-
۱۴۰۱-۱۱-۰۶ ۱۳:۰۵
به بهانه حماسه ۶ بهمن مردم آمل
غفلت از بازنمایی «نقاط عطف تمدنی» در شرایط فقدان «نگاه جامع فرهنگی»
سینماپرس: عموم رویدادها و «وقایع سال ۱۳۶۰ هجریشمسی در ایران» را میتوان به عنوان «نقاط عطف تمدنی» قلمداد نمود. پس همانگونه که یک «خط» وقتی در مسیر حرکتی خویش در یک «تابع» دچار خَمیدگی شده و یک خَم ترسیم میشود؛ «خط تمدنی» و سیر حرکتی جامعه ایران در بستر «تابع» شکل گرفته با عنوان «انقلاب اسلامی» نیز در طول ۴۳ سال شاهد «نقاط عطف» بسیاری بوده که از آن جمله میتوان به «فتنه بهمنماه ۱۳۶۰ آمل» اشاره نمود.
-
۱۴۰۱-۱۰-۲۸ ۱۳:۱۲
نگاهی به «لایحه بودجه ۱۴۰۲ هجریشمسی»
از تخصیص «اعتبارات درشت» در حوزه فرهنگ تا آفت عدم «شفافیت» و فقدان «گزارش عملکرد مالی»
سینماپرس: شاید اعداد و ارقام تخصیصی در «بودجه فرهنگی» به نسبت «بودجه کل کشور» از دُرشتی خاصی برخوردار نباشد؛ اما باید توجه داشت که بضاعت فنی و زیرساخت تولیدات فرهنگی و هنری در کشور به نحوی است که تزریق چنین اعدادی در «عرصه فرهنگ و هنر» بُزرگ تلقی شده و از این جهت بدون لحاظ اصول مدیریتی فهیم و انقلابی میتواند موجب ایجاد یک «آمبولی» یا «آمبولوز سیستمی» (Embolus) در ساختارهای فرهنگی و رسانهای کشور شود.
-
۱۴۰۱-۱۰-۱۴ ۱۳:۵۰
با نگاهی به رویکردهای ترسیمی طی یک سال گذشته؛
جشنواره فیلم فجری که در پسِ تاکیدات وزیر ارشاد باید انتظار داشت
سینماپرس: «چهل و یکمین جشنواره بین المللی فیلم فجر» به عنوان شاخصه عملکردی «وزارت فرهنگ و ارشاد دولت سیزدهم» است، همانطور که «وزیر ارشاد» در همان موعد پس از جشنواره چهلم به صراحت متذکر شد «باید تلاش کنیم در جشنواره سال آینده تعداد فیلمهای با موضوع دفاع مقدس و همچنین فیلمهایی که به معرفی دستاوردهای بزرگ انقلاب اسلامی میپردازد افزایش یابد».
-
۱۴۰۱-۱۰-۱۰ ۱۱:۵۷
با نگاهی به کمتحرکی نهادهای فرهنگی در سالگرد «حماسه ۹ دی»؛
غفلت از بازنمایی «ایام الله» در لوای شکلگیری «منگولیسم فرهنگی» در برخی عرصههای مدیریتی
سینماپرس: عدم توجه و بیرغبتی نهادهای مختلف فرهنگی بر بازنمایی «فتنه ۸۸» و بیان هنرمندانه «یوم الله ۹ دی» قطعا دلالت بر «حامی فتنه» و یا «نفوذی» بودن متولیان این مجموعهها نمیکند؛ بلکه حکایت از غلبه نوعی بیتدبیری و بیبرنامگی نهادینه جاری و ساری در عرصه مدیریتی نهادهای فرهنگی کشور دارد و شرایطی را به نمایش میگذارد که قطعا «منگولیسم فرهنگی» زیبندهترین عنوان برای نامیدن آن است.
-
۱۴۰۱-۰۹-۳۰ ۱۵:۲۶
با نگاهی به برخی تولیدات مرکز در سینما حقیقت؛
«مرکز گسترش سینمای مستند» در مسیر افول!
سینماپرس: چشمپوشی نسبت به ضعفها و تقدیر و تشکر برای برگزاری نسبتا آبرومندانه شانزدهمین جشنواره بینالمللی «سینماحقیقت» اگر چه یک وظیفه و امری موجه در این شرایط میباشد؛ اما به هیچ عنوان نباید مانع نقد عملکرد و بالاخص تولیدات حمایت شده توسط مجموعه برگزار کننده آن یعنی «مرکز گسترش» شود.
