم.

در چند روز گذشته نمایندگان محترم رسانه های جمعی در تماس با اینجانب از چند و چون برگزاری سی و چهارمین جشنواره بین المللی فیلم فجر سئوال می‌کردند که پاسخ‌گویی به سئوالاتی از این دست نیازمند برپایی جلسات هم فکری و هم اندیشی با اهالی سینما و رسانه،تدوین فراخوان و برنامه‌ها ،انتصاب اعضای ستاد، برگزاری و نیز استقرار گروه اجرایی در دبیرخانه جشنواره فجر است.

یقیین در آینده بسیار نزدیک با تحقق این موارد،پاسخگوی سئوالات اهالی محترم رسانه خواهم بود.

اینجانب و همکارانم تلاش می کنیم با بهره گیری از تجربه دبیران محترم ادوار مختلف جشنواره ، دوره سی و چهارم را پر شکوه‌تر از گذشته برگزار کنیم.»

نظرات

  • محسن فاضلی نویسنده ومنتقد ۱۳۹۴/۰۲/۲۲ - ۱۱:۵۱
    0 0
    به محمد حیدری تبریک می گویم. وامیدوارم که همانگونه که در عرصه تاتر شخص شایسته ای بوده. در این مسولیت خطیر هم موفق وسر بلند و بدون تبعیض ودور از جانیه دارانه نگریها کار کند.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.