مدیر طرح وبرنامه و تدوین و سیاستگزاری شورای عالی فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: مبحث مقاومت امروزه از شکل قبلی خودش که مختص به یک شهر یا کشور بود درآمده و الآن سراسر دنیا را تکان داده و نظر همه دنیا را به سمت خود جلب کرده؛ حتی در آخرین رویدادهایی که در زمینه های ورزشی جهان وجود داشت شاهد بودیم که همه موضع گیری به نفع جبهه مقاومت اسلامی داشتند و این اتفاق نشان از آن دارد که مردم سراسر کره زمین به حقانیت جبهه مقاومت اسلامی پی برده اند و تشنه آگاهی بیشتر هستند.
این کارشناس فرهنگی سپس با بیان اینکه ما نباید فکر کنیم که کمک مادی به جبهه مقاومت در شرایط امروزی کارساز است متذکر شد: کوچکترین و کمترین حمایت از جبهه مقاومت اسلامی شکل مادی دارد چرا که بالاخره کمک های مادی و لجستیکی به هر شکلی از جایی تأمین می شود از این رو ما باید بر آن باشیم که با انجام کارهای تبیینی و فرهنگی روحیه افراد جبهه مقاومت اسلامی را تقویت کنیم.
روح افزا با طرح این مسأله که همه فعالان فرهنگی، هنری و رسانه ای باید تمام پتانسیل خود را برای تقویت جبهه مقاومت به کار بگیرند خاطرنشان کرد: یک نویسنده می تواند بر اساس برداشت های شخصی خودش در این مورد داستان بنویسد، یک نقاش سیاه قلم یا هنرمند فعال در عرصه مینیاتور می تواند دست به خلق تصویرسازی های بدیع بزند و یک عکاس می تواند تصاویر دردآور را به تمام جهان منعکس کند. یک شاعر می تواند دو بیتی بسراید و یک مجسمه ساز می تواند نمادهای جبهه مقاومت اسلامی را در قالب مجسمه تولید و آن ها را به صورت انبوه در بازارهای جهان عرضه کند.
وی ادامه داد: اندیشمندان می توانند سخنرانی های کوبنده داشته باشند؛ اساتید دانشگاه می توانند پنل های کرسی آزاداندیشی بگذارند و دست به جهاد تبیین بزنند. اساتید دانشگاه باید «بِأَیِّ ذنبٍ قُتِلَت» در دنیای امروز را تفسیر و تبیین کنند و کاری کنند که دانشجویان هوشیار و بیدار شوند.
دبیر بین الملل همایش طلایه داران عفاف و حجاب تأکید کرد: یک موسیقی دان می تواند آهنگ های حماسی تولید کند و یک فیلمساز می تواند دست به تولید فیلم ها و سریال های ارزشمند در این زمینه بزند. یک فرش باف و گلیم باف می تواند طرح مقاومت و فلسطین را ببافد و فعالان هوش مصنوعی نیز می توانند وارد میدان شوند و به نفع جبهه مقاومت اسلامی قد علم کنند.
وی افزود: امروز بچه ها روی صندلی می نشینند و به تقلید از شهید سنوار که حتی وقتی روی صندلی نشسته بود در حال مقاومت بود از وی الگوگیری می کنند و جلوی صهیونیست ها می ایستند. این ها اتفاقات مبارکی در دنیای امروز و نشان دهنده آگاهی همه نسل ها است.
روح افزا در خاتمه این گفتگو گفت: امروزه همه ما دسترسی به فضای مجازی داریم و این توانمندی را داریم که در فضای مجازی روشنگری کرده و حداقل به نفع جبهه مقاومت اسلامی موضع گیری کنیم. اگر هنرمندان در این رابطه بیایند و پشتیبانی کنند که قطعاً بسیار اثرگذارتر خواهد بود چون ظرافت روحی هنرمندان زیاد است و درک این فاجعه برای آن ها سخت تر است و مردم آن ها را دوست دارند و در صورت موضع گیری آن ها می توانند شناخت بیشتری نسبت به حقانیت مردم مظلوم فلسطین و لبنان پیدا کنند.
ارسال نظر