تهیه کننده مستند سینمایی «کربلا جغرافیای یک تاریخ» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: ترویج دین، اخلاق مداری و جوانمردی نیاز امروز جامعه ما است اما چون این جنس کارها مخاطب محدودتری دارند نهادها و ارگان ها باید حمایت ویژه تری از این آثار داشته باشند در واقع نهادهای فرهنگی و هنری باید حمایت ویژه از تولیدات دینی داشته باشند و فیلمسازان را تشویق به تولید در این موضوعات کنند.
وی ادامه داد: امروز شاهد آن هستیم که در سینما کارهای طنز حرف اول و آخر را در جذب مخاطب می زنند؛ البته متأسفانه سطح کارهای طنز گاهی اوقات اصلاً متناسب با فضای فرهنگی کشورمان نیست و این اتفاق هم نیازمند بازنگری ویژه و اساسی توسط سیاست گذاران سینمایی است.
مفید تأکید کرد: بنده معتقدم در تولید فیلم ها و سریال های دینی و مذهبی ما باید به صورت زیر پوستی و غیر مستقیم به موضوعات و مسائل اعتقادی بپردازیم. شاید دلیل اینکه این قبیل تولیدات کم شده است به فیلمنامه نویسان ما نیز باز گردد. یعنی هم مدیریت کلان فرهنگی و هم فیلمنامه نویسان باید یک بازنگری جدی در این موضوع داشته باشند. مدیریت کلان باید نگاه حمایتی خود را افزایش دهد و فیلمنامه نویس نیز باید فیلمنامه های قوی و باب سلیقه و ذائقه مردم را آماده کند.
این سینماگر خاطرنشان کرد: باید شورای کارشناسی و تخصصی به وجود آید و ما فیلم دینی را تعریف کنیم. باید ببینیم آیا وقتی یک روایت تاریخی را مطرح می کنیم که در ارتباط با موضوعات دینی است به یک فیلم دینی می گوییم یا وقتی در جهت اهداف اخلاقی و دینی ما است و ممکن است دین در آن به اصطلاح «رو» نباشد به آن فیلم دینی می گوییم.
تهیه کننده فیلم سینمایی «بام بالا» افزود: الآن در سینمای ما وقتی بحث روایت تاریخی پیش می آید آن را فیلم دینی می دانند. ما یکی دو نمونه داشتیم که آثاری این چنینی تولید شده و موفق هم بوده اما متأسفانه به سال ها قبل باز می گردد و نیازمند آن هستیم تا به شکل ویژه تری به این موضوعات بسیار مهم پرداخته شود.
ارسال نظر