دوشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۱

نشست خبری فیلم «خیابان جمهوری» برگزار شد؛

هادی: کسانی که برای حضور ما در جشنواره تعیین تکلیف می‌کنند، خودش نوعی دیکتاتوری است/ اعتراض خود را با فیلمسازی درباره معضلات نشان می‌دهم

نشست خبری فیلم سینمایی خیابان جمهوری

سینماپرس: نشست خبری فیلم «خیابان جمهوری» با حضور عوامل و بازیگران آن در پردیس ملت برگزار شد.

به گزارش سینماپرس، نشست پرسش و پاسخ فیلم سینمایی «خیابان جمهوری» آخرین فیلم روز دوم جشنواره ملی فیلم فجر با حضور منوچهر هادی تهیه‌کننده و کارگردان، پدرام کریمی نویسنده، الناز ملک و روح‌الله زمانی بازیگران و میلاد حسینی فیلمبردار شامگاه یکشنبه ۱۲ بهمن در پردیس ملت برگزار شد.

الناز ملک بازیگر فیلم در ابتدای این نشست، بیان کرد: اولین بار است که در فیلمی نقش محوری ایفا کرده‌ام و امیدوارم واکنش‌ها به آن خوب باشد.

منوچهر هادی با عذرخواهی از تاخیر در نمایش فیلم درباره این اثر بیان کرد: پدرام کریمی فیلمنامه را از ابتدا برای کارگردانی من ننوشته بود و برای کار با مریم بحرالعلومی پیش رفته بود که در نهایت ساخت آن به من رسید.

پدرام کریمی نویسنده نیز درباره همکاری با منوچهر هادی گفت: من فیلمنامه دیگری هم با اسم «کارگر خیابان جمهوری» دارم که امیدوارم باز هم امکان همکاری با منوچهر هادی برقرار شود.

هادی درباره ساخت فیلم اجتماعی مطرح کرد: سینمای اجتماعی برای اهالی سینما به عنوان دغدغه است و گریز به سینمای کمدی اگرچه پول خوب دارد، اما دغدغه فیلمساز نیست دغدغه فیلمسازی که سینما برایش جدی است، فیلم اجتماعی است.

در ادامه الناز ملک درباره ایفای نقش با لهجه ترکی توضیح داد: من ۲ روز به کلید خوردن پروژه به آن اضافه شدم و این دو فیلم «خیابان جمهوری» و «نیم‌شب» را همزمان کار می‌کردم. برای لهجه مترجم داشتیم و در این مسیر خیلی به من کمک کرد.

هادی در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: تلاش کردیم در فیلم امید هم انتقال بدهیم و صرفا تلخی‌ها را نشان ندادیم. البته که فیلم اجتماعی از معضلات اجتماعی سرچشمه می‌گیرد. زندگی‌هایی را در اطراف خود می بینم که به نظرم پرداختن به آنها واجب است.

در این زمینه الناز ملک گفت: آیا ما زنان بی‌سرپرست کمی در جامعه داریم؟ آن‌ها را نمی‌بینید؟ آیا امید کمتر نشده؟ یکی از دلایلی که من الان پشت فیلمم ایستادم دقیقا همین مسئله است، همین زنان مستقل.

وی ادامه داد: من نمی‌دانم که وقتی از اینجا به خانه بروم چند نفر به من فحش خواهند داد اما اگر کسی خواست ما را قضاوت کند لطفا فیلم را ببیند. اگر همان دلایلی که اتفاق‌های اخیر بابت آن رخ داد، نباشد من پذیرای کامنتها و فحش‌ها هستم چون من نقش زنی را بازی کردم که در این جامعه و در کف خیابان جمهوری در کارگاه خیاطی کار می‌کند.‌ نمی‌دانم از طرف یکسری‌ها چه چیزی در انتظارم است ولی من بخاطر زنان مستقل سرزمینم اینجا هستم و از فیلمم حمایت می‌کنم.

ملک یادآور شد: من این فیلمنامه را دوست داشتم چون بسیار دغدغه مند بود. فیلم مانند آینه‌ای از جامعه است و تک تک آدم‌ها را می‌توان در جامعه دید.

سپس روح‌الله زمانی نیز درباره تجربه حضور خود در این فیلم گفت: برای من این کار تجربه بسیار متفاوتی بود چون در آثار قبلی ام سن کمتری داشتم.

هادی در ادامه درباره فیلمبرداری این اثر گفت: فیلمبرداری این کار بسیار سخت بود بعد از تجربه سریال «یزدان» این دومین کاری است که با میلاد حسینی به عنوان فیلمبردار پیش بردیم. در حال حاضر نیز مشغول یک پروژه برای عید نوروز هستیم.

میلاد حسینی فیلمبردار درباره تجربه خود گفت: این کار را به دلیل اینکه می‌خواستیم مستندگونه باشد بیشتر دوربین روی دست بود.

کریمی در بخش دیگری از این نشست بیان کرد: حتما شما اتفاقاتی را که در فیلم رخ داده اطراف خود دیده‌اید. ما باید زبان نقادگونه اجتماعی را بپذیریم. این فیلم نقد می‌کند و از سینمای اجتماعی هم چنین چیزی توقع می رود. سینمایی که نتواند حرف بزند، قهرمان معرفی کند و آسیب شناسی کند، سودی ندارد.

پس از پایان این نشست خبری،‌ منوچهر هادی در حاشیه و در پاسخ به سوالی درباره تحریم جشنواره گفت: کسانی که برای حضور ما در جشنواره تعیین تکلیف می‌کنند، خودش نوعی دیکتاتوری است. من هم معترضم ولی اعتراض خود را با فیلمسازی درباره معضلات نشان می‌دهم.

ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.