کارگردان سریال های تلویزیونی «روزی روزگاری» و «تفنگ سرپر» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: متأسفانه مدیران رسانه ملی مدت ها است دست روی دست گذاشته اند و هیچ تدبیر چشمگیر و اساسی برای برون رفت از این اوضاع و شرایط نابسامان را ندارند.
وی ادامه داد: در حالی که رقبای رسانه ملی در شبکه های ماهواره ای فارسی زبان با ساختن برنامه های جذاب برای مردم و نشانه گرفتن غرایز جوانان روز به روز در حال افزایش میزان مخاطب هستند و به صورت حساب شده و با برنامه ریزی قبلی درصدد آن هستند تا به اخلاق، فرهنگ و زبان و ملیت ما لطمه بزنند، ما تنها شاهد تماشای این اتفاقات تلخ و دردآور هستیم و هیچ کاری برای برون رفت از این اوضاع و احوال بغرنج انجام نمی دهیم.
این سینماگر خاطرنشان کرد: بسیاری از کارشناسان، متخصصان و صاحب نظران با همراهی و همدلی هنرمندان متعهد بارها در خصوص رشد قارچ گونه شبکه های ماهواره ای فارسی زبان هشدار داده اند اما افسوس که گوش ناشنوای مدیران این دردها و سخنان را نشنیده است و شاید به همین علت است که از شبکه هایی که در حد یک وب سایت خانگی امکانات و ابزار در اختیار دارند تقلید می کنند و از روی برنامه های مشمئزکننده آن ها کپی برداری های نازل انجام داده و کام مردم را تلخ می کنند.
احمدجو سپس با بیان اینکه تنها راه چاره برای بازگشت سیل مخاطبان به سمت تماشای برنامه های رسانه ملی توجه به کیفیت است اظهار داشت: درست است که به دست آوردن کیفیت سخت است اما جذب مخاطب تنها با خلاقیت، صرف زمان مناسب و توجه به اندیشه و خرد به دست می آید. ما باید قبل از هرچیز آنچه تنگنای کارها است و به کیفیت لطمه می زند را حل کنیم تا بتوانیم به مخاطب انبوه برسیم.
کارگردان فیلم سینمایی «شاخه های بید» در همین راستا متذکر شد: در حال حاضر برای برخی فیلمسازان و تهیه کنندگان تلویزیون جمع و جور کردن و به سرانجام رساندن یک سریال یا برنامه درست شبیه به مسابقه شده! بارها شنیده ایم که می گویند فلانی فلان کار را ۳ ماهه جمع کرد در صورتی که باید حداقل ۶ ماه وقت صرف آن می شد. آقایان این اتفاقات هنر نیست! شما باید بررسی کنید و ببینید آن تهیه کننده و یا کارگردان از چه چیزی کاسته تا ۳ ماهه کارش را تمام کرده!
وی افزود: بزن دررویی کار کردن در تلویزیون نباید تبدیل به یک اصل و ارزش شود؛ باید نیروی انسانی و سرمایه و ابزار و امکانات باشد. مدت زمان باشد. بی شک اگر به این مسائل دقت شود ما هنرمندان با ذوق و خلاقی داریم که می توانند به مراتب کارهای بهتر از آنچه امروزه در تلویزیون شاهدش هستیم ارائه دهند.
احمدجو در خاتمه اظهاراتش تأکید کرد: سپردن کار به کاردان بسیار مهم است. ما باید جوانان را راه بیندازیم و نسل های جوان تر باید جای نسل های قبل را پر کنند. افراط و تفریط در این قضایا به شدت آسیب رسان است. باید کسانی که بیکار هستند به کار دعوت شوند. جوانان باید به میدان بیایند و تنها با توسل به همین مسائل است که می توانیم امید به بهبود شرایط اسفبار کنونی داشته باشیم.
نظرات