-
۱۴۰۱-۰۹-۱۶ ۱۴:۴۲
با نگاهی به دیدار رهبر معظم انقلاب با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی؛
فرصت سوزی یکساله و بیتوجهی به فرمان صریح «بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی کشور»
سینماپرس: بیش از یک سال است که از دستور «امام خامنهای» به بدنه فرهنگی «دولت سیزدهم» و تاکید ویژه ایشان بر این مهم که «ساختار فرهنگی کشور نیاز به یک بازسازی انقلابی دارد» گذشت. دستوری که در همان مقطع زمانی با نوعی صراحت بیان و با یک ادبیات کاملا شفاف که «ما مشکل داریم در ساختار فرهنگی کشور؛ و یک حرکت انقلابی لازم است» توسط معظمله طرح گردید.
-
۱۴۰۱-۰۹-۰۹ ۱۴:۴۴
تاملی بر «دو قطبیسازی ضروری» و لزوم مراقبت مسئولان از «تکرار ادبیات مد نظر دشمن»
سینماپرس: یکی از کارکردهای اصلی «فتنه» را میتوان در ایجاد «دوقطبیهای کاذب» و برهم زدن «قطببندیهای اصیل اجتماعی» و جرح و تعدیل و جابجایی مرزهای «خودی» و «غیرخودی» دانست. اتفاقی که خوشبختانه در واقعیت عرصه فتنه اخیر به وقوع نپیوست. از این جهت بزرگترین ویژگی فتنه اخیر آن است که سطح تقابل و تعارض خود را به سرعت به اصل «اسلام» و «حاکمیت اسلامی» و «احکام شریعت» کشاند و در یک اشتباه راهبردی «فضای فتنه» را به یک فضای صاف و روشن و بدون غبار مبدل نمود.
-
۱۴۰۱-۰۹-۰۲ ۱۵:۰۷
از لزوم برخورد قاطع تا مسیر انحرافی گفتگو!
«شورش فاحشهها» و باز افشای ضرورت دیالیز عرصه فرهنگی از «بانیان وضع موجود»
سینماپرس: در چند روز اخیر برخورد قاطع با «اغتشاشگران» از ابعاد جدیتری برخوردار شد و در این میان ژستهای شبه روشنفکرانه برخی از مدیران اجرایی کشور و در کنار آن روی آوردن برخی از تشکلهای توخالی به ایجاد جو رسانهای بازدارنده ازجمله موضوعاتی است که در صورت عدم شناخت دقیق میتواند به عاملی برای کند شدن این روند مبدل و خسارتهای ویژهای را به کشور تحمیل سازد.
-
۱۴۰۱-۰۸-۳۰ ۲۳:۵۱
لزوم اعلام جرم علیه خانهای پوشالی و ارتزاق کننده از بیت المال؛
شاخ و شانه کشی «خانه سینما» در مقابل ملت مسلمان ایران/ وقتی شاه نشینان وکیل مدافع اغتشاشگران میشوند!
سینماپرس: «خانه سینما» سالهاست که در اوج ناکارآمدی به سر میبرد و بیشتر به دفتر کاری برای بودجه خواری از بیت المال و ارتزاق قبیلهای خاص مبدل گردیده است. خانهای پوشالی که در طی یک دهه گذشته بیش از هر چیز به لگد پرانیهای گاه و بیگاه بر علیه حاکمیت ملت مسلمان ایران، شهره خاص و عام شده است و اکنون با انتشار بیانیهای مضحک اقدام به قداره کشی رسانهای و تهیه خوراک جدید برای شبکههای معاند نظام جمهوری اسلامی نمود.
-
۱۴۰۱-۰۸-۲۶ ۰۹:۴۸
تاملی بر «شورش فواحش»؛
«بایکوت عرصه فرهنگ و رسانه» یک موقعیت غیر قابل تکرار برای «بازسازی انقلابی در ساختارهای فرهنگی کشور»
سینماپرس: فتنه ۱۴۰۱ هجریشمسی با چنین کارکردی تنظیم گردید که «حواس مسئولین و مدیران و موظّفین کارهای اساسی را پرت کنند» و «بازسازی انقلابی» را به تاخیر بیاندازد.
