به گزارش سینماپرس، شبکه نمایش خانگی از اوایل دهه ۹۰پررونق شده است. البته این رونق ریشه در کیفیت فیلمها ندارد. اگر مخاطب سریالهای شبکه خانگی باشید متوجه تمایز آنها از دیگر سریالها میشوید.
استفاده از تصاویر غیرواقعی و اغراق آمیز جامعه ایرانی از ویژگیهای آن است. حالا سوال اینجاست که چرا سریالهای نمایش خانگی مخاطب پیدا کرده است که اینجا پای بازیگران مشهور به میان میآید. البته در کنار این سلبریتیها فضای حاکم در سریالها هم جلب توجه میکند.
زندگی سریالها بیشتر شبیه جایی خارج از ایران و سریالهای ترکیهای شده است. سریالهای شبکه خانگی حاوی تصاویری از زندگیهای پر از تجملات و ریخت و پاشهای فراوان است. زندگی در خانههای آنچنانی، استفاده از ماشینهای لوکس، لباسهای آنچنانی و وسایل زینتی پرزرق و برق، اجزای اصلی سریالهایی است تا به هر ترفندی فروش بروند.
به جای اینکه کیفیت داستان فیلمها و تکنیکهای فیلمسازی در کشور تقویت شود، تهیه کنندگان و کارگردانان از ترفندهای ظاهری و سطحی برای جذب مخاطب بیشتر استفاده میکنند. البته تجملات تنها مشکل این سریالها نیست. آزاد سازی روابط دختر و پسر، ازدواجهای نامتعارف جوانان با افراد میان سال و پیر، خانوادههایی که اعضای آن از هم دور هستند و در روند داستان از یکدیگر جدا میشوند، همه در سریالهای شبکه خانگی دیده میشود.
تعداد سریالهای شبکه خانگی روز به روز افزایش پیدا میکند، اما کیفیت این سریالها رو به تنزل است. شاید این روزها چرخه اقتصادی شبکه خانگی خوب باشد، اما در آینده این ترفندها هم دیگر برای جذب مخاطب جواب نمیدهد. البته جالب است بدانید نشانههای این ادعا همین الان قابل مشاهده است. چراکه بسیاری از مردم با تماشای جدیدترین سریال نمایش خانگی اعتراض خود را در شبکههای اجتماعی اعلام کرده اند.
*خبرنگاران جوان
ارسال نظر