به گزارش سینماپرس، نشست خبری تشریح فعالیتهای سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در ایام شیوع ویروس کرونا و اعلان ویژهبرنامههای فرهنگی هنری فصل تابستان پیش از ظهر امروز دوشنبه ۲ تیرماه با حضور حجت الاسلام و المسلمین میثم امرودی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و معاونان این سازمان در پردیس سینمایی گالری ملت برگزار شد.
پس از ارائه گزارشی از عملکرد سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در سال ۹۸ و ماه های نخست امسال، حجت الاسلام و المسلمین امرودی به تشریح فعالیت ها پرداخت.
وی گفت: پردیس ملت تنها پردیسی است که تمام آن سینمایی است، از دیروز که مجوز بازگشایی سینماها صادر شده، فقط پردیس ملت و پردیس کورش اکران فیلمها را آغاز کرده اند؛ اکران فیلم ها هم طوری طراحی شده که نیم ساعت بین هر سانس فاصله داریم تا ضدعفونی ها انجام شود.
حجت الاسلام و المسلمین امرودی افزود: مردم در این روزها کمی خسته هستند بنابراین باید اوقات فراغت آنها با برنامه های موثر پر شود از این رو در مجموعه هایی که پایین تر از ۴۰ صندلی داریم مسائلی را تعبیه کردیم که خانواده ها بتوانند بیایند و به صورت خانوادگی فیلم ببینند. روز چهارشنبه هم دو حلقه از فیلمهای سینمایی ما که در فجر مقام آورده بودند اکران می شوند.
رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران اظهار کرد: با شیوع کرونا ما چند سازمان شدیم. سازمان اول حقیقی است، یعنی تمامی کلاسها می توانند در فرهنگسراها کار خود را آغاز کنند و از اول تیر ثبت نام ها آغاز شده است. همانطور که می دانید از اول اسفند مجموعه ما تعطیل شد و این موضوع ضرر انباشته ای به سازمان فرهنگی هنری وارد کرد.
درخواست حجت الاسلام امرودی از مردم برای کمک به فرهنگسرای جهادی
وی ادامه داد: امروز جامعه ما به امید نیاز دارد همه باید دست به دست هم دهیم تا این دوران بسیار بحرانی و بدی که اتفاق افتاد را پشت سر بگذاریم. ما از ابتدای کرونا همکاری های لازم را برای کمک به قشر آسیب دیده به کار گرفتیم. نتیجه این شد که الان ۲۰۰۰ چرخ خیاطی لباس و ماسک می دوزند. این فعالیت ها زیرمجموعه فرهنگسرای جهادی است و از واجدان شرایط درخواست داریم که به فرهنگسرای جهادی سازمان کمک کنند.
حجت الاسلام و المسلمین امرودی ادامه داد: در حال حاضر یک فرهنگسرای جدید هم در سازمان به نام فرهنگسرای مجازی راه افتاده است. یعنی از اول تیرماه ثبت نام کلاسهای آن آغاز شده و قرار است کلاس ها به صورت مجازی برگزار شود.
وی افزود: برای این فرهنگسرا تفاهم نامه هایی با استانها منعقد کردیم که اگر یک استان بهترین اساتید را دارد بتوان از ظرفیت آنان در این کلاسها استفاده کرد. همچنین دومین نکته فراکشوری است، یعنی در همه جای دنیا ایرانی ها زندگی می کنند و می خواهند ایرانی بمانند، بنابراین پیش بینی ها انجام شده تا آنها هم از خدمات فرهنگسرای مجازی استفاده کنند.
حجت الاسلام و المسلمین امرودی در ادامه به شورای اندیشه ورزهای سازمان فرهنگی هنری اشاره کرد و گفت: در هر حوزه شوراهای اندیشه ورز متشکل از بهترین و متخصص ترین افراد دور هم جمع شده و سیاست ها و برنامه ها را تدوین می کنند که شورای اندیشه ورز خانواده یکی از آنهاست. بر همین اساس با تقسیم کار در سطح تهران شبکه سازی و انجام کارهای تلفیقی را آغاز کرده ایم. تهران می تواند بر همه کشور موثر باشد و ما هم ارتباطمان را با شورای استانها برقرار کرده ایم.