-
۱۴۰۱-۰۸-۱۸ ۱۴:۴۷
به بهانه «هجدهم آبانماه» روز ملی «کیفیت»؛
درنگی بر «تنزل کیفیت» در رویکرد «تولیدات فرهنگی» با ایجاد ملاکهای انحرافی
سینماپرس: دقت و نظارت کامل و فرا سازمانی بر نحوه مصرف صحیح بیتالمال که در ساختارهای فرهنگی و هنری و در بوروکراسی اداری به آن «بودجه فرهنگی» میگویند، یکی از ابتداییترین اقداماتی است که میتواند تعادل میان «کیفیت» و «کمیت» تولیدات «ژانر سینمای استراتژیک» در موضوعات مختلف را فراهم نماید.
-
۱۴۰۱-۰۸-۱۱ ۱۴:۲۸
به بهانه یوم الله سیزدهم آبان
آخرین تلاش «نیروهای بومی سفارت پنهان آمریکا» برای جلوگیری از تسخیر «لانههای فرهنگی»
سینماپرس: چهل و سه سال است که به برکت اقدام انقلابی ۱۳ آبان ۱۳۵۸ هجری شمسی «ایالات متحده آمریکا» در «ایران» حضور رسمی و با هویت دیپلماتیک خود را از دست داده و نمیتواند با استفاده از «پوشش دیپلماتیک» فضای لازم را برای دخالت مستقیم افسران اطلاعاتی خود فراهم و نفرات لجستیک سفارت خود را به صورت مستقیم مامور ایجاد تشنج یا بحران در فضای عمومی جامعه ایران نماید، با این همه حضور مجازی و غیر نشاندار این دشمن همیشگی مستضعفان و «شیطان بزرگ» از جمله موضوعات مغفول مانده است.
-
۱۴۰۱-۰۸-۰۴ ۱۲:۳۵
نیم نگاهی به «سی و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران»
از افشای ماهیت پوشالی «اپوزیسیون» با سالنهای شلوغ تا اشتباه مدیریتی و ایجاد اضافه وزن کاذب برای «تنوع ژانر»
سینماپرس: سالنهای شلوغ «پردیس سینمایی ملت» و برگزاری بانشاط «سی و نهمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران» نشان داد که طیف «اپوزیسیون» در عرصه هنر و سینمای ایران، اقلیتی با صدای بُلند هستند! اقلیتی که بود و نبودشان نه تنها از شور و حرارت رویدادهای فرهنگی و هنری در کشور کم نمیکند؛ بلکه عدم حضورشان میتواند به عنوان یک فرصت تلقی شود.
-
۱۴۰۱-۰۷-۲۷ ۱۲:۱۵
فتنهای که نباید بدون پاسخ باشد!
تمسک حداکثری «مدیران فرهنگی» به شیوه «حرف درمانی»!/ آیا «سازمان سینمایی» و «رسانه ملی» و «ساترا» به وظایف انقلابی خود عمل می کنند؟!
سینماپرس: هشت سال حاکمیت رسمی «ولنگاری» بر فضای مدیریت فرهنگی کشور و در کنار آن حرکت کمشتاب برخی مدیران فرهنگی «دولت سیزدهم» و تمسک حداکثری مدیران «سازمان سینمایی» و «رسانه ملی» و «ساترا» به شیوه «حرف درمانی» از جمله موضوعات مهم و مغفول ماندهای است که اثرات آن را میتوان در وقایع پیرامونی فتنه اخیر مورد مشاهده قرار داد.
-
۱۴۰۱-۰۷-۲۰ ۱۵:۴۷
در آستانه میلاد پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله؛
ترس نظام سلطه از چهل و چهار سال ایستادگی امت رسول الله
سینماپرس: «انقلاب اسلامی ایران» محصول حدود ۱۴۰۰ سال مجاهدت و تلاشهای وسیع و گسترده «اولیای الهی» در مسیر تبیین «اسلام انقلابی» است و از این منظر است که تولد «انقلاب اسلامی» در واقع یک ولادت جدیدی بود برای «اسلام ناب محمدی صلی الله علیه وآله»؛ انقلابی که با پشتوانه قدرتمند و حضور همیشه در صحنه «ملت مسلمان ایران» شکل گرفت و از همان ابتدا به دنبال تاسیس «دولت اسلامی» و به تبع آن ایجاد «کشور اسلامی» بود.
