چهارشنبه ۱۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲

«شفیع آقامحمدیان» در گفتگو با «سینماپرس» مطرح کرد:

هجمه‌ی سنگین و سازمان‌یافته‌ از سوی «رسانه‌های خارجی» شدت یافته است/ برای مقابله با این موج گسترده و هدفمند بیش از هر زمان دیگری به «تولیدات فرهنگی» با کیفیت، عمیق و هوشمندانه نیاز داریم

غرفه سینماپرس در نمایشگاه مطبوعات؛ شفیع آقا محمدیان

سینماپرس: «شفیع آقامحمدیان» با اشاره به لزوم ساخت آثار سینمایی در مورد جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه ایران و بیان این مطلب که در چنین شرایطی، به احتمال زیاد شاهد ساخت فیلم‌های سینمایی از سوی غرب، به‌ویژه هالیوود یا حتی رژیم صهیونیستی خواهیم بود و بنابراین، بر ماست که با تولید آثار قدرتمند فرهنگی و هنری، به‌ویژه در قالب سینمای داستانی و مستند، در برابر این موج دروغ ایستادگی کنیم، گفت: تحقق این اهداف نیازمند مدیرانی مطالبه‌گر و برنامه‌ریز است؛ مدیرانی که طرح و ایده ارائه دهند، امکانات فراهم کنند و هنرمندان را امیدوارانه وارد میدان سازند.

کارگردان فیلم های سینمایی «فرار از جهنم» و «مروارید سیاه» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس با اشاره به تجاوز آشکار رژیم کودک کش صهیونیستی به خاک کشورمان ایران، به تاثیر ابعاد رسانه ای بر جریان سازی و هدایت افکار عمومی پرداخت و تصریح کرد: الحمدلله که پیروزی از آنِ ماست. اما در سوی دیگر، هجمه‌ی سنگین و سازمان‌یافته‌ی تبلیغات منفی از سوی رسانه‌های خارجی شدت یافته است. برای مقابله با این موج گسترده و هدفمند، بیش از هر زمان دیگری به تولیدات فرهنگی با کیفیت، عمیق و هوشمندانه نیاز داریم.

مدیرعامل اسبق مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی تاکید کرد: امروز ما تنها شیعیان جهان نیستیم؛ کشورهای بسیاری دارای جمعیت‌های شیعه و مسلمان هستند که نگاهشان به جمهوری اسلامی ایران دوخته شده است. این جوامع انتظار دارند ما واقعیت آنچه رخ داده را برایشان تبیین کنیم؛ صحت پیروزی‌ها، ماهیت درگیری‌ها و منطق مقاومت. در این مسیر، ساخت آثار سینمایی و به‌ویژه مستندهای قدرتمند، ضرورتی انکارناپذیر است.

این سینماگر در ادامه با بیان این مطلب که ما باید مستنداتی تولید کنیم که هم حقانیت ملت ایران را نشان دهد و هم حمایت مردم از رهبری و نظام جمهوری اسلامی را روایت کند؛ اظهار داشت: این روایت‌ها باید در برابر تحریف‌های رسانه‌ای ایستادگی کند. زیرا همان‌طور که می‌دانیم، رسانه‌های غربی با مهارت و قدرت تمام در حال تلاش برای تسلط بر افکار عمومی هستند و از هیچ ترفندی برای وارونه جلوه دادن واقعیت‌ها دریغ نمی‌کنند.

رئیس هیات داوران جشنواره فیلم‌های علمی اموزشی و تربیتی رشد متذکر شد: به‌ویژه در موضوع اخیر: حمله رژیم غاصب صهیونیستی به ایران، که تصور نمی‌کرد با چنین پاسخ قاطع و هوشمندانه‌ای روبرو شود، اما شکستش قطعی بود. دخالت آمریکا، دقیقاً برای جلوگیری از تحقق این شکست بود.

کارگردان فیلم «چشم عقاب» ادامه داد: در عین حال، بر اساس فرمایش رهبر معظم انقلاب، حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما آسیب جدی وارد نکرده و همین موضوع نشان می‌دهد که آمریکا به دنبال بزرگ‌نمایی و کسب یک پیروزی تصنعی برای جلب توجه افکار عمومی است. به‌ویژه شخص ترامپ، که در سیاست خارجی شکست خورده و اکنون برای بازسازی اعتبارش در آستانه انتخابات آینده، چاره‌ای جز اغراق و جنگ روانی ندارد.

این سینماگر با اشاره به لزوم ساخت آثار سینمایی در مورد جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران بیان کرد: در چنین شرایطی، به احتمال زیاد شاهد ساخت فیلم‌های سینمایی از سوی غرب، به‌ویژه هالیوود یا حتی رژیم صهیونیستی خواهیم بود؛ فیلم‌هایی با هدف تحریف واقعیت و تخریب وجهه جمهوری اسلامی. این اتفاق مسبوق به سابقه است. بنابراین، بر ماست که با تولید آثار قدرتمند فرهنگی و هنری، به‌ویژه در قالب سینمای داستانی و مستند، در برابر این موج دروغ ایستادگی کنیم.

کارگردان سریال نمایشی «برگه‌های سفید» ادامه داد: مسئولان فرهنگی باید با برگزاری جلسات هدفمند، زمینه را برای فعالیت فیلم‌سازان فراهم کنند و آن‌ها را متقاعد سازند تا حتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن، آثاری فوری و اثرگذار خلق کنند. البته در کنار این آثار زودبازده، نیازمند فیلم‌هایی عمیق، ماندگار و پژوهش‌محور نیز هستیم که طبیعتاً زمان‌بر خواهد بود.

«شفیع آقامحمدیان» در پایان این گفت و گو خاطرنشان ساخت: تحقق این اهداف نیازمند مدیرانی مطالبه‌گر و برنامه‌ریز است؛ مدیرانی که طرح و ایده ارائه دهند، امکانات فراهم کنند و هنرمندان را امیدوارانه وارد میدان سازند. امروز، جمهوری اسلامی ایران تنها برای خود فیلم نمی‌سازد؛ بلکه تجربه نشان داده که جهان اسلام، تشنه‌ی تولیدات فرهنگی از سوی جمهوری اسلامی است. در این مسیر، فیلم ـ چه داستانی و چه مستند ـ بهترین و استراتژیک‌ترین ابزار در اختیار ماست.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.