شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۵

علیرضا سبط احمدی:

تهیه‌کنندگانی داریم که چند کار روی آنتن و چند کار در دست تولید دارند/چرا منابع مالی «صدا و سیما» به درستی تقسیم نمی‌شود؟

علیرضا سبط احمدی

سینماپرس: تهیه کننده سریال‌ همسایه‌ها، گفت: متاسفانه تعدادی از نیروهای خوب و کارآزموده سازمان ما به خاطر کج سلیقگی برخی مدیران سابق منزوی شده اند. اولین انتظار من از معاون جدید سیما این است که از تمامی ظرفیت‌های داخل و خارج سازمان استفاده کند.

به گزارش سینماپرس، علیرضا سبط احمدی، تهیه‌کننده پیشکسوت سینما و تلویزیون در گفت و گو با ایرنا مشکل اساسی کشور را تقسیم نادرست منابع اصلی بین مردم دانست و تاکید کرد: در سازمان صداوسیما همین موضوع حاکم است. تهیه کننده و مدیرانی که ارتباطات دارند شرایط‌شان بهتر است. نرخ برآورد آنها با نرخ تهیه کنندگان مستقل زمین تا آسمان فرق دارد. چرا باید این طور باشد؟ چرا این منابع مالی سازمان به درستی و بر اساس پروژه‌ها تقسیم نمی‌شود؟

بازگرداندن نیروهای منزوی‌شده و مخاطبان از دست رفته

وی افزود: یک نفر برای تامین منابع پروژه‌اش مشکل دارد و یکی این قدر پول دارد که نمی‌داند چه کار کند. ما این موضوعات را لمس می‌کنیم و دلسرد می‌شویم. این دلسردی باعث می‌شود که بر کیفیت کارمان اثر منفی می‌گذارد. ما تهیه‌کنندگانی داریم که چند کار روی آنتن و چند کار در دست تولید دارند. از آن طرف برخی از تهیه‌کنندگان چند سال کار نکرده‌اند.

معاون سیما به ارتباطات عمو و دایی هنرمندان کاری نداشته باشد

سبط احمدی با اشاره به تغییرات صورت گرفته در معاونت سیما اظهار داشت: معاون سیما نباید به ارتباطات عمو و دایی هنرمندان کاری داشته باشد و باید بر اساس ظرفیت و توانایی و تقسیم عدالت کار کند. بهترین پروژه‌های تلویزیونی وقتی ساخته شده‌اند که به تهیه کنندگان اعتماد کرده‌اند. همه تهیه‌کنندگان که در سازمان کار می‌کنند افراد بعد از انقلاب هستند و هیچ مشکلی ندارند. اگر به آنها اختیار بدهیم می‌توانیم از آنها مسئولیت بخواهیم. ولی وقتی ۲ هزار شورا و ناظر دخالت می‌کنند، کارهای بی‌ارزش تولید می‌شود و مردم با تلویزیون قهر می‌کنند.

خوب کار نکنیم مردم شبکه را عوض می‌کنند

تهیه کننده فیلم های سینمایی نغمه و زمانی برای دوست داشتن با تاکید بر این که ارتباط بین مردم و سازمان صداوسیما باید دوباره تقویت شود بیان کرد: رئیس سازمان صداوسیما گفت که مخاطب ما ریزش داشته و مردم با ما قهر کرده اند. هر سال سریال‌ های ماه رمضان بالای ۵۰ درصد مخاطب داشته اند. الان سریالی که چند فصلش پخش شده به ۲۵ درصد مخاطب رسیده است. من ۳۵ سال است که دارم در سینما و صداوسیما کار فرهنگی می‌کنم. مردم یک دستگاه کنترل از راه دور گرفته‌اند و اگر من و دیگران و معاون سیما خوب کار نکنیم بلافاصله شبکه را عوض می‌کنند. باید بحث فرهنگی‌مان را از دهان اژدها بیرون بکشیم که کار سختی است. وقتی یک سریال خوب پخش می‌شود ارتباط مردم با ماهواره کمرنگ می‌شود. چون مردم دوست دارند کارهای فرهنگی کشور خودشان را ببینند.

وی با بیان این که سازمان صداوسیما و بخش فرهنگی کشور ما در سیاست‌های کلی و اجرایی‌اش در سطح ملی و بین المللی نیاز به یک تفکر و روح جدید دارد توضیح داد: مقام معظم رهبری بحث تهاجم فرهنگی را گوشزد کرده‌اند و معمولا گفته‌اند که از وضع فرهنگی کشور راضی نیستم. خیلی از مسائل کشور نیاز به بسترسازی فرهنگی دارد. با مدیران شجاع و آشنا به علم روز دنیا این مساله می‌تواند پیاده شود. در کشورمان نیاز به یک شجاعت فرهنگی داریم. بحث چابک سازی از زمان آقای سرافراز مطرح شد. بعد از ۵ سال دوباره آقای جبلی همین بحث را مطرح کردند. اگر بتوانیم فاصله بین نظام و مردم را از طریق صداوسیما به حداقل برسانیم، بزرگترین خدمت را به دو طرف کرده‌ایم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.