بازیگر فیلم های سینمایی «طبقه یک و نیم» و «خانه پدری» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: طبیعتاً انسان ها از زمانی که زاده می شوند روحشان به گونه ای است که تا انتها نیاز به آموزش دارند. آموزش از محیط شروع می شود تا به دل و روح و تجربه او می رسد.
وی ادامه داد: فردی که جوان است از سن تولد تا ۱۵ سالگی خیلی بیشتر از یک آدم ۷۰ ساله نیاز به آموزش دارد چرا که تجربه در او وجود ندارد اما فرد پیر دارای تجربه است. از این رو همه هم و غم ما باید روی نسل جوان باشد که اگر اشتباه تجربه اندوزی کنند در آینده برای خودشان و برای جامعه گران در می آید.
این سینماگر در همین خصوص خاطرنشان کرد: ما باید همه تلاش خود را به کار ببریم تا بخش اعظمی از مباحث آموزشی، تعلیمی و تربیتی را به نسل جوان و نوجوان معطوف کنیم. اصولاً مقوله آموزش و پرورش یکی از مهمترین ارکان هر جامعه ای است و طبیعتاً در حوزه فرهنگی و هنری نیز باید به این موضوع توجه ویژه داشت.
رجبی سپس با بیان اینکه هنرهای نمایشی در تمامی بخش ها می توانند با توجه به جایگاه تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش مسیر درستی را جلوی پای دانشجویان و دانش آموزان قرار دهند متذکر شد: بخش عمده ای از هدایت جامعه به دست معلمان است. ما نیازمند آن هستیم تا برنامه ریزی های طولانی مدت ملی و دولتی داشته باشیم و توجه ویژه ای به این قضیه بکنیم تا بتوانیم سال ها بعد از ثمرات آن بهره مند شویم.
بازیگر سریال های تلویزیونی «زیر زمین» و «بچه های مدرسه همت» تأکید کرد: ما می توانیم با تولید کارهای فرهنگی و هنری روی معمان و مربیان هم تأثیر بگذاریم؛ ما باید به آن ها بیاموزیم که باید نسل جدید را به گونه ای تربیت کنند که آن نسل وقتی می خواهد در جوانی وارد حوزه های مختلف کاری شود دچار اعوجاجات مختلف نباشد.
وی با تأکید بر این نکته که نقش معلم در تربیت جامعه کلیدی است تصریح کرد: یک معلم می تواند جامعه را به انحراف کشانده یا جامعه را به عرش برساند. در این میان قطعاً نقش حوزه فرهنگ و هنر برای خط دهی به معلم ضروری است. معلم مسئولیت سنگینی دارد و در جهان باقی در مورد کارهایی که کرده مورد پرسش قرار می گیرد.
رجبی در پایان این گفتگو گفت: آموزش های محیطی و دینی و اجتماعی و ادبی یک داستانی را به اسم نحوه نگرش برای کودک و نوجوان و جوان و سالمند فراهم می کند. ما باید این نگرش را درست کنیم و آن را در مسیر درستی هدایت کنیم.
ارسال نظر