کارگردان فیلم های سینمایی «محرمانه تهران» و «نفوذی» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس افزود: مبحث مهم نظارت طی بیش از ۴۰ سال گذشته در دولت ها و معاونت های سینمایی مختلف همواره دارای فراز و نشیب بسیاری بوده است. اندک زمان هایی بوده که با نظارت دقیق و جدی سینما به سمت پیشرفت و تعالی حرکت کرده و در اغلب مواقع نیز فقدان نظارت جامع و کافی سینما را به سمت ابتذال سوق داده است.
وی ادامه داد: اگر ما امروزه به تعبیر رهبر معظم انقلاب اسلامی دچار ولنگاری فرهنگی در حوزه های مختلف هنری از جمله سینما شده ایم به دلیل فقدان نظارت جامع و کافی است از این رو تمامی مدیران و مسئولان نهادهای فرهنگی و هنری ملزم و موظف هستند با نظارت موشکافانه و دقیق مانع از پیشرفت ولنگاری فرهنگی در کشور شوند.
فیوضی خاطرنشان کرد: نهادهای نظارتی اگر قرار باشد نظارت را درست و اصولی انجام دهند باید از مرحله طرح و فیلمنامه که اساس و پایه تولید است وارد میدان شده و با نگاه استراتژیک هدایت درست و اصولی داشته باشند.
این سینماگر تأکید کرد: هدایت گری نهادهای نظارتی بسیار مهم است چرا که اگر فیلمساز و عوامل تولید یک اثر سینمایی از ابتدا درست هدایت نشوند از آنجا که ذهن شان نسبت به مسائل سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و... معلول و ضعیف است اثرشان به انحراف کشیده می شود.
وی در بخش دیگری از این گفتگو با انتقاد از آنچه به اسم سینمای مستقل در کشور شناخته می شود تصریح کرد: آنچه به اسم سینمای مستقل شناخته می شود سینمای سفارتی و وابسته به بیگانگان است! برخی فیلمسازان در بعضی اوقات روی موضوعاتی کار می کنند که هدایت شده بیگانگان است. آن ها از غرب و سفارتخانه های خاص هدایت می شوند و حتی پول تولید اثرشان هم بیگانگان تأمین می کنند اما اسم سینمای شان را سینمای مستقل گذاشته اند در صورتی که سینمای شان رسماً وابسته و برده غربی ها است!
فیوضی در پایان این گفتگو افزود: بنده امیدوارم مدیران سینمایی دولت سیزدهم با درایت و هوشمندی و نظارت جامع و دقیق کاری کنند که ما بتوانیم زین پس شاهد تولید آثاری پیرو منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی و اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران باشیم.
ارسال نظر