یکشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۷

اتفاقی جالب در فرایند برگزاری «سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران»؛

انتشار آثار راه‌یافته به «بخش تجربی» جشنواره «فیلم کوتاه تهران» همزمان با معرفی هیات انتخاب!

سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران

سینماپرس: سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در اتفاقی قابل تامل بلافاصله پس از معرفی هیات انتخاب بخش تجربی این جشنواره فهرستی از ۱۳ فیلم منتخب راه یافته به این بخش را منتشر نمود.

به گزارش سینماپرس، عناوین ۱۳ فیلم تجربی راه‌یافته به این رویداد به شرح زیر و به ترتیب حروف الفبا اعلام شد:
«۲۱۳۲ نفر میبینند» به کارگردانی کمیل سهیلی و تهیه‌کنندگی امیراطهر سهیلی و مسعود سهیلی از مشهد
«اتاق آقای ون» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی احسان میرزایی از قزوین
«از خنده مغزم پوکید» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی علی آسترکی از تهران
«بِکرزایی» به کارگردانی آریوبرزن مومن و تهیه‌کنندگی رضا سرپرست ‌سادات از تهران
«پرواز» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی سمیرا قمبریان از تربیت حیدریه
«دال و مدلول» به کارگردانی امین بزرگ‌زاد و محمد پوستین‌دوز و تهیه‌کنندگی انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر اصفهان، امین بزرگ‌زاد و محمد پوستین‌دوز از اصفهان
«زمستان خاطرات» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی علی آریافرد از شیراز
«صبحانه» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی مرتضی فرهادنیا از تهران
«گیلگمش» به کارگردانی حسین مرادی‌زاده و تهیه‌کنندگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان از تهران
«لابیرنت» به کارگردانی حسن وحدانی و تهیه‌کنندگی انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر تبریز و حسن وحدانی از تبریز
«نشو و نما» به کارگردانی پویان رنجبر و تهیه‌کنندگی مارال اشگواری از تهران
«نوستوس آلگیا» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شیروان از تهران
«وقتی ال. آر گریست» به کارگردانی و تهیه‌کنندگی احمد خوش‌نیت از تهران

جالب آن است که این فهرست سیزده فیلم در شرایطی انتخاب شدند که دقایقی قبل از آن اعضای هیات انتخاب و داوری فیلم‌های تجربی این رویداد به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر معرفی شدند:

*مسعود مددی
مسعود مددی متولد ۱۳۴۲ در بندرماهشهر و دارای مدرک کارشناسی کارگردانی سینما و کارشناسی ارشد ادبیات نمایشی از دانشکده سینماتئاتر دانشگاه هنر تهران است. او نویسنده و کارگردان، مدرس سینما در دانشگاه هنر و سوره و عضو کانون مدرسان خانه سینماست و فعالیت فیلمسازی را از سال ۱۳۶۶ در سینمای جوان اهواز با فیلم کوتاه «روی آسفالت داغ» آغاز کرده است. ساخت چندین فیلم کوتاه داستانی و مستند، نویسندگی و کارگردانی فیلم بلند داستانی «فراموشی»، «گیتا»، عضویت در دپارتمان فیلمسازی معاونت آموزشی انجمن سینمای جوانان ایران و شورای عالی تولید انجمن سینمای جوانان ایران و... از دیگر سوابق حرفه‌ای این هنرمند است.


*سعید نجاتی
سعید نجاتی متولد ۱۳۶۰ در اراک و دارای مدرک کارشناسی تدوین و کارشناسی‌ارشد سینما از دانشگاه سوره تهران است. وی تدوین‌گر، تهیه‌کننده و کارگردان و دانش آموخته دوره یکساله انجمن سینمای جوانان ایران-دفتر قم است. ساخت ۱۶ فیلم کوتاه داستانی و تجربی، حضور در بیش از ۲۵۰ فستیوال ملی و جهانی، دریافت ۱۶۰ جایزه ازجمله سیمرغ بلورین فجر سی‌وهشتم برای فیلم کوتاه «دآبُر»، تدریس در دانشگاه‌های سوره، فرهنگ و هنر و انجمن سینمای جوانان ایران، برگزاری ۳۲ کارگاه‌ سینمایی ملی و بین‌المللی، دبیر، مشاور و مدیر هنری جشنواره‌های ملی رضوی، سایه، اروند و المپیاد فیلم‌سازی نوجوانان، عضو انجمن فیلم کوتاه ایران و عضویت در هیات‌های انتخاب و داوری بیش از ۵۰ جشنواره ملی، منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله جشنواره فیلم ازمیر، کازان، داکا، تهران و... از سوابق حرفه‌ای این هنرمند است.


*تی‌یام یابنده
تی‌یام یابنده متولد ۱۳۶۳ در شیراز و کارشناس‌ارشد رشته سینما از دانشگاه هنر است. وی کارشناس‌ارشد سینما با گرایش کارگردانی از دانشگاه هنر تهران است. نویسندگی و کارگردانی فیلم‌های کوتاه داستانی، تجربی و مستند اجتماعی و صدابرداری فیلم‌های کوتاه و نیمه‌بلند از عناوین حرفه‌ای اوست. یابنده ساخت فیلم‌های «۳-D»، «سینما و یک عالمه کوری»، «اعتراف»، «سرنگ»، مستند بیوگرافی «محمد تاجران سفیر صلح ایرانی»، «رنگان ۹۹»، « Cymatic»، «Lazarus»، «سوپ»، «زونامی» و... را در کارنامه کاری خود دارد. او تاکنون جوایزی نظیر بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی هالیوود آیلند لس‌آنجلس، بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی آسیای جنوبی، بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی کلکته-هند، بهترین فیلم هنری از جشنواره بین‌المللی رد درت آمریکا و بهترین فیلم و فیلمبرداری از جشنواره بین‌المللی آیشین آن فیلم آمریکا و...، نامزدی جوایز بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی کمرا ایمیج لهستان، جایزه بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی بودیناله–آلمان و بهترین فیلم از جشنواره بین‌المللی تیک تو فیلم نیویورک و عناوین متعدد دیگری را دریافت کرده و پیش از این عضو هیات‌های انتخاب یا داوری جشنواره فیلم کوتاه تهران، جوایز آکادمی ایسفا، جشنواره منطقه‌ای، جشنواره‌های نهال و سایه، عضو شورای آموزش انجمن سینمای جوانان ایران(نماینده ایسفا در بخش آموزش)، مدرس انجمن سینمای جوانان ایران و... بوده است.

سی‌ونهمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران به دبیری مهدی آذرپندار ۲۷ مهر تا ۲ آبان ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.