-
۱۴۰۱-۰۷-۱۴ ۱۱:۰۷
سخنی چند در باب «فتنه ژینا» (۳)
شورش «فاحشهها» نخستین برونداد اجتماعی «پروسه اَندَلُسیزاسیون»
سینماپرس: بزرگترین ویژگی فتنه اخیر آن است که سطح تقابل و تعارض خود را به سرعت به اصل «اسلام» و «حاکمیت اسلامی» و «احکام شریعت» کشاند و در یک اشتباه راهبردی «فضای فتنه» را به یک فضای صاف و روشن و بدون غبار مبدل نمود. این اشتباه راهبردی را میتوان بیش از هر چیز محصول «آمایش ناصحیح اجتماعی» و اشتباه محاسباتی سرویسهای امنیتی غرب در پایش جامعه ایران و اعتماد به گزارشهای تهیه شده توسط مشتی مُزدور و پروژهبگیر از فراوانی درصد بیرغبتی جامعه ایران به «اسلام» و «حاکمیت اسلامی» قلمداد نمود.
-
۱۴۰۱-۰۷-۱۰ ۱۳:۲۲
سخنی چند در باب «فتنه ژینا» (۲)
پروسه «اَندَلُسیزاسیون انقلاب اسلامی ایران» و بروز کارکرد سلبریتیها در بسط «فحشاسالاری»
سینماپرس: فتنه اخیر را اگر چه میبایست به عنوان یک «تنش امنیتی» و به عنوان ضرب آهنگی که حکایت از به ثمر نشستن «سیاست اَندَلُسی کردن ایران» دارد، مورد مطالعه جدی قرار گیرد؛ اما باید توجه داشت که این «فتنه» در بردارنده چند فرصت ویژه برای «نظام جمهوری اسلامی» است. فرصتیهایی که یکی از مهمترین آنها در عرصه فرهنگ و هنر ایجاد شده و اکنون این عرصه مهم میتواند با گامهای دقیق و اصولی متولیان امر شاهد یک «انقلاب فرهنگی» گسترده و همه جانبه باشد.
-
۱۴۰۱-۰۷-۰۶ ۱۲:۱۳
سخنی چند در باب «فتنه ژینا» (۱)
نقشآفرینی ویژه «سلبریتیها» در پروسه «اَندَلُسیزاسیون انقلاب اسلامی ایران»
سینماپرس: وقایع ده روز اخیر را میتوان به عنوان نخستین ثمره مختص و محصول مستقیم برداشت شده از «پروسه اَندَلُسیزاسیون» قلمداد نمود. پروسهای که با پیگیری مستمر «سیاست اَندَلُسی کردن ایران» در طول چهل و چهار سال گذشته همراه بوده و امروز به یک استقلال نسبی در سطح محصولدهی خود رسیده و موفق شده تا «نظام جمهوری اسلامی» را با فتنهای جدید مواجه سازد.
-
۱۴۰۱-۰۶-۳۰ ۱۳:۰۳
تمرکز «جریان نفوذ فرهنگی» بر ارایه چهرهای جعلی از «پیامبر خاتم»
سینماپرس: زندگی و شخصیت بینظیر «پیامبر خاتم» برای همهی دوران تاریخ اسلام یک درس و الگوی همیشگی است؛ «لَکُم فی رَسولِ اللهِ اُسوَةٌ حَسَنَةٌ» با این مجاهدت، تعالیم اسلام در تمام تاریخ پراکنده شد. این تعالیم فقط برای مسلمانها نیست؛ همهی بشریت از گسترش تعالیم اسلام سود میبرند. از این جهت شخصیت وجودی ایشان آنچنان مورد حقد و کینه دشمنان و شیاطین جن و انس واقع گردید که سبب شد تا تحریف ابعاد وجودی و شخصیتی ایشان به یکی از وظایف اصلی «جریان نفوذ فرهنگی» درآمده و در همیشه تاریخ تا به امروز به صورت متمرکز مورد پیگیری ویژه واقع شود.
