بازیگر سریال تلویزیونی «یوسف پیامبر (ع)» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: پرداختن به موضوعات دینی در عرصه هنر بسیار با اهمیت است؛ ما نباید این مسأله را سرسری بگیریم و باید بدانیم و آگاه باشیم که امروزه سینما و تلویزیون ما به تولید چنین آثاری به شدت محتاج هستند؛ این گونه آثار جزو آثار استراتژیک محسوب می شوند و اگر مدیران و متولیان سینمایی و فرهنگی فقط کمی دغدغه داشته باشند تمام تلاش خود را فقط برای تولید این گونه آثار می گذارند.
وی ادامه داد: این وظیفه ما است که در هر رشته هنری اعم از سینما، تجسمی، ادبیات، تئاتر و... با زبان شیوا و جذاب هنر موضوعات دینی، ملی، تاریخی و مذهبی را بیان کنیم البته تمامی این بیانات باید به دور از هرگونه شعارزدگی باشند؛ در واقع هنرمندی که می خواهد این نوع مسائل را بیان کند و به این قبیل موضوعات بپردازد باید از جان و دل اعتقاد و ایمان قلبی راسخ داشته باشد تا اثرش بتواند تأثیرگذاری های لازم را در جامعه داشته باشد.
سلطانیان خاطرنشان کرد: ما نباید به این گونه آثار سردستی نگاه کنیم؛ متأسفانه بعضی از روشنفکرمآبان این گونه آثار را مورد شماتت و تمسخر قرار می دهند در صورتی که همین آمریکا و هالیوود هم مرتباً با تولید فیلم های تاریخی و مذهبی درصدد هستند تا به نفع جوامع و حکومت های شان قدم بردارند. متأسفانه ما امروزه در کشورمان با سست عنصرانی مواجه هستیم که اصول ارزشی و اعتقادی را اصلاً قبول ندارند و به همین دلیل هم به هنرمندان متعهد و دغدغه مندی که زندگی شان را برای تولید این گونه آثار می گذارند مشت و لگد پرتاب می کنند!
بازیگر فیلم سینمایی «کافه ترانزیت» سپس با بیان اینکه آثار هنرمندانی مانند زنده یاد سلحشور در اغلب کشورهای دنیا دیده شده و بارها پخش شده است اظهار داشت: ما به این گونه آثار به شدت محتاج هستیم؛ ما نیاز به هنرمندانی داریم که مانند زنده یاد سلحشور معتقد واقعی به اسلام و انقلاب باشند و برای گذران زندگی و به صورت باری به هر جهت در عرصه فرهنگ و هنر حضور نداشته باشند و تلاش کنند تا جامعه بشری را به سمت انسانیت هدایت کنند.
این هنرمند پیشکسوت متذکر شد: خوشبختانه در کشور ما بسیاری از هنرمندان دغدغه مند وجود دارند که تجربه نشان داده تمایل دارند برای ترویج اهداف و آرمان های اسلام و نظام اسلامی تلاش های جدی کنند؛ ما امروزه نیازمند آن هستیم تا از این قبیل هنرمندان حمایت ویژه و جدی صورت بگیرد و به جای تولید انبوه فیلم های غرب زده، روشنفکرمآبانه، سیاه و تلخ، آثاری را در سینمای جمهوری اسلامی ایران شاهد باشیم که به درد دنیا و آخرت مان می خورند و می توانند تأثیر بسزایی در آگاه بخشی عمومی داشته باشند.
وی در پایان این گفتگو افزود: ما باید از کجراهه و بیراهه ای که امروزه در آن هستیم خود را نجات دهیم و با توجه ویژه به موضوعات دینی و ارزشی فرهنگ و هنر کشورمان را رشد و توسعه و اعتلا بخشیم و در جهان حرف های جدی برای گفتن داشته باشیم نه اینکه روز به روز با ساخت فیلم های نازل و مبتذل و حقیر خودمان را بیشتر در دام بلا فرو ببریم.
ارسال نظر