بازیگر فیلم های سینمایی «دلخون» و «قفس طلایی» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: سینماگران ما مثل سینماگران دنیا با مسائل روز برخورد دارند و در این جامعه زندگی می کنند و فکر می کنند و عکس العمل دارند و قطعاً تمایل دارند که در بزنگاه های حساس و مهم اتفاقات خوبی را رقم بزنند.
وی ادامه داد: متأسفانه در سینمای ما نهادهایی که در گذشته می توانستند کمک اقتصادی و محتوایی به هنرمندان بکنند و به صورت مستقل بودند مدتی است به خصوص از دوره دو مدیریت قبلی اجرایی یعنی در دوره آقای روحانی و سپس دولت شهید رئیسی این نهادهای مستقل در یکدیگر گره خورده اند و وقتی سینماگر مراجعه می کند و می خواهد کاری را انجام دهد که نیاز به کمک این نهادها دارد آن ها عملاً اجازه هزینه کرد و تولید اثر مستقل را ندارند.
توکلی خاطرنشان کرد: در واقع این نهادها و ارگان ها هستند که یک شرایط پیچیده ای را به وجود آورده اند که طبیعتاً هم دست نهادهای موثر را بستند و هم اینکه سینماگران به تنهایی دیگر قادر نیستند کاری را انجام دهند. بخش خصوصی هم که قاعدتاً توان اجرا و کار در این حوزه را ندارد. به هر صورت یک گره پیچیده ای در حوزه سینما وجود دارد که باعث شده سینماگران حتی در مورد طرح مسائل آتی نیز با معضل روبرو باشند.
این سینماگر پیشکسوت در پاسخ به این پرسش که اگر شرایط تولید اثر فرهنگی در خصوص اتفاقات اخیر فراهم نیست، به عقیده شما چرا بخش کثیری از هنرمندان در مواجهه با این اتفاقات حتی از اعلام موضع خود هم امتناع کنند و حتی حاضر نیستند در صفحات مجازی شان نسبت به این اتفاقات واکنشی نشان دهند تصریح کرد: شرایط پیچیده باعث شده تا برخی از هنرمندان برای درگیر نشدن در جناح چپ و راست در خصوص اتفاقات اخیر سکوت کنند!
وی افزود: وقتی ما همه چیز را در کشور جناح بندی کرده و به چپ و راست تقسیم کرده ایم و یک جریان مستقل وجود ندارد بدیهی است که هنرمند هم برای اینکه نزد افکار عمومی فردی جناحی شناخته نشود از هرگونه اظهار نظری امتناع می کند.
ارسال نظر