-
۱۴۰۱-۰۶-۲۱ ۱۳:۰۱
چند کلام به مناسبت فرا رسیدن روز ملی سینما
از مرور وضعیت کنونی «سازمان سینمایی» تا آرزو برای موفقیت و عدم وقوع «آبروریزی بزرگ»
سینماپرس: با انتصاب رئیس جدید سازمان سینمایی در ابتدای مهر سال گذشته؛ بسیاری بر این باور بودند که امسال «صنعت سینمای ایران» شاهد «روز سینمای» متفاوتی خواهد بود اما معالاسف اینگونه نشد و اکنون شاهد «۲۱ شهریور» بیرمق و کمجانی هستیم که با وقایع و موضوعات بعضا ناگوار بسیاری همراه گردیده است.
-
۱۴۰۱-۰۶-۰۹ ۱۴:۱۶
با نگاهی به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب؛
چند توصیه برادرانه به متولیان فرهنگ و هنر در راستای توجه به «کارکرد هفته دولت»
سینماپرس: با گذشت یک سال از عُمر «دولت سیزدهم» تقریبا تمامی ارکان اجرایی کشور از آرایش منطبق با سلیقه و رویکرد دولت برخوردار گردیده و در این میان عرصه «فرهنگ و هنر» نیز ظاهرا به چینش قطعی خود رسیده است و در بخشهای مختلف و در حوزههای عمل گوناگون در حال حرکت بر مسیر مدنظر دولت میباشد. مسیری که اگر چه نویدبخش ایجاد تحولاتی بنیادین میباشد؛ اما لازم است تا با بیمها و امیدهایی ویژه نسبت به آینده همراه باشد.
-
۱۴۰۱-۰۶-۰۲ ۱۱:۲۹
لزوم تحول بنیادین در «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان» (۲)
کانونی به مثابه یک وزارتخانه برای کودکان و نوجوانان؛ از سینما و تئاتر تا ادبیات داستانی!
سینماپرس: «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان» به واسطه عضویت فراگیر خود در مجامع مختلف جهانی و بالاخص مجموعههای فرهنگی و هنری وابسته به «سازمان ملل» سالهاست که به یکی از اصلیترین مجاری پیگیری اهداف «جهانیسازی» و تنظیم روابط بین نسلی مختلف منطبق بر آموزههای «نظم نوین جهانی» مبدل گردیده است. از این جهت لازم است تا مدیران آن با اشراف نسبت به این مهم و برخورداری لازم از مشاورت نهادهای متولی «امنیت فرهنگی» در کشور؛ ضمن افزایش حضور موثر در مجامع بینالمللی بر هویت مستقل فرهنگی خود تاکید ورزیده و از جنجالها نترسند.
-
۱۴۰۱-۰۵-۲۶ ۱۴:۴۹
لزوم تحول بنیادین در «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان»/۱
آیا اهمیت و ارزش تخصصیترین نهاد در حوزه کودک و نوجوان درک خواهد شد؟!
سینماپرس: «کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان» مهمترین و قدرتمندترین ساختار فرهنگی-هنری-رسانهای کشور در «گروه سنی کودک و نوجوان» است که با اختیارات قانونی وسیع خود و همچنین با برخورداری از بودجه و امکانات مناسب میتواند نقش تعیینکنندهای را در عرصههای مختلف اجتماعی ایفا نماید.
-
۱۴۰۱-۰۵-۱۹ ۱۴:۰۲
به مناسبت «روز خبرنگار»؛
هفت سوال برادرانه از متولیان «هنر هفتم»/ آیا «سازمان سینمایی» پاسخگو میشود!
سینماپرس: روز ۱۷ مرداد را به عنوان «روز خبرنگار» در تقویم رسمی کشور نامگذاری نمودند، روزی که همه ساله با انبوه پیامهای تبریک روابط عمومیهای سازمانها و نهادهای مختلف و بالاخص مدیران فرهنگی همراه است. پیامهایی که امسال به جهت تقارن این روز با «عاشورای حسینی» از ادبیاتی ویژه برخوردار بود.
