این هنرمند جوان در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: فضای این نمایش درست در بحبوحه روزهای پایانی رژیم شاه می گذرد. «حنوط» گریزی به انقلاب سال ۱۳۵۷ می زند و ما در این اثر شخصیتی را به اسم علی فاطمی شاهد هستیم که مسافرکشی می کند. او در خیابان های شلوغ آدم هایی را سوار ماشین خود می کند که هر یک از این آدم ها درامی را خلق می کنند.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا رویکرد این نمایش سیاسی است گفت: خیر صرفاً سیاسی نیست. آنچه برای من حائز اهمیت است اینکه همه مخاطبان از هر قشری و با هر طرز تفکری بتوانند فضای نمایش را درک کرده و با آن ارتباط برقرار کنند. در واقع هدف من جذب مخاطب عام است.
علی قارداشی متذکر شد: برای نسل من دهه هشتادی احساس همذات پنداری با مردم آن روزگار مهم است و امیدوارم که مخاطبان هم از این کار استقبال کنند و گیشه خوبی داشته باشیم.
این کارگردان در پاسخ به این پرسش که آیا برای روی صحنه رفتن این اثر سختی و مرارتی را متحمل شدید یا خیر تأکید کرد: همه کست این کار تقریباً با هم در یک نسل هستند. همه ما دانشجو هستیم و قطعاً سختی های زیادی پیش روی ما بوده؛ به خصوص هزینه ها بسیار بالا است و ما حدود ۶ ماه به صورت مداوم هر شب ۵ ساعت این نمایش را تمرین کرده ایم و خودمان از خودمان حمایت داشتیم.
گفتنی است؛ «حنوط» نمایشنامهای از علیرضا دماوندی است که قرار است هشتم شهریور با بازی سیدعلی مساوات، حمیدرضا شاهپسند، پانیذ نصیری، غزاله مهرابی، علی طاهری، رومینا بختیاری و علیرضا دماوندی در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه خواهد رفت.
در خلاصه داستان این اثر بیتی از مولانا آمده است که «هر دو میگفتند کز خوف سقوط/ جان سپردن به از این بوی حنوط» دیگر عوامل این نمایش عبارتاند از مشاور متن: محمد رحمانثابت، دستیار کارگردان: متین تاجیک و حسین شیدای، منشی صحنه: محمد میرچولی، طراح صحنه: احسان نگهبان، طراح نور: فرشاد نصیری، طراح لوگوتایپ: حمیدرضا شاهپسند، طراحان تیزر: سینا صفویفر و حمیدرضا شاهپسند، آهنگساز: متین صادقی، طراح حرکت: احسان نگهبان، مدیر روابط عمومی، تبلیغات و رسانه: نگار امیری، انتخاب لباس: ساینا صادقی و عکاس: پاشا نیکزارع.
علاقهمندان میتوانند برای تهیه بلیت این نمایش که از هشتم تا بیستوپنجم شهریور ساعت ۱۸ در عمارت نوفللوشاتو روی صحنه است به سایت تیوال مراجعه کنند.
ارسال نظر