چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷

رئیس «بنیاد فرهنگی روایت فتح» مطرح رکرد:

«گنج دفاع مقدس» باید تبدیل به «تصویر» شود زیرا در «سینما» معجزه می‌کند

سی و یکمین سالگرد شهادت «سید مرتضی آوینی»؛ افشار؛ مقواساز؛ نادری

سینماپرس: رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح گفت: در حوزه سینمای دفاع مقدس هر چقدر می‌توانید کمک کنید تا کیفی‌سازی این فیلم‌ها را انجام دهیم. ما در این حوزه خیلی عقب هستیم. کمک کنید تا در حوزه فیلم‌های دفاع مقدس معجزه کنیم.

به گزارش سینماپرس، سردار علی مقواساز شامگاه سه‌شنبه ۲۶ فروردین در آیین سی و دومین سالگرد شهید سیدمرتضی آوینی که باحضور فرهیختگان عرصه سینما و هنر با همکاری انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: اینجا خانه شهید آوینی را احیا کردیم و اتاق شهید هم بازسازی شده که پاتوقی برای هنرمندان انقلاب اسلامی شود و ماهی یکی دو بار دور هم جمع شویم.

وی افزود: وظیفه ما خادمی شماست. هر چقدر این جمع‌ها بیشتر شود برکت آن هم بیشتر می‌شود و برکت خانه به بزرگان آن است که شما هنرمندان است.

رئیس بنیاد فرهنگی روایت فتح تصریح کرد: خواهش می‌کنم یک شب مشخص را تعیین کنیم و دور هم باشیم.

دانش اقباشاوی کارگردان نیز گفت: این صله‌رحم‌ها باعث می‌شود روحیه بگیریم. در همه جا سخت‌ترین کارها ساختن فیلم‌ها در حوزه دفاع مقدس است.

وی افزود: انشالله همیشه جنگ در فیلم‌ها باشد و همیشه صلح باشد و با سخت فیلم‌های جنگی، دشمن را بترسانیم.
سیدمحمدحسینی رییس انجمن سینمایی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی گفت: ما در پخش فیلم‌های دفاع مقدس مشکل الگوریتم پخش داریم که لازم است مخاطب هدف متفاوتی را تعریف کنیم.

همچنین مجتبی فرآورده تهیه‌کننده گفت: ما فیلم دفاع مقدسی می‌سازیم اما خروجی‌های ما هیچ ربطی به افکار شهید آوینی ندارد. امید است تولیدات ما رنگ و بویی از اندیشه‌های شهید آوینی داشته باشد.

جلال غفاری دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت نیز افزود: انشالله این جشنواره در گستره جغرافیایی و مکانی برگزار می‌شود و تصمیم است سوم خرداد به عنوان زمان نهایی رویداد تثبیت شود و این هدیه‌ای است. سوم خرداد یک اتفاق خوب و شیرینی‌های زیاد است.

وی افزود: این جشنواره به عنوان گرید یک از سوی بنیاد نخبگان تایید شده است. عضویت بنیاد از دستاوردهای جشنواره است و در هر استانی دبیرخانه دارد. به افق جشنواره یک رویداد استانی هم خواهیم داشت. اکران‌های مردمی هم از روستای "دره بید" شروع شده و آثار بسیار زیادی به جشنواره رسیده که بیش از سه هزار و ۵۰۰ اثر اعم از ۸۰۰ اثر در حوزه فیلمنامه به جشنواره ارسال شده است.


غفاری ادامه داد: در ۲۰ کشور ظرفیت شبکه‌سازی در حوزه فیلم‌سازی مقاومت ایجاد شده و ۴۰۰ دانش آموز هم برای این دوره ارسال اثر کرده‌اند

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.