-
۱۴۰۱-۰۵-۱۲ ۱۲:۱۳
وظیفه مغفول در تصویرسازی از «باورهای حسینی»
غفلت از تمرکز بر تولید آثار استراتژیک بر محور «عاشورای حسینی»/ خطر گرفتاری متولیان اجرایی در شوآف رسانهای
سینماپرس: متاسفانه «سینمای ایران» به صورت کلی در تمرکز بر «ژانر تاریخی» و به صورت مشخص در تولید آثار فاخر با محوریت «عاشورای حسینی» بسیار عقب افتاده عمل نموده است. عقبافتادگی ویژهای که موجب شده تا تمام «بضاعت فرهنگی و سینمایی نظام جمهوری اسلامی» در طی بیش از چهل و سه سال گذشته به عرضه تعدادی اثر انگشتشمار محدود شود.
-
۱۴۰۱-۰۵-۰۵ ۱۳:۰۰
آیا جریان «نفوذ فرهنگی» مانع عملکرد انقلابی «وزارت ارشاد» می شود؟
کاهلی «سازمان سینمایی» در «دفاع از قوانین» و حضور پُرتعداد آثار بدون مجوز در «ونیز»
سینماپرس: انتشار خبر حضور «غیر قانونی» چند فیلم ایرانی در «هفتاد و نهمین دوره جشنواره جهانی ونیز» اگر چه از جهات مختلفی قابل تامل میباشد؛ اما بیش از هر چیز مدیریت فَشل «سازمان سینمایی» را در اعمال حاکمیت و دفاع از «حقوق فرهنگی مردم» افشا میسازد!
-
۱۴۰۱-۰۴-۲۹ ۱۳:۰۰
از فرصتسوزی و خیانت «دولت حسن روحانی» تا ندانم کاری ادامه دار «شورای عالی فضای مجازی»
نظارت واقعی بر «پلتفرمهای نمایش خانگی» چگونه امکانپذیر خواهد شد؟
سینماپرس: چند روزی است که به بهانه «انتشار نامه رئیس سازمان تنظیم مقررات صوت و تصویر فراگیر خطاب به رئیس سازمان صداوسیما» دوباره فضای درگیری میان فعالان و ذینفعان «شبکه نمایش خانگی» با «صدا و سیما» افزایش پیدا کرده و در این میان مصاحبههای گوناگون و نامههای جورواجور بر تیرگی بیش از پیش این درگیری افزوده است.
-
۱۴۰۱-۰۴-۲۲ ۱۲:۴۶
بیمها و امیدهای «فراخوان» جشنواره چهل و یکم؛
آیا «دبیر جشنواره» میتواند حیثیت «جشنواره ملی و جهانی فجر» را حفظ کند؟!
سینماپرس: انتشار فراخوان «چهلویکمین جشنواره ملی و بینالمللی فیلم فجر» همزمان با «عید سعید قربان» در شرایطی صورت پذیرفت که عوامل مختلفی بر اهمیت برگزاری این دوره از جشنواره افزوده است. عوامل مختلفی که سبب شده تا «جشنواره چهلویکم» را به «جشنوارهای حیثیتی» از برای «دولت سیزدهم» مبدل سازد.
-
۱۴۰۱-۰۴-۱۵ ۱۴:۳۳
در باب وعده «امید بخش» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی
حمایت از تولید «آثار فاخر» ضرورتی انکار ناپذیر در عرصه مدیریت فرهنگی کشور
سینماپرس: عدم شناخت صحیح مدیران فرهنگی از «هنر فاخر» و چگونگی حمایت از تولید «آثار فاخر» در ژانرها و گونههای مختلف سبب شده تا عرصه «فیلم و سریال» در کشور به تسخیر تولیدات کممایه و آنچنان مجعولی درآیند که جُز سیاهی و ترسیم بدبختی و فلاکت چیزی برای به تصویرکشیدن و القای به مخاطبان خود نداشته باشند.
-
۱۴۰۱-۰۴-۰۸ ۱۱:۴۷
آیا پای جریان «نفوذ فرهنگی» در میان است؟
گام عملی «بنیاد سینمایی فارابی» در حیثیتزدایی از «وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت سیزدهم»!
سینماپرس: «بنیاد سینمایی فارابی» مهمترین ساختار تعریف شده در بدنه «سازمان سینمایی» است که میتواند در اجرایی کردن بسیاری از اهداف فرهنگی و سینمایی «نظام جمهوری اسلامی» نقش اصلی و تعیینکنندهای را ایفا نماید. ساختاری که متاسفانه با کمدرایتی به طیفی ناکارآمد واگذار شده است.