چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۵

مهدی فقیه:

«رژیم صهیونیستی» از توان ایران وحشت دارد/ «نیروهای مسلح ایران» تنبیه سختی را برای آنان رقم خواهند زد

مهدی فقیه

سینماپرس: مهدی فقیه بازیگر سینما و تلویزیون، با تاکید بر اینکه ایران را به دشمن نخواهیم داد، گفت: مردم ایران همان‌هایی هستند که حکیم فردوسی بیش از یک هزار سال پیش بیان کرد؛ آنان می‌گویند اگر سر به سر تن به کشتن دهیم، از آن به که کشور به دشمن دهیم.

به گزارش سینماپرس، مهدی فقیه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این مردم در هشت سال جنگ تحمیلی نیز در برابر همه غرب و رژیم بعث ایستادند و حماسه‌آفرینی کردند.

وی ادامه داد: امروز برخلاف دوران جنگ، امکانات داریم و رژیم صهیونیستی از این توان ایران وحشت دارد.

رژیم صهیونیستی به وطن ما حمله کرد، اما آتشی به پا خواهد شد که دود آن به چشم خودشان خواهد رفت؛ مطمئنا شکست خواهند خورد و نیروهای مسلح ایران تنبیه سختی را برای آنان رقم خواهند زد.

صهیونیست‌ها بی‌وطن‌اند

این بازیگر بیان کرد: رژیم صهیونیستی به وطن ما حمله کرد، اما آتشی به پا خواهد شد که دود آن به چشم خودشان خواهد رفت؛ مطمئنا شکست خواهند خورد و نیروهای مسلح ایران تنبیه سختی را برای آنان رقم خواهند زد.

فقیه با اشاره به بیت فردوسی «ندانی که ایران نشست من است، جهان سر به سر زیر دست من است»، تاکید کرد: ایران وطن ماست و با توکل و امید آن را حفظ خواهیم کرد.

او در تحلیل ریشه‌های رژیم صهیونیستی گفت: آنان وطنی ندارند و سرزمین‌های اشغالی، مملکت حقیقی آنان نیست.

این پیشکسوت سینما و تلویزیون همچنین به اظهارات صدراعظم آلمان اشاره کرد که حمله به ایران را «کار کثیف» اسرائیل خوانده است و افزود: بی‌وطنی آنان، دلیل اصلی عدم توانایی‌شان در شکست ایران است.

مستند «پیرغلامان حسینی» در دست تولید

فقیه در ادامه از فعالیت‌های هنری خود خبر داد و گفت: هم اکنون مشغول ضبط مستند داستانی «پیرغلامان و ذاکران امام حسین (ع) شیراز و فارس» هستیم که به معرفی این شخصیت‌ها و اقدامات آنان می‌پردازد.

وی افزود: ضبط و تولید این مستند از چهار سال پیش آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

مهدی فقیه، دارنده سیمرغ بلورین بهترین نقش مکمل مرد جشنواره فیلم فجر برای فیلم «ملک سلیمان»، در ده‌ها فیلم سینمایی و مجموعه تلویزیونی مانند «اخلاقت رو خوب کن»، «ماهی و برکه»، «انفرادی»، «دینامیت»، «ملک سلیمان»، «ضد گلوله»، «شوق پرواز»، «سرزمین مادری»، «علی‌البدل»، «آتش‌ سرد» و «جلال» ایفای نقش کرده است.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.