به گزارش خبرنگار سینماپرس در دومین روز برگزاری جشنواره فجر سی و نهم محل اصلی استقرار اهالی رسانه در برج میلاد متأثر از انتقادات و حواشی روز اول این رویداد سینمایی در خصوص نقض شدید پروتکل های بهداشتی بود به نحوی که دست اندرکاران برگزاری جشنواره از ساعات ابتدایی روز سعی داشتند تا با خلوت تر کردن جایگاه عکاسان تلاش خود را برای رعایت پروتکل های بهداشتی انجام دهند.
در ساعات ابتدایی روز برخی نقاط برج میلاد ضدعفونی شد که البته چندین دوربین شخصی که وسایل ضدعفونی را همراه داشت همراهی و تصاویر را ضبط می کردند که البته جز همین یک بار که گویا برای استفاده تبلیغاتی چنین کاری صورت گرفته بود تا ساعات پایانی شب دیگر این افراد همراه با وسایل ضدعفونی در محل های عمومی برگزاری جشنواره رویت نشدند.
علیرضا زالی رئیس ستاد مقابله با کرونا استان تهران عصر دوشنبه در جلسه بررسی عملکرد طرح شهید سلیمانی در استان تهران در خصوص برگزاری جشنواره فجر نیز گفت: مقرر بود این جشنواره با یک سوم ظرفیت برگزار شود، اما متاسفانه روز گذشته شاهد عدم رعایت پروتکل ها در حواشی این جشنواره بودیم!
همچنین معاون وزارت بهداشت از احتمال تعطیلی جشنواره فیلم فجر در صورت عدم رعایت مقررات بهداشتی مربوط به کرونا خبر داد. علیرضا رئیسی گفت که اگر مشاهده شود در جشنواره فجر مقررات بهداشتی رعایت نشدهاند از برگزاری جشنواره در هر مرحلهای که باشد، جلوگیری میشود.
وی در ادامه افزود که علیرغم تعهداتی که درباره برگزاری جشنواره فجر داده شده بود اما شاهد نقض مقررات بودیم که بسیار نگرانکننده است. به گفته او، با تغییراتی که در الگوی آمار کرونا در تهران رخ داده است، موج جدیدی از نگرانی رقم زده شده است و گفت که وضعیت آبی شهرها نباید منجر به عادیانگاری شود و همچنان مقررات باید اجرا شوند.
این گفته معاون بهداشت وزارت بهداشت در پی انتشار ویدیو و عکسهایی صورت گرفت که طی دو روز گذشته از نحوه برگزاری مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم فجر در فضای مجازی پخش شدهاست. بسیاری از کاربران شبکههای شبکههای اجتماعی نسبت به عدم رعایت مقررات بهداشتی کرونا از سوی هنرمندان و ستاره های سینما و تلویزیون واکنش نشان دادند.
این اتفاقات در حالی است که بسیاری از رسانه های حق گو و عدالت خواه بارها از ماه ها قبل نسبت به برگزاری جشنواره فیلم فجر به صورت فیزیکی هشدارهای جدی داده و خواهان لغو برگزاری جشنواره فیلم فجر در بحران کرونا شده بودند.
محمدرضا لطفی کارگردان و منتقد سینما در این خصوص نوشت: نه به برگزار شدن جشنواره فجر کاری دارم نه به رعایت شدن یا نشدن پروتکل ها؛ به نظرم وحشتناک تر از کرونا ۲ چیز بود. یکی انتقاد بعضی ها به حضور رسانه های منتقد جشنواره (ببخشید طبق کدام آیین نامه و بندی ذکر شده که تنها رسانه های موافق و در خدمت حضور دارند؟) و دوم خطاب قرار دادن نقد کننده ها توسط مدیران جشنواره با واژه های سخیفی همچون منفعت طلب و دروغ پراکن؛ ظاهرا در این دوره از جشنواره چیزی که کمترین اهمیت را دارد نفس خود سینما و فیلم ها است.
از سوی دیگر علاوه بر تمامی اتفاقات در کاخ جشنواره، اخبار رسیده از پردیس سینمایی ملت به عنوان مرکز دوم حضور اهالی رسانه نیز چندان جالب نیست! بنابر اطلاعات رسیده به سینماپرس که توسط برخی اهالی رسانه و منتقدان گزارش شده است فضای پردیس سینمایی ملت به شدت سرد است. پله برقی ها در برخی ساعات روز کار نمی کنند و حتی مایع دستشویی در برخی دستشویی ها وجود ندارد.
ارسال نظر