وی ادامه داد: تنوع تغییرات بالا رفته و مقاومت در مقابل آن کم شده است. در حالی که هیچ کس از سازمان جدا نخواهد شد، اما همه زیر مجموعه های خود را مورد بازنگری قرار خواهیم داد و سیاستهای کلان ما نوشته شده و به تصویب هم رسیده است.
انتخاب عنوان «شهر آموخت» بخش آموزش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران
حجتالاسلام امرودی اعلام کرد: عنوان جدید «شهر آموخت» برای بخش آموزش سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران انتخاب شده است.
وی سپس به برخی از برنامه های در نظر گرفته شده برای تابستان اشاره کرد و گفت: دهکده نوجوان پلاس، جشنواره ۶و ۷، تهران گشت، جشنواره های شادی که در پارک ها برگزار خواهد شد. کتابستان و کتابگرد هدهد، مجموعه مطالب آموزشی در مورد کتابخوانی کودک و نوجوان، پاتوق کتاب، دوره مجازی کتابخوانی، جام کتابخوانی کودک و نوجوان و باشگاه های کتابخوانی، مسابقه کتابخوانی مجازی مناسبتی، کنابخوان کوچک و... و. پویش مردمی کتابخوانی، پیشنهاد کتابهای کار آفرینی به مناسبت سال جهش تولید از جمله فعالیت های در نظر گرفته شده برای تابستان است.
حاتمی کیا مشغول بررسی زوایای مختلف زندگی سردار سلیمانی است
در ادامه رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: تا کنون در مورد تولید فیلم سینمایی حاج قاسم سلیمانی با دو کارگردان صحبت شده است و دست کم در چهار جلسه حضور داشته ام و تا جایی که اطلاع دارم ابراهیم حاتمی کیا مشغول بررسی زوایای مختلف زندگی سردار سلیمانی است چرا که از ابعاد مختلف می توان به این سردار شهید پرداخت. ما هم نگاه خودمان را داریم اما فعلا اجازه بدهید که در مورد زاویه دید خودمان صحبت نکنیم. مهم این است که حاج قاسم را به یک جا و یک فیلم محدود نکنیم.
وی افزود: در سند راهبردی چهار بخش تولید، توزیع تبلیغ و مصرف داریم در ابتدا با تولید شروع کردیم و به مدت یک ماه است که به مصرف ورود کرده ایم.
حجت الاسلام امرودی در پاسخ به سوالی در مورد نحوه همکاری افراد صاحب ایده با سازمان گفت: آموزه های قرآنی به ما می گوید که برای کار فرهنگی جا و نیرو نیاز است و الزاما وجود پول کارگشا نیست. اولویت اول ما در سازمان، تامین هزینه های جاری مانند حقوق پرسنل و هزینه های نگهداری اماکن است و اگر همه بودجه درنظر گرفته شده را به ما بدهند تنها برای پنج ماه جوابگوی این هزینه هاست و ما باید با امکاناتی که داریم کسب درآمد و فعالیت کنیم.
وی ادامه داد: حمایت تنها مالی نیست و امکانات و فضاهای ما هم جزو حمایت های ما محسوب می شود. بنابراین اگر افراد علاقه مند ایده هایی بیاورند که از این امکانات بهره ببرند و کار فرهنگی کنند و حتی از دل آن بهره مالی هم ببرند استقبال می کنیم. بزرگی می گفت هدایت و ضلالت یک راه دارند و ما باید به اقتصاد فرهنگ و هنر توجه کنیم.
حجت الاسلام امرودی گفت: به شدت معتقدیم در حوزه کتاب و بافت فرسوده و کمک به هنرمندان باید از سوی دولت هزینه شود اما چنین نقدینگی از سوی شهرداری و دولت به ما داده نشده و بنابراین توقع چنین حمایتی هم از ما نباید داشته باشند.
ارسال نظر