به گزارش سینماپرس، دومین نمایشگاه صنعت موسیقی با حضور جلال ذکایی رییس نمایشگاه، مجید پریخواه، فردین خلعتبری، محمدرضا رمضان، محسن شریفیان و هنرمندان و مدیران صنوف مختلف موسیقی عصر سهشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۳ در سالن نمایشگاهی برج میلاد افتتاح شد.
در ابتدای مراسم جلال ذکائی (رییس نمایشگاه) در سخنانی گفت: امسال نسبت به سال گذشته یک سالن کمتر داریم اما به لحاظ حجم کارها نسبت به ۷۶ غرفه سال گذشته، رشد کمی و کیفی داشته و ۱۰۳ غرفه داریم.
او گفت: همه میدانیم که کار موسیقی، کار سخت و پیچیدهای است. با تمام سختیها این نمایشگاه برپا شده است و این روند با کمک هنرمندان ادامه پیدا خواهد کرد و امیدواریم سال آینده پربارتر و در شرایط بهتری خدمتتان باشیم.
محمد رمضان (رییس اتحادیه صوت و تصویر، موبایل و ادوات موسیقی) دیگر سخنران افتتاحیه بود که عنوان کرد: خدا را شاکریم که توانستیم با حمایت اعضای صنف بزرگ موسیقی این نمایشگاه را برگزار کنیم. نمایشگاه نشان میدهد که چه قدرت، انسجام و پشتکاری در اعضای اصناف مرتبط با این صنعت وجود دارد. همه با عشق اینجا حضور پیدا کردند و از همه تلاشهای شبانهروزی جلال ذکائی و مجید پریخواه تشکر میکنم. هر چند این نمایشگاه به دلایلی به تعویق افتاد اما الان با قوت برگزار شده و امیدوارم سال بعد پربارتر و پرشورتر باشد.
او گفت: نمایشگاه ویترین صنف است، یعنی زمانی که میخواهید نتیجه کارتان را به مردم ارائه دهید، در قالب نمایشگاه اثرتان را ارایه کنید. نمایشگاه نشان میدهد که چه قدرت، انسجام و پشتکاری دارید.
رئیس هیات مدیره و خزانهدار صنف صوت و تصویر، تلفن همراه و لوازم جانبی و آلات موسیقی تهران افزود: اعضای صنف ما، از فرهیختهترین افراد و بسیار تلاشگر هستند، کسانی که وارد این صنف میشوند، ۹۰ درصد عاشق این حوزه هستند و ۱۰ درصد دنبال کسب و کار هستند، تمام افرادی که در نمایشگاه هستند با عشق، هنر دست و فکرشان را ارایه کردند.
رمضان ضمن قدردانی از برگزارکنندگان این نمایشگاه بیان کرد: این نمایشگاه چندین بار به دلایلی به تعویق افتاد و در نهایت برگزار شد و امیدواریم سال آینده پربارتر و پرشورتر این نمایشگاه را برگزار کنیم.
سپس فردین خلعتبری (مشاور هنری نمایشگاه) در صحبتهایی گفت: ۴۵ سال است که وضعیت موسیقی کشور مناسب نیست و در شرایطی است که توسط هنرمندان موسیقی و خارج از حوزه دولت و حکومت به فعالیت خود ادامه بدهد. ۴۵ سال است که هنرمندان ایستادند و حکوت به جای اینکه حمایت کند، نظارت میکند.
او گفت: اگر حکومت در این مدت خواسته کاری برای موسیقی انجام دهد، هدایت کرده است، موسیقی و هنر نیاز به هدایت حکمران ندارد، کسی نمیتواند بگوید هنرمند چگونه باشد، چون هنرمند باید خارج از ضابطه رفتار کند تا امر هنری اتفاق بیفتد.
خلعتبری با اشاره به برگزاری دومین نمایشگاه صنعت موسیقی افزود: این رویداد توسط بخش خصوصی برگزار میشود و بزرگترین افتخار موسیقی کشور این است که نمایشگاه صنعت موسیقی توسط بخش خصوصی و بدون حمایت مالی دولت و شهرداری برگزار میشود.
این آهنگساز بیان کرد: براین اساس به کسانی که در این نمایشگاه شرکت میکنند، فشار مالی وارد میشود و نهاد برگزارکننده سود میبرد اما باز هم از کسانی، که در نمایشگاه حضور پیدا کردند. متشکریم، جای گروههایی که سال گذشته حضور داشتند و اکنون به دلایلی نیستند، خالی است و امیدواریم که سال بعد حضور داشته باشند، علی رغم اینکه برخی تلاش میکنند موسیقی را سرکوب کنند، هنرمندان موسیقی حضور دارند و پای کار ایستادند.
سپس محسن شریفیان (خواننده و سرپرست گروه موسیقی لیان) نیز عنوان کرد: خوشحالم که در جمع هنرمندان در این نمایشگاه حضور دارم، متاسفم که در نمایشگاهی که منتسب به موسیقی است از ما خواستند که اجرای موسیقی نداشته باشیم. این شرایط فعلی به موسیقی خیلی بدهکار است، متاسفانه ما فعالان موسیقی سالهای سختی داشتهایم؛ مثلا در دورهای حتی اجازه ورود ساز به فرودگاه را هم نداشتیم.
وی ادامه داد: خیلی خوب است که مردم در این نمایشگاه با ساز و موسیقی آشنا میشوند و احیانا اگر کسی تکنیکی در ساخت ساز داشته باشد، میتواند اینجا ارائه دهد.
در ادامه گروه موسیقی «لیان» قطعهای را اجرا کرد و نمایشگاه موسیقی با حضور رییس نمایشگاه و اصناف افتتاح شد.
دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ۲۹ آبان تا ۲ آذر از ساعت ۱۲ تا ۲۰ در محل مرکز نمایشگاهی برج میلاد تهران در حال برگزاری است.
ارسال نظر