سید عرفان فاطمی/ فیلم سینمایی «بازی را بکش» یکی از فیلمهای اجتماعی «جشنواره فجر» امسال است که در «ژانر ورزشی» تولید شده است. اثری که به درستی سراغ موضوع شرطبندی و پدیده فراگیر «قمار در فوتبال» میرود و به ترسیم چهره گریه و نفوذ گسترده «مافیای ورزشی» میپردازد. اثری که اگر چه در ابتدا با نام «توتو» تولید خود را آغاز کرده بود و پس از چندی به «هجده قدم» تغییر نام داد؛ اما سرانجام با عنوان «بازی را بکش» در «جشنواره چهل و سوم» حاضر شد. اثری که از یک سو دارای «مضمونی فوتبالی» است و از سوی دیگر با برخوردرای از ترکیب سلبریتیهای محبوب تلویزیونی است. با این همه شاید مهمترین ضعف این اثر را بتوان در بنیه ضعیف فیلمنامه آن معرفی نمود. اتفاقی که موجب شده تا «بازی را بکش» در ثلث پایانی خود مسابقهای برای داد زدن و بد و بیراه گفتن بازیگران خود را فراهم میسازد و رسماً به اثری بیادب مبدل میشود.
شایان ذکر است که فیلم سینمایی «بازی را بکش» به کارگردانی «محمدابراهیم عزیزی» و تهیهکنندگی «مصطفی» و در کنار او «محسن کیایی» دومین اثری بود که در روز پنجشنبه ۱۸ بهمن، به عنوان هفتمین روز از برگزاری «چهل و سومین جشنواره ملی فیلم فجر» به نمایش گذاشته شد. اثری به نویسندگی مشترک «لادن شیرمرد» و «محمدابراهیم عزیزی» که در «بخش مسابقه سینمای ایران» حضور یافته و خود «محسن کیایی» به عنوان یکی از تهیهکنندگان این اثر، در کنار هدی زینالعابدین، محمد بحرانی، متین حیدرینیا، حدیث بیابانگرد، سودابه جعفرزاد، مهرداد بخشی، فرحروز دواتگر، بهرام نوری و پوریا رحیمیسام ترکیب اصلی بازیگران آن را تشکیل میدادند.
همچنین سایر عوامل فیلم سینمایی «بازی را بکش» عبارتند از: مدیر فیلمبرداری: حسین جلیلی، تدوین: نیما جعغریجوزانی، طراحی و ترکیب صدا: علیرضا علویان، صدابردار: امیر نوبختحقیقی، مدیر تولید: سجاد رحیمی، موسیقی: پیام آزادی، طراح جلوههای بصری: فرید ناظر فصیحی، طراح صحنه: مهدی موسوی، طراح گریم: عباس عباسی، طراح لباس: ثمینه افتخاری، اصلاح رنگ و نور: کامران سحرخیز - نگین حیدری، مدیر برنامهریزی: امید جزینی، دستیار اول کارگردان: وحید شیخلر، مدیر تبلیغات: میلاد کیایی، عکس: روزبه خسروی و محسن کرمانی، استوری بورد: اوستا فروردین، طراحی و ساخت تیزر: امین سلمانی، مشاور رسانهای: تبسم کشاورز.
ارسال نظر